Termín porodu léto 2011 (srpen)

1421
2.4.11 09:36

Termin leto (srpen)

Ahoj maminky :-) jsem ve 22tt tehotenstvi a rada bych se s nekym delila o starosti a radosti s tehotensvni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7479
2.4.11 10:05

Ahoj Ivet. Přijď k nám do diskuze. TP srpen 2011. Je nás tam už celkem dost a denně se tam přispívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
2.4.11 10:23

Ahoj Ivet, já jsem teď 24 týden-zatím se tady rozkoukávám :lol: . Na fotečce máš pěkný pupík :palec: -co bude mět holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.4.11 10:44

Ahoj já začínám 25. tt a čekáme chlapečka. A co vy holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.4.11 12:40

Ahoj. Já jsem 21tt a čekáme holčičku. Jsem po plodovce, takže na 100%. Bezva kluka už doma máme (5let), takže se na holčičku moc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.4.11 13:16

No já si uvědomila že nemám termín v srpnu ale koncem července, už sem z toho všeho totálně zblblá. Já to vim taky na stopro že to bude kluk, chtěli sme sice holčičku, ale snad se povede příště. Jste jinak v pořádku? Já mám nařízený klidový režim protože se mi skrátil čípek, sice zatím nemusím ležet, ale mám dovolený jen lehčí práce a kratší procházky, tak počítám pomalu dny a těším se až budeme aspon ta 30. týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.4.11 08:39

To nevadí, je to léto.

My taky chtěli u prvního holčičku, ale až budeš toho kluka mít, nevyměnila bys ho za nic na světě. Ono je to nakonec úplně jedno. Jak píšeš, třeba to výjde příště a starší brácha není k zahození.

Mě teď docela často bolívá břicho a někdy i tvrdne, taky mi nedělají dobře dlouhé procházky, postávání na místě, ale ani dlouhé sezení v jedné pozici (třeba u PC), ale to snad od začátku. Začala jsem si brát 2× denně hořčík, příští pondělí jdu k doktorce, tak uvidíme, jestli bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí