Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
zdravím Vás těhulky, pojďte se přidat všechny co jste otěhotněly v únoru 2011, ať v tom nejsem sama, jak říká sestra mého ošetřujícího lékaře je nejlepší se podělit o trápení i radosti s ženami které jsou stejně „postižené“ jako já..samozdřejmě v dobrém slova smyslu ![]()
pokud máš termín v listopadu, můžeš se připojit do skupiny Listopad 2011
a jinak únorové těhule jsou už tu taky myslím - diskuze, takže určitě najdeš spřízněné duše ![]()
Ahoj, otěhotněla jsem 5.2.
Náhodou to vím přesně ![]()
Zatím vše v pohodě, nevolnosti moc nemám, chutě trošku … akorát to svoje tělo nějak nepoznávám ![]()
Jak jsi na tom ty?
já 12.02. taky to vím přesně
hehe…
no a vypadám jak prasato..
narostl mi zadek, břicho
, hodně prsa a do ničeho se nevlezu ![]()
Když jsem byla poprvé těhotná. nabrala jsem skoro 30 kilo a pak to všechno shodila kojením…tak doufám že to půjde znova
DDD
Páni, tak mě vyskočil zatím jen špek, co jsem na břiše měla normálně a tak vypadám tak o měsíc víc. Ale jinak zatím nic … Je to moje první těhotenství, tak jsem na váhový přirustek zvědavá. Ale zatím zapnu takové pružnějsí kalhoty a myslím, že ty ještě dlouho, ale třeba rifle nenosím od začátku. Už tak mě škrtily, tak jsem je radši schovala do skříně …
Madoška píše:
já 12.02. taky to vím přesněhehe…
no a vypadám jak prasato..
narostl mi zadek, břicho, hodně prsa a do ničeho se nevlezu
Když jsem byla poprvé těhotná. nabrala jsem skoro 30 kilo a pak to všechno shodila kojením…tak doufám že to půjde znovaDDD
Rifle mužu jedny poslední..to byly takový ty vytahaný co jediný co jsem ještě nosila s páskem a nebo na půl žerdi spíš na lítačku..teď sou mi tak-tak…a někdy si an nich po obědě rozepínám knofliček ![]()
Je to pech prostě vím že to bude zase takový..a že budu jak tank..prostě nejsem ten typ že bych byla hubená a nosila na pupíčku balónek…
Budu prostě pořádná koula s nateklýma rukama a nohama ![]()