Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem začala chodit na cvičení do FN Bory - Asistentka Monika a je to super. Jak jste spokojené s Vaším svičením?
@Ifanka4
Ahoj,
já chodim do Božkova - Rehabilitace těhulka, chodíme každé pondělí, je to fajn na protažení, ale chtělo by to i civčit doma, což se moc nedokopu, občas se protáhnu:)
Jinak cvičíme posílení pánevního dna, protažení celého těla, s míči, občas nějaká pomucka, dýchání.
Je to pohoda, ale s každým týdnem je tíha bříška znát.
Kdy máte termín?
Já mám termín 31.3. Jsem na tom úplně stejně, doma se nedokopu abych něco cvičila, to už mi musí hodně bolet záda, abych se protáhla
Jsem lajdák.
@Ifanka4
a kam plánuješ jít rodit?:)
No asi tak
ale co jsem se bavila s maminama tak taky necvičí ![]()
Lochotín
Sice jsem slyšela kritiku na sestřičky a oddělení šestinedělí, ale zase když bude nějaká komplikace, tak jsou asi na to nejlépe vybavení. A ty?
Já chodím na cvičení na bazén lochotín a super. Rodila jsem ve fn na lochotíně a taky super
Já mám termín konec dubna 24 - 29
jinak já asi k Mulačům… pokud do porodu bude vše v pořádku, kdybych nedej bože měla nastat nějaká komplikace tak Lochotín.
Ale co sem nezávisle na sobě od doktorů a lidí slyšela kapacity z FN odešli k Mulačům a na šestinedělí je to tam taky lepší, člověk nesmí prej koukat na staré vybavení atd… každopádně je to o lidech, že jo…
Zase od hodně holek sem slyšela na FN chválu.
Ahoj. Nenajde se tu někdo, kdo by chtěl začít někam chodit cvičit?
@Daisy03 píše:
Ahoj. Nenajde se tu někdo, kdo by chtěl začít někam chodit cvičit?
Ahoj já končím 3. měsíc, tak o nějakém cvičení uvažuju, ty už jsi někam chodit začala? ![]()
@JustinkaB píše:
Ahoj já končím 3. měsíc, tak o nějakém cvičení uvažuju, ty už jsi někam chodit začala?
Jj, chodím sem: http://cviceni-plzen.cz/…pro-tehotne/
@Daisy03 píše:
Jj, chodím sem: http://cviceni-plzen.cz/…pro-tehotne/
Moc děkuji za tip, na stránkách to vypadá dobře. ![]()
Dobrý den,
nevíte prosím někdo o cvičení pro těhotné v Plzni, které by vedla porodní asistentka a v tuto chvíli opravdu funguje? Jsem na rizikovém těhotenství proto bych chtěla cvičit s někým, kdo o tom něco ví. Našla jsem si příjemné cvičení, ale bylo jen jednou a již po třetí za sebou jsem přihlášena pouze já. Takže cvičo se stále ruší. Předem děkuji za tipy.
@78kub Ve Fit life Doubravka vede cvičení paní, která sice není porodní asistentka, ale myslím, že tomu opravdu rozumí. Můžete jí zkusit napsat, na Facebooku a Instagramu je jako Plzeňská cvička.
@78kub já bych doporučila cvičení ve FN, tam to vede úžasná paní, která tam pracuje i jako porodní asistentka.
![]()