Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
12.4.11 13:16

Ahoj Lucko :mavam: vítám Tě! To budeš nějak nastejno jako já :-) já to zjistila 3.4, ale tušial už dřív..Kdy jsi měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:44

Děkujii moc :-). Já jsem měla poslední MS 15. února. Podle doktorky jsem ale tak cca 4 - 5 týden těhu. Teď v pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá :-) Před týdnem jsem měla HCG 1700, moc tomu ještě ale nerozumím :oops: Čekám první miminko. Krom toho, že mě bolí prsa a takového tupého pobolívání v podbříšku mi nic není. A jak to pociťujete vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.4.11 13:48

Já měla poslední MS 19.2 a termín mám vypočitanej na 26.11. příznaky mám stejný bolí prsa a podbřišek a nechutná mi moc jídlo na kafe se nemůžu ani podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:54

Ano s tím jídlem to mám taky stejně. Taky mi nechutná, to já se nemůžu podívat vůbec na kuře a to mi chutnalo. Ale jen když na něj pomyslím, je mi zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.4.11 14:22

:lol: já včera nemohla dětem udělat míchané vajíčka :lol: vyžádali si je k večeři a mě bylo špatně jen při představě nad tou vůmí musela jsem na pomoc přivolat manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.4.11 16:02
Lucinecka.K píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 1. dubna jsem zjistila, že jsem těhotná. Po měsíci snažení to vyšlo :-)
Moc Vám všem gratuluju a přeji krásné těhulkování :palec: Lucka

Ahoj jasný že mužeš,proto jsem tuhle diskus zakládala :-) jen at nás tady je víc a víc :palec: Jinak mě vubec nic není,minulé těhu mi vše smrdělo, v noci jsem nespala jak mi bylo na :poblion: a ted jako bych ani těhu nebyla ale zas bych stále spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 17:38

Bibi11 : Ahojky, také jsem více unavená. Spim celou noc a odpoledne si taky zdřímnu na 2-3 hoďky :-D. Spíš mám taky strašnou nechuť k jídlu. Včera jsem měla jen banán, dneska už jsem si dala i oběd. Nemůže to nějak uškodit miminku, když málo jim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.4.11 18:12
Lucinecka.K píše:
Bibi11 : Ahojky, také jsem více unavená. Spim celou noc a odpoledne si taky zdřímnu na 2-3 hoďky :-D. Spíš mám taky strašnou nechuť k jídlu. Včera jsem měla jen banán, dneska už jsem si dala i oběd. Nemůže to nějak uškodit miminku, když málo jim?

Určitě né,papej tak jak máš hlad a potřebu určitě se nenut. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
12.4.11 18:19
Lucinecka.K píše:
Děkujii moc :-). Já jsem měla poslední MS 15. února. Podle doktorky jsem ale tak cca 4 - 5 týden těhu. Teď v pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá :-) Před týdnem jsem měla HCG 1700, moc tomu ještě ale nerozumím :oops: Čekám první miminko. Krom toho, že mě bolí prsa a takového tupého pobolívání v podbříšku mi nic není. A jak to pociťujete vy???

Lucko, já měla poslední MS 6.3, ale já mám cykly krátké,ted bych měla být ´5+3tt, u Dr, jsem ještě nebyla, chci tam jít, až tam už něco uvidí, nejlépe srdíčko. :srdce: Jinak příznaky tentokrát nemám skoro žádné, trochu prsa cítím, mám hrozný hlad, jsem unavená, ale kafe mi chutná furt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
12.4.11 20:59

Ahoj Luci, taky se přidávám ke gratulacím a vítání :dance: Mě vychází TP na 16.11., takže zatím jsem 8+6 tt. Prsa mě už bolet přestávaj, břicho pobolívá a spala bych 24 hodin denně, kdyby to šlo. Mám furt hlad a z toho je mi pak blbě když se nenajím, kafe zatím v poho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 22:26

Ahojky děkuji moc, jsem ráda, že jste mě tu hezky přivítaly :-)
S tím spaním to je něco, já jsem se před chvílí probudila a teď už jdu zase spát :lol:

Tak Vám přeji krásnou dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
13.4.11 07:09

Ahoj holky, konečně to tu začíná žít.. ja jsem dneska 9+6 - snad - mám v tom celkem zmatek..
ale termín si bude pamatovat asi každý - 11.11.2011
kéž by mi to vyšlo…
jinak mám taky pořád hlad, když se nenajím, tak je mi špatně, což už mám 1,5 kg nahoře :cry:
snad se to někdy zastaví..
holduju na latté a to si dám ráda..
takže všechny zdravím a ať jsme OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.4.11 08:32
Keisi píše:
Ahoj holky, konečně to tu začíná žít.. ja jsem dneska 9+6 - snad - mám v tom celkem zmatek..
ale termín si bude pamatovat asi každý - 11.11.2011
kéž by mi to vyšlo…
jinak mám taky pořád hlad, když se nenajím, tak je mi špatně, což už mám 1,5 kg nahoře :cry:
snad se to někdy zastaví..
holduju na latté a to si dám ráda..
takže všechny zdravím a ať jsme OK :palec:

Tak to je krásný datum. :palec: Koukám že si na fotce s číčou,segra mají taky tuhle je moc hodnej nic jí nerozbíjí.Mám to taky že když se nenajím začne mi být blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 12:18

Dobré ráno holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
13.4.11 13:37

Ahoj Bibi,
to BYL náš miláček (taková pouliční směs od babičky, ale byl úúúžasnej, heboučkej, chlupaťoučkej, vůbec nepelichal) ale 17.11.2010 se nám ztratil, chodil se takhle občas vem projít a už se nevrátil :cry: :cry: :cry:

Tak jsem k Vánocům dostala bílou perskou činčilu a ta se s ním nedá srovnat, je to taková „lejdyna“ a pelichá :-(
Nechala jsem si udělat testy na toxoplaz. tak snad budeme OK ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí