Těhotenské cvičení Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
5.1.17 14:21

Ahoj, já jsem začala chodit na cvičení do FN Bory - Asistentka Monika a je to super. Jak jste spokojené s Vaším svičením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.1.17 16:18

@Ifanka4
Ahoj,

já chodim do Božkova - Rehabilitace těhulka, chodíme každé pondělí, je to fajn na protažení, ale chtělo by to i civčit doma, což se moc nedokopu, občas se protáhnu:)

Jinak cvičíme posílení pánevního dna, protažení celého těla, s míči, občas nějaká pomucka, dýchání.

Je to pohoda, ale s každým týdnem je tíha bříška znát.
Kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.17 16:57

Já mám termín 31.3. Jsem na tom úplně stejně, doma se nedokopu abych něco cvičila, to už mi musí hodně bolet záda, abych se protáhla :-D Jsem lajdák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.1.17 17:43

@Ifanka4
a kam plánuješ jít rodit?:)

No asi tak :D ale co jsem se bavila s maminama tak taky necvičí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.17 17:52

Lochotín :-) Sice jsem slyšela kritiku na sestřičky a oddělení šestinedělí, ale zase když bude nějaká komplikace, tak jsou asi na to nejlépe vybavení. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
5.1.17 18:08

Já chodím na cvičení na bazén lochotín a super. Rodila jsem ve fn na lochotíně a taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.17 18:32

A kdy máte termíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.1.17 21:29

Já mám termín konec dubna 24 - 29
jinak já asi k Mulačům… pokud do porodu bude vše v pořádku, kdybych nedej bože měla nastat nějaká komplikace tak Lochotín.

Ale co sem nezávisle na sobě od doktorů a lidí slyšela kapacity z FN odešli k Mulačům a na šestinedělí je to tam taky lepší, člověk nesmí prej koukat na staré vybavení atd… každopádně je to o lidech, že jo…
Zase od hodně holek sem slyšela na FN chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.3.18 14:00

Ahoj. Nenajde se tu někdo, kdo by chtěl začít někam chodit cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.5.18 21:56
@Daisy03 píše:
Ahoj. Nenajde se tu někdo, kdo by chtěl začít někam chodit cvičit?

Ahoj já končím 3. měsíc, tak o nějakém cvičení uvažuju, ty už jsi někam chodit začala? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.5.18 22:43
@JustinkaB píše:
Ahoj já končím 3. měsíc, tak o nějakém cvičení uvažuju, ty už jsi někam chodit začala? :mavam:

Jj, chodím sem: http://cviceni-plzen.cz/…pro-tehotne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.5.18 23:25
@Daisy03 píše:
Jj, chodím sem: http://cviceni-plzen.cz/…pro-tehotne/

Moc děkuji za tip, na stránkách to vypadá dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.10.19 10:24

Dobrý den,
nevíte prosím někdo o cvičení pro těhotné v Plzni, které by vedla porodní asistentka a v tuto chvíli opravdu funguje? Jsem na rizikovém těhotenství proto bych chtěla cvičit s někým, kdo o tom něco ví. Našla jsem si příjemné cvičení, ale bylo jen jednou a již po třetí za sebou jsem přihlášena pouze já. Takže cvičo se stále ruší. Předem děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.19 11:05

@78kub Ve Fit life Doubravka vede cvičení paní, která sice není porodní asistentka, ale myslím, že tomu opravdu rozumí. Můžete jí zkusit napsat, na Facebooku a Instagramu je jako Plzeňská cvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.12.19 20:30

@78kub já bych doporučila cvičení ve FN, tam to vede úžasná paní, která tam pracuje i jako porodní asistentka. :palec: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí