Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat. Jsem ve 9tt vážím 83kg(před tehu 79kg) a měřím 171cm. a moje břicho vypadá takhle. Je to vphodě? PS: je to divné ale já se nebafukuju.
Ty jsi v devátém týdnu a nám asi z hlavy koukají špejle!
Fakt 9tt? takove břicho mám tak ve 30tt
holka to je špek, miminko v téhle době měří pár milimetrů, takové břicho určitě neudělá.
@Oplatečka píše:
Dělá si z nás legraci, na jiných stránkách uvádí že je ve 12tt a má aktuálně 74Kg, foto je stejné.
@pikola píše:
77
https://www.modrykonik.cz/…nebo-spek-2/
Si Vás jen testla, jestli jste na obou fórech. ![]()
@Průzkumník píše:
Si Vás jen testla, jestli jste na obou fórech.
Na koně nechodím, stačilo si dát najít fotku ![]()
V 9tt jsem mela stejne bricho jako pri poceti,asi tak
Tohle odpovida tak 30tt a znam i holky,co mely takove bricho pri porodu.
Pekne kecas.takovy obr bricho muzes mit tak pred porodem a ne v 9tt.
@014 prosimte nejdřív si ujasni kolik vazis, meris a v jakém si tt. Na jiném fóru to máš jinak. Tak jak to je?
Takové břicho jsem snad neměla ani v 38 TT a to jsem šla rodit. Je to můj nejdelší týden těhotenství.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat. Jsem ve 9tt vážím 83kg(před tehu 79kg) a měřím 171cm. a moje břicho vypadá takhle. Je to vphodě? PS: je to divné ale já se nebafukuju.
Tak takove jsem nemela ani ve 40+6, kdy jsem rodila. Plod to nebude, v 9tt je jeho delka v jednotkach milimetru.
Mas tam chybu v popisu, asi jsi chtela napsat v 9.mesici, ne? ![]()
Takové břicho mám teď ve 24 tt, ale je to druhé těhu během krátké doby. Tady někdo pěkně kecá. ![]()
@hanka.br. píše:
Ty jsi v devátém týdnu a nám asi z hlavy koukají špejle!
Přesně ![]()
Já nevím no :
v 9tt to bude spíš pár kg navíc ![]()
Pro malé srovnání, tohle je moje břicho teď v 30tt, 67kg a 174cm aby to bylo úplné ![]()