Mohu otěhotnět, když beru antikoncepci i používáme kondom?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.2.24 10:36

Těhotná -antina,kondom

Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci (beru vesměs na minuty) a kondom? S přítelem si umíme chvilku užít na začátku bez, pak si ho dá. Menstruaci jsem dostala, jen až asi 2-3 den, ale to se stává dost často. Týden po jsem měla lehké špinění a nechápu proč

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
4.2.24 10:51

Byla bych úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.2.24 11:04
@Anonymní píše:
Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci (beru vesměs na minuty) a kondom? S přítelem si umíme chvilku užít na začátku bez, pak si ho dá. Menstruaci jsem dostala, jen až asi 2-3 den, ale to se stává dost často. Týden po jsem měla lehké špinění a nechápu proč

Používala jsem roky jen HA a nikdy jsem neotěhotněla.
Jednorázové špinění není nic neobvyklého. Mohla ti jen prasknout cévka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
4.2.24 11:21

Ne, není to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
4.2.24 12:34

Já skoro 10 let brala HA, nepoužívali jsme kondom, partner se v 95% udělal do mě a neotehotnela jsem. Špinění se mi občas stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1747
9.2.24 07:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, je možné, abych byla těhotná, když beru antikoncepci (beru vesměs na minuty) a kondom? S přítelem si umíme chvilku užít na začátku bez, pak si ho dá. Menstruaci jsem dostala, jen až asi 2-3 den, ale to se stává dost často. Týden po jsem měla lehké špinění a nechápu proč

Je to malo pravdepodobne. Jen at vis, ze i na zacatku muze mit v kapce touhy spermie, ikdyz nevyvrcholi. To jen kdyby vas tohle nekdy napadlo, kdyz nebudes brat HA, ze takova ochrana neni vysoka, kdyz je na zac bez a pak si ho da ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.2.24 15:06

No šance je asi tak jedna ku milionu, že bys mohla otěhotnět, je to fakt nepravděpodobné, protože máte dvojitou ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí