Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, máte některá tušení, že budete mít k vánocům ten nejhezčí dáreček?
Já tedy ne, mám doma „školní“ dáreček, narodil se 1.9. Ale Tobě a všem ostatním budoucím maminkám nejkrásnějších vánočních dárečků držím palce!!! ![]()
No super, tak budeme slavit přirozeniny třeba společně.
Teda my ne, naši raubíři!
Vánoční dárečky jsou prima, koukni na moje metříky!
![]()
Jen ty Vánoce (a v druhém případě Silvestr) v nemocnici nic moc teda. ![]()
Můj vánoční dáreček je v podobě mého přítele.Je 23.12 fakt skvelej dáreček ![]()
Ahoj, já mám doma vánoční dáreček už 20 let… tedy teď 24.12. mu bude 20 let
a jestli to vyjde, možná budu mít i po 20 letech druhý ![]()
Draondra - my asi budem mít taky vánoční dáreček a rovnou dvakrát, ale potvrdí nám to až příští pátek ![]()
Ahojky
u nás to asi také vypadá na vánoční dáreček. Příští týden jdu na první kontrolu, tak jsem zvědavá co mi Dr. poví
Ale dle MS mi vychází termín kolem 18.12.11
nabízím další vánoční miminka
https://www.emimino.cz/…mecek-67141/
![]()
Moc všem gratuluju, vánoční dárečky jsou super a nakonec , i když se to nezdá, si najdete i ten rituál na oslavu narozenin. Vánoce v porodnici se taky daly přežít, jen ten kapr a salát ještě na porodním sále mi přišel vtipnej.Ale krabička s cukrovím se později na pokoji hodila. ![]()
We_y píše:
Ahojkyu nás to asi také vypadá na vánoční dáreček. Příští týden jdu na první kontrolu, tak jsem zvědavá co mi Dr. poví
Ale dle MS mi vychází termín kolem 18.12.11
Já jsem byla přesně týden před velikonoční nedělí, takže takový předvelikonoční dárek a můj syn je takové valentýnské překvapení (14.2.2011)… Ale mám kamarádku, která má manžela narozeného 24.12. a jejich dcera je taky 24.12, ale 27 let po něm… ![]()