Těhotná???

7.6.10 20:59

Těhotná???

Ahoj, prosím o radu, protože sama nějak nevím, jak poznat, jestli jsem těhotná. Zpožděnou menstruaci mám o tři dny, bazální teplota je stálá - kolem 36,8 až 36,9 přibližně týden a trošku mě bolí prsa. Možná to je tím, že se hodně pozoruji,ale přijde mi, že po ránu mám žaludek lehce na vodě a když dlouho nejím, tak taky.Podle příznaků to vypadá, že bych těhotná mohla být, jen mě zajímalo jestli to nějaká z vás taky tak měla a byla nebo nebyla těhotná? Díky moc za reakce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
7.6.10 21:09

myslím si, že nejlepší rada je koupit si test a hned po ránu se testnout :wink: Otázkou je, do jaké míry jsi schopná si příznaky těhotenství vsugerovat, já byla takto „těhotná“ asi 3× a přitom mám dítě jenom jedno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.6.10 21:16

Ahojky, já bych taky doporučovala koupit si těhotenský test a zkusit ho z ranní moči - pokud bude nepatrně pozitivní, tak i za několik dní, mně se také jednou ukázal slabě pozitivní test, bohužel se však o těhotenství nejednalo…, čím uplyne více dní od vynechání MS, tím spolehlivější test. Jinak, co se týče příznaků jako je žaludeční nevolnost, bolest prsou atd…, u mě se velmi často jednalo o vsugerované pocity, že bych mohla být těhotná, tělo reaguje, jak si ho naprogramuješ, jak dorazila MS nebo byl test negativní, hned mě příznaky přešly…, takže opravdu zkus testík, držím pěstičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.10 21:42

Hmm to je pravda, já už byla těhotná dvakrát a pokaždý ty příznaky byly jiný..takže proto se radši ptám :wink: Každopádně na test dojde, jen mě zajímalo, jestli to někdo zkušenější náhodou nepozná i z tohodle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.10 11:42

test negativní a menstruace stále nikde…asi budu muset k doktorce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí