Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Lucko
vítám Tě! To budeš nějak nastejno jako já
já to zjistila 3.4, ale tušial už dřív..Kdy jsi měla poslední MS?
Děkujii moc
. Já jsem měla poslední MS 15. února. Podle doktorky jsem ale tak cca 4 - 5 týden těhu. Teď v pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá
Před týdnem jsem měla HCG 1700, moc tomu ještě ale nerozumím
Čekám první miminko. Krom toho, že mě bolí prsa a takového tupého pobolívání v podbříšku mi nic není. A jak to pociťujete vy???
Já měla poslední MS 19.2 a termín mám vypočitanej na 26.11. příznaky mám stejný bolí prsa a podbřišek a nechutná mi moc jídlo na kafe se nemůžu ani podívat.
Ano s tím jídlem to mám taky stejně. Taky mi nechutná, to já se nemůžu podívat vůbec na kuře a to mi chutnalo. Ale jen když na něj pomyslím, je mi zle ![]()
já včera nemohla dětem udělat míchané vajíčka
vyžádali si je k večeři a mě bylo špatně jen při představě nad tou vůmí musela jsem na pomoc přivolat manžela
Lucinecka.K píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 1. dubna jsem zjistila, že jsem těhotná. Po měsíci snažení to vyšlo
Moc Vám všem gratuluju a přeji krásné těhulkováníLucka
Ahoj jasný že mužeš,proto jsem tuhle diskus zakládala
jen at nás tady je víc a víc
Jinak mě vubec nic není,minulé těhu mi vše smrdělo, v noci jsem nespala jak mi bylo na
a ted jako bych ani těhu nebyla ale zas bych stále spala.
Bibi11 : Ahojky, také jsem více unavená. Spim celou noc a odpoledne si taky zdřímnu na 2-3 hoďky
. Spíš mám taky strašnou nechuť k jídlu. Včera jsem měla jen banán, dneska už jsem si dala i oběd. Nemůže to nějak uškodit miminku, když málo jim?
Lucinecka.K píše:
Bibi11 : Ahojky, také jsem více unavená. Spim celou noc a odpoledne si taky zdřímnu na 2-3 hoďky. Spíš mám taky strašnou nechuť k jídlu. Včera jsem měla jen banán, dneska už jsem si dala i oběd. Nemůže to nějak uškodit miminku, když málo jim?
Určitě né,papej tak jak máš hlad a potřebu určitě se nenut. ![]()
Lucinecka.K píše:
Děkujii moc. Já jsem měla poslední MS 15. února. Podle doktorky jsem ale tak cca 4 - 5 týden těhu. Teď v pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá
Před týdnem jsem měla HCG 1700, moc tomu ještě ale nerozumím
Čekám první miminko. Krom toho, že mě bolí prsa a takového tupého pobolívání v podbříšku mi nic není. A jak to pociťujete vy???
Lucko, já měla poslední MS 6.3, ale já mám cykly krátké,ted bych měla být ´5+3tt, u Dr, jsem ještě nebyla, chci tam jít, až tam už něco uvidí, nejlépe srdíčko.
Jinak příznaky tentokrát nemám skoro žádné, trochu prsa cítím, mám hrozný hlad, jsem unavená, ale kafe mi chutná furt ![]()
Ahoj Luci, taky se přidávám ke gratulacím a vítání
Mě vychází TP na 16.11., takže zatím jsem 8+6 tt. Prsa mě už bolet přestávaj, břicho pobolívá a spala bych 24 hodin denně, kdyby to šlo. Mám furt hlad a z toho je mi pak blbě když se nenajím, kafe zatím v poho ![]()
Ahojky děkuji moc, jsem ráda, že jste mě tu hezky přivítaly ![]()
S tím spaním to je něco, já jsem se před chvílí probudila a teď už jdu zase spát ![]()
Tak Vám přeji krásnou dobrou noc ![]()
Ahoj holky, konečně to tu začíná žít.. ja jsem dneska 9+6 - snad - mám v tom celkem zmatek..
ale termín si bude pamatovat asi každý - 11.11.2011
kéž by mi to vyšlo…
jinak mám taky pořád hlad, když se nenajím, tak je mi špatně, což už mám 1,5 kg nahoře ![]()
snad se to někdy zastaví..
holduju na latté a to si dám ráda..
takže všechny zdravím a ať jsme OK ![]()
Keisi píše:
Ahoj holky, konečně to tu začíná žít.. ja jsem dneska 9+6 - snad - mám v tom celkem zmatek..
ale termín si bude pamatovat asi každý - 11.11.2011
kéž by mi to vyšlo…
jinak mám taky pořád hlad, když se nenajím, tak je mi špatně, což už mám 1,5 kg nahoře
snad se to někdy zastaví..
holduju na latté a to si dám ráda..
takže všechny zdravím a ať jsme OK
Tak to je krásný datum.
Koukám že si na fotce s číčou,segra mají taky tuhle je moc hodnej nic jí nerozbíjí.Mám to taky že když se nenajím začne mi být blbě.
Ahoj Bibi,
to BYL náš miláček (taková pouliční směs od babičky, ale byl úúúžasnej, heboučkej, chlupaťoučkej, vůbec nepelichal) ale 17.11.2010 se nám ztratil, chodil se takhle občas vem projít a už se nevrátil
![]()
Tak jsem k Vánocům dostala bílou perskou činčilu a ta se s ním nedá srovnat, je to taková „lejdyna“ a pelichá ![]()
Nechala jsem si udělat testy na toxoplaz. tak snad budeme OK ..