Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, končím třetí měsíc a ráda bych začala chodit na cvičení pro těhotné v Plzni, nevíte o nečem dobrém? Na webových stránkách fitness center sem sice našla, že někdo tam dělá cvičení pro těhotné, ale v rozvrhu ani v ceníku nikde, snad jen Koloseum, ale jelikož budu jezdit z Bručné je to na druhou stranu města na Locháč…
Poradíte?
Případně nějaká mamina okolo pětadvaceti samozřejmě i mladší či starší
našla by se co by začala chodit se mnou?
děkuji za reakce ![]()
@Michaela.kam já začínám dneska chodit na těhoteské cvičení do bazénu na lochotín. vede to holčina co cvičí i na fakultce. Takže předpokládám, že tomu rozumí
@uf-ounek a kolik stojí hodina? to je cvičení na bazénu v tělocvičně nebo přímo v bazénu?
@Michaela.kam hodina stojí myslím 80 kč. Ale najdeš to na jejich stránkách. Cvičí se v tělocvičně. Ale pro tebe je to asi dost daleko z bručné
Ani ne, ono tady okolo stejně nic není, tak dej vědět jaké to bylo a ráda bych se připojila.
Ať se líbí a děkuji
@Michaela.kam ahoj dobrý. Je to hlavně zaměřené na posilování nohou a protahování. Je to spíš celkové relax, ale je to možná tím, že jsem čekala větší záhul. Při cvičení nám instruktorka (dělá PA v FN) povídala o věcech co holky zajímaly. Určitě budu chodit dál. Je to příjemné
@uf-ounek
Tak to ráda slyším, příští týden jdu na screening počkám jestli je vše ok a přidala bych se.
Moc děkuji za odpověď, měj se
@Michaela.kam přeju ti při jen samé hezké zprávy při screeningu
@Michaela.kam jak dopadl screening? Všechno v pořádku? byla jsi na tom cvičení?
Ahoj,
děkuju za optání, screening v pořádku, včera nikdo nevolal, takže jsem ráda, že jsme zdraví.
Dokonce nám doktorka řekla, že to vypadá na holčičku, samozřejmě nic jistýho…
Cvičení plánuju na příští týden našla jsem ještě jedno na Božkově což by pro mě bylo mnohem snažší. ![]()
@Michaela.kam to jsem ráda, že je všechno v pořádku. Tak zkus ten Božkov a uvidíš