Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,dnes jsem zjistila že jsem těhu.Je tady taky některá? ![]()
Ahojky, my jsme dle PM v 6tt, ale dle ovulace a ultrazvuku v 5tt. Prcek má 3,8 mm a za 14 dní jdeme na další kontrolu. Tak doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Ahojky gratuluju
Já sem v 6+6 tt a 2 čárky jsem zjistila na začátku března ![]()
Když už jsme se tu tak sešli, taky jste tak nervózní? Já se pořád bojím, aby prcek dobře rostl, vyvíjel se tak jak má, neustále kontroluju kalhotky, jestli tam není krev..asi jsem blázen..
Ahojky jsem taky nervozní po minulém nezdaru už mám strach
Včera jsem si dělala test a nic dnes už krásně// A clearblue taky. ![]()
gratuluji
v tomhle nás hrozně stresuje internet, mamka říkala, jak byla v pohodě, když neměla info jaké máme my ![]()
Ahoj holky, já jsem 7+6 a „už“ máme 15,3 mm, dneska jsem byla na UTZ s viděla jsem ![]()
příští týden mě čeká screenig… tak snad budeme OK ![]()
Keisi píše:
Ahoj holky, já jsem 7+6 a „už“ máme 15,3 mm, dneska jsem byla na UTZ s viděla jsem
příští týden mě čeká screenig… tak snad budeme OK
Gratuluji, tiše závidím, taky už si přeju
, hlavně aby bylo vše v pořádku..
Je to takovej zajímavej pocit… nevím, do té doby jsem tomu moc nevěřila (před dvouma týdnama tam byl jen váček), ale když jsem to dnes viděla
![]()
už bych chtěla mít ty vyšetření za sebou…
Keisi píše:Říkal ti pan doktor, jak jsi měla velký ten g. váček, před 2.týdny?
Je to takovej zajímavej pocit… nevím, do té doby jsem tomu moc nevěřila (před dvouma týdnama tam byl jen váček), ale když jsem to dnes viděla![]()
![]()
už bych chtěla mít ty vyšetření za sebou…
Je to supr slyšet to sŕdíčko ja bije,já jsem byla ve 13tt když jsem o to přišla vubec jsem o ničen nevěděla rána z čistého nebe.,doufám že se na náš štěstí usmálo a fazolka se zahnizdí a bude rust.Mě je už pěkně blbě ale to je dobře aspon vím že malé roste. ![]()
No strach zas až tak velkej zatím nemám, ale nechci se dopředu radovat nebo moc plánovat, tak spíš jen zatím všade hledám informace, co se může co ne, vyšetření apod. všechno je to moc nový a tak sem za internet vlastně ráda ![]()
handulinda píše:Říkal ti pan doktor, jak jsi měla velký ten g. váček, před 2.týdny?
já si myslím, že říkal, (nemohlo to být 19 mm?) ale teď už si to nepamatuju, byla sem totiž v šoku, nemohla jsem tomu uvěřit… ![]()
Tak jsem dnes byla u doktorky a fazolka je tam kde má být a už jí bije srdíčko, další testy za 14 dní ![]()