Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci (beru vesměs na minuty) a kondom? S přítelem si umíme chvilku užít na začátku bez, pak si ho dá. Menstruaci jsem dostala, jen až asi 2-3 den, ale to se stává dost často. Týden po jsem měla lehké špinění a nechápu proč
Používala jsem roky jen HA a nikdy jsem neotěhotněla.
Jednorázové špinění není nic neobvyklého. Mohla ti jen prasknout cévka apod.
Já skoro 10 let brala HA, nepoužívali jsme kondom, partner se v 95% udělal do mě a neotehotnela jsem. Špinění se mi občas stalo..
@Anonymní píše:
Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci (beru vesměs na minuty) a kondom? S přítelem si umíme chvilku užít na začátku bez, pak si ho dá. Menstruaci jsem dostala, jen až asi 2-3 den, ale to se stává dost často. Týden po jsem měla lehké špinění a nechápu proč
Je to malo pravdepodobne. Jen at vis, ze i na zacatku muze mit v kapce touhy spermie, ikdyz nevyvrcholi. To jen kdyby vas tohle nekdy napadlo, kdyz nebudes brat HA, ze takova ochrana neni vysoka, kdyz je na zac bez a pak si ho da ![]()
No šance je asi tak jedna ku milionu, že bys mohla otěhotnět, je to fakt nepravděpodobné, protože máte dvojitou ochranu.