Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Som v 6 tyzdni a necitim nic. Nemam absolutne ziadne priznaky. To ze nemam nevolnost a nevraciam a nebolia ma prsia ma nezaujima a netrapi. Trapi ma to, ze necitim nic v podbrusku. Ziadne pichanie, tahanie, tlaky alebo pms krce. Absolutne nic. Nic. Nic. Nic. Preto mam pocit ze niesom tehotna a myslim na zle. Tolke zmeny sa maju teraz diat a ja necitim nic v podbrusku? Prosim ukludnite ma. Na utz idem aj patek a tehotnost mam potvrdenu len z krvi.
![]()
@Didinda1991 klid, ja také nic necítila, navíc dite bylo line takže pohyby opravdu až v 35.tt Cele trhu jsem mela nervy, chodila co 14 dnů na utz, někdy při panice i častěji třeba na pohotovost - vubec jsem si to neuzila, jen se furt hrozne bala. Jediný priznak byl od 20.tt celodeni pálení žáhy Snad te to uklidnilo a preji moc stesti
Jsem těhotná potřetí a jediným těhotenským příznakem bylo vždycky až rostoucí břicho (v prvním až ke 30.tt, u druhého tak kolem 13.tt a u třetího už kolem 8.tt). Někdo holt ty příznaky nemá ![]()
Dakujem Vam. Mne je jasne ze priznaky nemusim mat. Ale aby som v podbrisku nic necitila mi pride naprosto neuveritelne ![]()
@Didinda1991 Proč, co bys tam chtěla cítit? Já jsem pokaždé cítila až pohyby, kolem 18.tt.
@Didinda1991
Já na těhotenství přišla až někdy v sedmi týdnech (nepravidelná MS) a myslela jsem, že mám nějakou virózu. Plus se mi teda trochu zvětšila prsa, ale nebolela… postupně se to přidávalo… nakoenc sjem pět měsíců prozvracela, omdlévala jsem kvůli nízkému tlaku a samý dálší chuťovky…
Tak buď v klidu, může být ještě hodně brzy… a navíc možná budešmít to štěstí a budeš mít naprosto pohodový těhotenství
.
A gratuluju ![]()
No, jsi v 6tt. Myslím, že do konce těhotenství toho pocítíš ještě dost.
Ten zárodek je tak miniaturní, že ani v tom břiše nemůžeš cítit vůbec nic. Buď v klidu, pohodě a raduj se z těhotenství. Mám 3 děti a s každým to těhotenství bylo úplně jiné. ![]()
Dekuji. Ano ja viem ze je miniaturne ale vela bab citi nieco ako predmenstruacne krce alebo tlak…tak ma to len desi…je to moje 1 tehotenstvo po roku snazenia a som sialene uzkostliva.
Co nejdříve a co nejiintenzivněji se začněte věnovat tomu, že nezlvádáte čelit svým úzkostem.
Bez toho, abyste se to naučila, tak se doslova a do písmene zblázníte a velice snadno můžete zkončit v péči psychiatra.
Tohle je knížka pro ty, co už se jim to vymklo z ruky, ale je velmi dobře srozumitelná a se slousotu prakických návodů jak si úzkosti všimnout dřív, než naroste a jak ji zastavit a neživit ji tím, že budete dělat to co po vás chce.
http://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/
v rámci těhotenství - především přestaňte sjíždět internet, zejména to co všechno se může pokazit.
Já taky celkem nic necítila, jen jsem měla po ránu žaludek na vodě a jinak nic… pohyby jsem začala cítit až ve 20.týdnu a pokud jde o píchání v podbřišku kvůli napínajícím se vazům, to přišlo nějak ve 2.trimestru.
@Didinda1991 Jak píší holky - 6.tt je opravdu strašně brzy na jakékoliv příznaky. Stejně jako @Shaari90 bych se naopak při bolesti, nebo dokonce křečích v podbřišku bála potratu. Já jsem do 8.tt necítila vůbec nic, zato potom mi bylo skoro 2 měsíce tak zle, že to nikomu nepřeju… ![]()
Slabounke pohyby jsem měla asi od 20. týdne.
Ahoj, já jsem 7+1 a taky mi nic není
taky mě to děsilo, ale každému nemusí být asi špatně ![]()