Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky
jsem ve 22tt tehotenstvi a rada bych se s nekym delila o starosti a radosti s tehotensvni ![]()
Ahoj Ivet. Přijď k nám do diskuze. TP srpen 2011. Je nás tam už celkem dost a denně se tam přispívá.
Ahoj Ivet, já jsem teď 24 týden-zatím se tady rozkoukávám
. Na fotečce máš pěkný pupík
-co bude mět holčičku nebo chlapečka?
Ahoj. Já jsem 21tt a čekáme holčičku. Jsem po plodovce, takže na 100%. Bezva kluka už doma máme (5let), takže se na holčičku moc těšíme.
No já si uvědomila že nemám termín v srpnu ale koncem července, už sem z toho všeho totálně zblblá. Já to vim taky na stopro že to bude kluk, chtěli sme sice holčičku, ale snad se povede příště. Jste jinak v pořádku? Já mám nařízený klidový režim protože se mi skrátil čípek, sice zatím nemusím ležet, ale mám dovolený jen lehčí práce a kratší procházky, tak počítám pomalu dny a těším se až budeme aspon ta 30. týdnem.
To nevadí, je to léto.
My taky chtěli u prvního holčičku, ale až budeš toho kluka mít, nevyměnila bys ho za nic na světě. Ono je to nakonec úplně jedno. Jak píšeš, třeba to výjde příště a starší brácha není k zahození.
Mě teď docela často bolívá břicho a někdy i tvrdne, taky mi nedělají dobře dlouhé procházky, postávání na místě, ale ani dlouhé sezení v jedné pozici (třeba u PC), ale to snad od začátku. Začala jsem si brát 2× denně hořčík, příští pondělí jdu k doktorce, tak uvidíme, jestli bude vše ok.