Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mám jeden takový dotaz.
1.3. jsem měla dostat ms, která se nedostavila…už je to víc jak 14 dní… zkoušela jsem si dělat mamatest comfort 10 a byl pozitivní, i když to byl jen duch … za pár dní jsem zkoušela mamatest 10 a ten byl negativní
, ms pořád nikde, tak nevím, jak na tom jsem..k doktorovi mám jít až za 14 dní…nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti? předem moc děkuju za odpovědi
Ahooj, hele zkus udělat ještě jiných pár testů, nejlíp z ranní moči.No a asi bych se k doktorovi přihlásila na dřív. je fakt že už je to 14 dní…a pokud víš o situaci kdy to mohlo vzniknout…
škoda žes sem nedala fotku toho „ducha“…nicméně přeju Ti ať je to tak jak si přeješ
Ahoj,je možné,že u tebe neproběhla ovulka a z folikulu se ti udělala cysta. Cysta může hodit falešnou pozitivitu na TT. A navíc to i koresponduje s tou chybějící ms.Pokud je to jak říkám tak ti dr. píchne Agolutin a cysta odejde a v dalším cyklu může pokračovat snažení(tedy pokud je to plánované)
S tímto mám opravdu bohaté zkušenosti..až mi to milé není.
ještě testy vyzkouším…BTW: posílám fotku toho pozitivního testu
Příspěvek upraven 17.03.11 v 10:36
jeden byl v 7 ráno, druhý byl večer…ae ten pozitivní taky není ranní, ten sem si dělala asi tak ve 2 odpoledne. j, asi skočím na tu krev…děkuju
Mě teda tenhle taky přijde pozitivní. Hele hupsni fakt na tu krev ![]()
Podle mě je pozitivní. Já tady ten test taky měla a on není myslím moc citlivý, protože jsem to měla podobně, potom jsem si to dělala po týdnu a už tam byla krásně vidět. ![]()
Tak zkus zítra změřit bazální teplotu. Podle toho by jsi to měla taky poznat. Jestli bude 37 stupňu, bude to pravděpodobně těhu. Jestli 36,5 tak si myslím, že můžeš těhu vyloučit.
magnolie píše:
Ahoj,je možné,že u tebe neproběhla ovulka a z folikulu se ti udělala cysta. Cysta může hodit falešnou pozitivitu na TT. A navíc to i koresponduje s tou chybějící ms.Pokud je to jak říkám tak ti dr. píchne Agolutin a cysta odejde a v dalším cyklu může pokračovat snažení(tedy pokud je to plánované)
S tímto mám opravdu bohaté zkušenosti..až mi to milé není.
Tohle s tou cystou se mi stalo v lednu. Měla jsem přesně čtyři týdny zpoždění. Ale mě testy vyšly teda negativní. Ale kamarádce vyšel taky s cystou slabě pozitivní a pak negativní ![]()
taky si myslim, ze to vypada pozitivne
skoc si na krev, nebo pohotovostne do nemocnice kde ti za 30,– udelaji vysetreni UTZ a uvidis.. ![]()
tak ja Ti sdelim svou zkusenost, ms se nedostavila, tt negativni, uz neprokazal zatim tehu, ale podle krve jsem tehu…takze jsem jak na jehlach.. u Tebe to vypada podle ducha na tehu
janik73: ono každá to mame jinak někomu těhu test to ukáže hned a někomu až po delší době. Já jsem byla taky jak na trní..... MS se nedostavila, TT negativní a přesto jsem věděla, že jsem těhotná. Měla jsem nízkou hodnotu, tak jsem měla obavy jestli to není mimoděložní k doktorce jsem nechtěla protože mě normálně v zč. těhu krev nebere a zbytečně tam jezdit? A na uz je to vidět až později. Potom mi to ukázal test ukázal jako ducha a tak jsem dělala druhýho a tam nebylo nic. Držím pěstičky a přeji bezproblémový průběh těhotenství
Evi, ja si taky myslim, ze jsem tehu, ale je to takove divne, zadne extra pocity jako pri prvnim tehu