Těhotesky testy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
2.3.21 09:36

@Plameňák29 Jj, každej den dobrej. Držím palce, ať to dopadne co možná nejlépe. Ale bohužel to má fakt všechny známky mimoděložního. Protože kdyby to bylo jen biochemko, tak se toho tělo samo zbaví a MS se jen o pár dní opozdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 09:49

@BrnackaM teď jsem začala krvacet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.3.21 10:00

@Plameňák29 Aha, teď je otázka, zdali je to klasická MS nebo ne? Taky bych dál sledovala testy, zdali ta čárka slábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 10:07

@BrnackaM klasická má být až 25.3. Dnes byl test stejný jako včera a zítra ještě udělám a pak jdu na tu gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.3.21 13:46

Pri takovem zpozdeni bys uz mela mit krasnou dalnici. Dobre jit k doktorovi, at vis na cem jsi. Jinak to, co nazyvas SP je spis biochemicke tehotenstvi. Nevim, jak jsi to mela minule, ale potrat je az kdyz mas potvrzene tehotenstvi a srdecni cinnost. Biochemicke se stava celkem bezne a netreba se hroutit. Drzim palce :mavam:

Edit. Ted vidim, ze uz prisla MS. To je biochemicke, sleduj carku, nebo zajdi na krev, jestli hcg kleslo. Ale SP je fakt neco jineho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.21 18:47

@Mutlice SP to nazval muj DR přitom prvním potratu. Proto to tak nazývám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.3.21 19:06
@Plameňák29 píše:
@Mutlice SP to nazval muj DR přitom prvním potratu. Proto to tak nazývám.

Ja jsem prave psala, ze nevim, jak to bylo v tom prvnim pripade. Ale jinak pozitivni test nebo duch a o tyden opozdena MS biochemko a to potrat fakt neni. Ono celkove pro psychiku je lepsi si z takovychto zacatku nic nedelat a nestresovat se. Vim, o cem mluvim. Behem tehotenstvi a porodu se toho muze stat tolik, ze bat se uz u testu je cesta k Chocholouskovi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.3.21 21:15

@Mutlice On to každej Dr. klasifikuje jinak. Někdo tomu opravdu říká SP už tak brzo. Můj doktor tomu taky tak říkal a to jsem byla na začátku, MS se zpozdila o pár dní. Ale čárky na testu byly krásně viditelné a pak to začalo klesat a slábnout :(

@Plameňák29Nicméně, jak jsi dnes dopadla na gyndě? Předpokládám, že ti jen vzali krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.3.21 21:29

@BrnackaM on samovolny potrat je, kdyz plod nejevi znamky zivota a dojde k samovolnemu vypuzeni. No a par dni po zmeskane MS to ani neni plod, ani jeste zadne znamky zivota nezacal jevit. Proto ten rozdil mezi potratem a biochemkem je celkem jasny. Nicmene zklamani to je samozrejme je vzdy. Jen prave protoze znam, co je biochemko a co jsou skutecne potraty (bohuzel dva, v pozdejsich tydnech, kdy uz to byl plod i se srdickem), tak vim, ze biochemicke je vlastne milosrdne. Kazdopadne preju vsem, kdo se snazi, at zadny zklamani nemusi zazivat a zadari se jim :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.21 21:42

@BrnackaM prohlédl mě a řekl ze je sám zvedavy jaky bude výsledek z krve. Nechtěl věřit tomu ze by se to povedlo po druhé tak brzo. Ale také řekl ze možné je vše. Takže zítra zavolám a uvidím co mi řekne. Za dva týdny na další kontrolu. A mám si dat 3 měsíce pauzu, což jssm stejne chtěla. Teď nejsem pripravena na popřípadě další ztrátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.3.21 11:13

Pozitivní testy?

Zdravim,
Rada bych se ujistila, že testy opravdu potvrzuji těhotenství.. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.21 12:16

@BrnackaM Tak jsem asi byla těhotná. Od rána šílené bolesti břicha a teď ze mě vypadl velký kus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.3.21 14:29

@Plameňák29 Ach jo, to mě mrzí. Nicméně pokud si s tím tělo takto poradí samo, je to pořád ta úplně nejlepší varianta ze všech. Dejte si teď chvilku pauzu se snažením a pak to zkuste znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.3.21 15:08

@Monys7 Tvoje testovací čárka je silnější než ta kontrolní, takže jsi evidentně mega těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí