Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, budu moc ráda za radu.
V úterý jsem si dělala test a vyšel pozitivní, jen se slabou čárkou. Viz 1. fotka.
Dnes jsem si znovu dělala test a zdá se mi, že nesílí. Viz druhá fotka.
Ovulaci jsem měla dle příznaků 26.8.
Menstruaci bych měla dostat dnes. Ale testovala jsem dříve, protože “špatný pocit”. S manželem jsme se chtěli pokoušet o druhé, ale spadli jsme do super drsné manželské krize, krize v práci, krize s rekonstrukcí, začala jsem se starat o tchána s demencí. Na dovolené se “stalo”….Je toho moc, proč hrozně váhám a nevadilo by mi si na mimi počkat, až se situace “uklidní”.
Tak poraďte. A kartáč mi moc dávat nemusíte, Jo cítím se na h***o, jsem v depce a přemýšlím co dál, zda by rodině nebylo lépe beze mne.
Mě to přijde jako pozitivní test
ale otázka je, zda menstruace přijde nebo ne…
No podle mě sílí a těhotná na 99,9% jsi.
Edit: gramatická chyba
Příspěvek upraven 12.09.24 v 20:01
Taky se mi zdá čárka na druhém. testunvyraznejsi…tyhle testy mají přijde mi málo barviva…
Těhotná jsi..uvidíš jak se to vyvine.
To je první dítě? Většinou to chodí, když se to nehodí
Těhotná jsi tak hurá, zbytek se vyřeší, ne?
No takhle určitě vypadá pozitivní test. Není to ale ten nešťastný pepino test? Taky jsem s ním měla takový výsledek ale nakonec jsem těhotná nebyla. Zkus jinou značku.
@pikola Ne, mam čtyřletou dceru. Prostě, najednou jak jsem tam ty dvě čárky viděla, jakoby by to byla ta poslední kapka. Žádná radost, jak tomu bylo u první dcery. Jen šílená hrůza… 😭 A bojím se, co když to dítě budu nesnášet.
Protože je toho teď fakt moc a já mám už teď nervy na pochodu a to nejsem po měsících nevyspání s mimi. Prostě se bojim, že to nezvládnu…
@Olalalalala píše: Více
Je to z DM… a Pepino jsem si koupila dneska, protože jiný v supermarketu neměli..
@Roseberry píše: Více
Proč myslíš, že to nezvládneš? Hele já taky brečela u druhýho hrůzou, pak jsem potratila… a hrozně mě to mrzelo jaká jsem byla hloupá.
Ale my nevíme co máte za krizi, jak je to vážný… to musíš probrat ty s mužem.
Vypadá, že jsi těhotná.
Zkoušela sis promluvit s manželem? Nebo nemáš to v plánu? Třeba by to pomohlo některé věci uklidnit.
Obavy jsou na místě. Jako vzdycky u všeho. Ale věřím, že jsi silná a zvládneš daleko víc než si myslíš ![]()
no ten druhy vypada pozitivneji
nepanikar, nic neni tak zhave jak to na prvni pohled vypada, dej si cas to rozdychat nez to bude fakt jiste… ![]()
a hod rec s manzelem, v tehle situaci jste spolu a oba stejne
treba se taky chyti za nos ![]()
@zuzanka320 píše: Více
Ne manžel to ještě neví. Vím, že by si dítě na 1000% chtěl nechat. A i když si promluvíme, nevěřím, že se něco změní. Vím, že až dítě začne v noci brečet, začne nadávat a práskne dveřmi a odejde pryč.
Zapomíná podobně jako jeho otec, dává mi klíče od auta do lednice, naposledy uklidil kuře do šuplíku do trouby a našla jsem ho po týdnu, co to doma smrdělo. Rok má žádanku na neuro, a hádejte byl tam? Byl objednaný měsíc zpět a nešel tam. A je toho víc. Nemohu se na něj možná i vlivem té “nemoci” spolehnout. Často se neovládá. Ne, že by mi ublížil, ale odejde… A tak nechci v těch všech problémech přivést mimi na svět..😢 přijdu si fakt zoufalá…
@maminaAJ píše: Více
Moc díky za milá slova. A co když jen na chvilku? Co když za dva roky budu s dvěma dětmi zralá na Bohnice? 😭
No ale to jsi věděla asi už dřív, nebo ty jsi s druhým dítětem nesouhlasila?
nebo to vidíš najednou až teď
@pikola píše: VíceŘíkali jsme si, že tomu necháme volný průběh, stejně spolu spíme fakt málo. A to zapomínání bylo napřed nenápadné. A měl bolesti hlavy, proto byl poslaný na neuro. Poslední dva měsíce je to fakt znatelné a muž se mi povahově mění před očima.