Těhotná? Nováček

190
17.6.16 14:08

Těhotná? Nováček

Ahoj holky,
jsem v tom nováček, před týdnem mě začaly strašně bolet prsa (takto mě ještě nikdy nebolela) a menstruace se mi zpozdila asi o 5 dní a je velmi slabá, což se mi taky ještě nikdy nestalo. Den před tím, než jsem to dostala, jsem si dělala těhotenský test a byl negativní (asi 10 dní po možném otěhotnění). Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30975
17.6.16 14:13

@valacek Kdyz je test negativni, tak tehotna nebudes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
17.6.16 14:21

Ne, když máš ms + negativné test tak těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
17.6.16 14:39

Zopakuj test, pro jistotu. Možná nějaké mizivé % je. Jsou případy, co menstruovaly v těhotenství i případy, kdy se pozitivní test ukázal později.
Záleží na dalších okolnostech. Snažíte se - psychika je mocná? Nevysadila jsi třeba HA? A nebo se tělo prostě mění. Jsou ženy, co dlouhá léta nemají premestruační syndrom a najednou buch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.6.16 15:11

Den před menstruací ještě test nemusí nic ukázat, vím z vlastní zkušenosti. Rozhodně si udělej další test, ten ti odpoví nejlíp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.6.16 15:43
@Aries6 píše:
Zopakuj test, pro jistotu. Možná nějaké mizivé % je. Jsou případy, co menstruovaly v těhotenství i případy, kdy se pozitivní test ukázal později.
Záleží na dalších okolnostech. Snažíte se - psychika je mocná? Nevysadila jsi třeba HA? A nebo se tělo prostě mění. Jsou ženy, co dlouhá léta nemají premestruační syndrom a najednou buch…

Jj tak jsem to měla při prvním těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.6.16 15:47

Den pred menstruaci muze byt test opravdu negativni. Udelej ho znova.

• Citovat
  • Upravit
190
17.6.16 18:25
@Aries6 píše:
Záleží na dalších okolnostech. Snažíte se - psychika je mocná? Nevysadila jsi třeba HA? A nebo se tělo prostě mění. Jsou ženy, co dlouhá léta nemají premestruační syndrom a najednou buch…

Právě se o mimi vůbec nesnažíme, byla by to jenom náhoda, v žádném velkém stresu nejsem, HA jsem nikdy nebrala, takže v tom to taky nebude… Myslím, že těhotná nejsem, ale nemám s tím zkušenosti a najednou tolik změn během menstruace a úplně jiný průběh, tak mě to zmátlo. Za pár dní zkusím další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.6.16 20:12
@majki.r píše:
Den před menstruací ještě test nemusí nic ukázat, vím z vlastní zkušenosti. Rozhodně si udělej další test, ten ti odpoví nejlíp :kytka:

Taky bych řekla. Já teda ještě dítě nemám, budu teprve dělat test v pondělí. Ale z diskuzí vím, že někomu se ukázal pozitivní opravdu až později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
20.6.16 19:07

Ahoj holky :) tak MS jsem měla jenom 3 dny a slabou, pořád mě pobolívá břicho a cítím se, jako kdyby na mě lezla chřipka, zítra ráno si udělám test. Myslíte, že je tam šance na těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.6.16 19:54

@valacek - já myslím, že je ;-) Tak to budem ráno testovat spolu ;) Mě pobolívá břicho už delší dobu a mám i další příznaky. Tak si můžem držet navzájem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.6.16 07:51

@Lily245 jéé, tak pak napiš, jak si dopadla  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.6.16 08:08

@valacek - tak já stále nic :? Jak jsi dopadla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.6.16 09:03

@Lily245 Test je negativní :/ nehlídám si ovulaci, tak si nejsem jistá, jestli je to ještě možné, abych byla těhotná :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.6.16 09:13

@valacek - co jsem pochopila z tvého úvodního příspěvku, tak jsi měla MS dostat 12.6.? Ještě by tam šance mohla být ;) Četla jsem, že někomu se test ukázal pozitivní klidně až za dva týdny po meškání, tak ještě vydrž :palec: Já ovulaci taky nehlídala, tak budu obden testovat a uvidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí