Těhotná? Poraďte/pomozte prosím

14
12.9.24 18:26

Těhotná? Poraďte/pomozte prosím.

Ahoj holky, budu moc ráda za radu.

V úterý jsem si dělala test a vyšel pozitivní, jen se slabou čárkou. Viz 1. fotka.
Dnes jsem si znovu dělala test a zdá se mi, že nesílí. Viz druhá fotka.

Ovulaci jsem měla dle příznaků 26.8.

Menstruaci bych měla dostat dnes. Ale testovala jsem dříve, protože “špatný pocit”. S manželem jsme se chtěli pokoušet o druhé, ale spadli jsme do super drsné manželské krize, krize v práci, krize s rekonstrukcí, začala jsem se starat o tchána s demencí. Na dovolené se “stalo”….Je toho moc, proč hrozně váhám a nevadilo by mi si na mimi počkat, až se situace “uklidní”.

Tak poraďte. A kartáč mi moc dávat nemusíte, Jo cítím se na h***o, jsem v depce a přemýšlím co dál, zda by rodině nebylo lépe beze mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21629
12.9.24 18:31

Mě to přijde jako pozitivní test :think: ale otázka je, zda menstruace přijde nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6007
12.9.24 18:31

No podle mě sílí a těhotná na 99,9% jsi.

Edit: gramatická chyba

Příspěvek upraven 12.09.24 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
12.9.24 18:39

Taky se mi zdá čárka na druhém. testunvyraznejsi…tyhle testy mají přijde mi málo barviva…
Těhotná jsi..uvidíš jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
12.9.24 18:44

To je první dítě? Většinou to chodí, když se to nehodí :nevim: Těhotná jsi tak hurá, zbytek se vyřeší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.9.24 18:49

No takhle určitě vypadá pozitivní test. Není to ale ten nešťastný pepino test? Taky jsem s ním měla takový výsledek ale nakonec jsem těhotná nebyla. Zkus jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.9.24 18:53

@pikola Ne, mam čtyřletou dceru. Prostě, najednou jak jsem tam ty dvě čárky viděla, jakoby by to byla ta poslední kapka. Žádná radost, jak tomu bylo u první dcery. Jen šílená hrůza… 😭 A bojím se, co když to dítě budu nesnášet.
Protože je toho teď fakt moc a já mám už teď nervy na pochodu a to nejsem po měsících nevyspání s mimi. Prostě se bojim, že to nezvládnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.9.24 18:54
@Olalalalala píše: Více

Je to z DM… a Pepino jsem si koupila dneska, protože jiný v supermarketu neměli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
12.9.24 19:21
@Roseberry píše: Více

Proč myslíš, že to nezvládneš? Hele já taky brečela u druhýho hrůzou, pak jsem potratila… a hrozně mě to mrzelo jaká jsem byla hloupá.
Ale my nevíme co máte za krizi, jak je to vážný… to musíš probrat ty s mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
12.9.24 19:23

Vypadá, že jsi těhotná.

Zkoušela sis promluvit s manželem? Nebo nemáš to v plánu? Třeba by to pomohlo některé věci uklidnit.

Obavy jsou na místě. Jako vzdycky u všeho. Ale věřím, že jsi silná a zvládneš daleko víc než si myslíš :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4349
12.9.24 19:40

no ten druhy vypada pozitivneji
nepanikar, nic neni tak zhave jak to na prvni pohled vypada, dej si cas to rozdychat nez to bude fakt jiste… :hug:
a hod rec s manzelem, v tehle situaci jste spolu a oba stejne :palec: treba se taky chyti za nos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.9.24 19:42
@zuzanka320 píše: Více

Ne manžel to ještě neví. Vím, že by si dítě na 1000% chtěl nechat. A i když si promluvíme, nevěřím, že se něco změní. Vím, že až dítě začne v noci brečet, začne nadávat a práskne dveřmi a odejde pryč.
Zapomíná podobně jako jeho otec, dává mi klíče od auta do lednice, naposledy uklidil kuře do šuplíku do trouby a našla jsem ho po týdnu, co to doma smrdělo. Rok má žádanku na neuro, a hádejte byl tam? Byl objednaný měsíc zpět a nešel tam. A je toho víc. Nemohu se na něj možná i vlivem té “nemoci” spolehnout. Často se neovládá. Ne, že by mi ublížil, ale odejde… A tak nechci v těch všech problémech přivést mimi na svět..😢 přijdu si fakt zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.9.24 19:44
@maminaAJ píše: Více

Moc díky za milá slova. A co když jen na chvilku? Co když za dva roky budu s dvěma dětmi zralá na Bohnice? 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
12.9.24 19:44

No ale to jsi věděla asi už dřív, nebo ty jsi s druhým dítětem nesouhlasila? :nevim: nebo to vidíš najednou až teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.9.24 19:48
@pikola píše: Více
Říkali jsme si, že tomu necháme volný průběh, stejně spolu spíme fakt málo. A to zapomínání bylo napřed nenápadné. A měl bolesti hlavy, proto byl poslaný na neuro. Poslední dva měsíce je to fakt znatelné a muž se mi povahově mění před očima.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí