Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem v tom nováček, před týdnem mě začaly strašně bolet prsa (takto mě ještě nikdy nebolela) a menstruace se mi zpozdila asi o 5 dní a je velmi slabá, což se mi taky ještě nikdy nestalo. Den před tím, než jsem to dostala, jsem si dělala těhotenský test a byl negativní (asi 10 dní po možném otěhotnění). Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná?
Děkuji.
Zopakuj test, pro jistotu. Možná nějaké mizivé % je. Jsou případy, co menstruovaly v těhotenství i případy, kdy se pozitivní test ukázal později.
Záleží na dalších okolnostech. Snažíte se - psychika je mocná? Nevysadila jsi třeba HA? A nebo se tělo prostě mění. Jsou ženy, co dlouhá léta nemají premestruační syndrom a najednou buch…
Den před menstruací ještě test nemusí nic ukázat, vím z vlastní zkušenosti. Rozhodně si udělej další test, ten ti odpoví nejlíp ![]()
@Aries6 píše:
Zopakuj test, pro jistotu. Možná nějaké mizivé % je. Jsou případy, co menstruovaly v těhotenství i případy, kdy se pozitivní test ukázal později.
Záleží na dalších okolnostech. Snažíte se - psychika je mocná? Nevysadila jsi třeba HA? A nebo se tělo prostě mění. Jsou ženy, co dlouhá léta nemají premestruační syndrom a najednou buch…
Jj tak jsem to měla při prvním těhu ![]()
Den pred menstruaci muze byt test opravdu negativni. Udelej ho znova.
@Aries6 píše:
Právě se o mimi vůbec nesnažíme, byla by to jenom náhoda, v žádném velkém stresu nejsem, HA jsem nikdy nebrala, takže v tom to taky nebude… Myslím, že těhotná nejsem, ale nemám s tím zkušenosti a najednou tolik změn během menstruace a úplně jiný průběh, tak mě to zmátlo. Za pár dní zkusím další test.
@majki.r píše:
Den před menstruací ještě test nemusí nic ukázat, vím z vlastní zkušenosti. Rozhodně si udělej další test, ten ti odpoví nejlíp
Taky bych řekla. Já teda ještě dítě nemám, budu teprve dělat test v pondělí. Ale z diskuzí vím, že někomu se ukázal pozitivní opravdu až později ![]()
Ahoj holky
tak MS jsem měla jenom 3 dny a slabou, pořád mě pobolívá břicho a cítím se, jako kdyby na mě lezla chřipka, zítra ráno si udělám test. Myslíte, že je tam šance na těhotenství?
@valacek - já myslím, že je
Tak to budem ráno testovat spolu
Mě pobolívá břicho už delší dobu a mám i další příznaky. Tak si můžem držet navzájem palce
@Lily245 Test je negativní :/ nehlídám si ovulaci, tak si nejsem jistá, jestli je to ještě možné, abych byla těhotná :/
@valacek - co jsem pochopila z tvého úvodního příspěvku, tak jsi měla MS dostat 12.6.? Ještě by tam šance mohla být
Četla jsem, že někomu se test ukázal pozitivní klidně až za dva týdny po meškání, tak ještě vydrž
Já ovulaci taky nehlídala, tak budu obden testovat a uvidim ![]()