Těhulkou od února 2011

2070
27.4.11 08:43

Těhulkou od února 2011

Ahoj :) zdravím Vás těhulky, pojďte se přidat všechny co jste otěhotněly v únoru 2011, ať v tom nejsem sama, jak říká sestra mého ošetřujícího lékaře je nejlepší se podělit o trápení i radosti s ženami které jsou stejně „postižené“ jako já..samozdřejmě v dobrém slova smyslu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
27.4.11 09:24

pokud máš termín v listopadu, můžeš se připojit do skupiny Listopad 2011 :wink: a jinak únorové těhule jsou už tu taky myslím - diskuze, takže určitě najdeš spřízněné duše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.4.11 09:27

Jadvi, kam ses nám ztratila?? Co mimísek?
Omluva za OT :oops:

• Citovat
  • Upravit
2070
27.4.11 09:36

No jo…fákt ..to jsem úplně přehlídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.4.11 09:36

Ahoj, otěhotněla jsem 5.2. :) Náhodou to vím přesně :)
Zatím vše v pohodě, nevolnosti moc nemám, chutě trošku … akorát to svoje tělo nějak nepoznávám :)
Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
27.4.11 09:41

já 12.02. taky to vím přesně :-D hehe…
no a vypadám jak prasato..
narostl mi zadek, břicho :), hodně prsa a do ničeho se nevlezu :)
Když jsem byla poprvé těhotná. nabrala jsem skoro 30 kilo a pak to všechno shodila kojením…tak doufám že to půjde znova :oDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.4.11 12:07

Páni, tak mě vyskočil zatím jen špek, co jsem na břiše měla normálně a tak vypadám tak o měsíc víc. Ale jinak zatím nic … Je to moje první těhotenství, tak jsem na váhový přirustek zvědavá. Ale zatím zapnu takové pružnějsí kalhoty a myslím, že ty ještě dlouho, ale třeba rifle nenosím od začátku. Už tak mě škrtily, tak jsem je radši schovala do skříně …

Madoška píše:
já 12.02. taky to vím přesně :-D hehe…
no a vypadám jak prasato..
narostl mi zadek, břicho :), hodně prsa a do ničeho se nevlezu :)
Když jsem byla poprvé těhotná. nabrala jsem skoro 30 kilo a pak to všechno shodila kojením…tak doufám že to půjde znova :oDDD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
27.4.11 15:32

Rifle mužu jedny poslední..to byly takový ty vytahaný co jediný co jsem ještě nosila s páskem a nebo na půl žerdi spíš na lítačku..teď sou mi tak-tak…a někdy si an nich po obědě rozepínám knofliček :oops:
Je to pech prostě vím že to bude zase takový..a že budu jak tank..prostě nejsem ten typ že bych byla hubená a nosila na pupíčku balónek…
Budu prostě pořádná koula s nateklýma rukama a nohama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital