Poradna duly
Jana Čurdová
to jittu: ahojky, jasně že můžeš
Že se bojíš to se nedivím. Já takovou zkušenost nemám, ale když to všade slyším nebo čtu, tak se taky bojím, resp. bojím se moc plánovat a zatím moc radost. Takže ti držím pěsti ať to tentokrát klapne ![]()
Ahoj Bibi, jak dopadla krev, jsem na tom úplně stejně 5.11. revize ve 12tt a // 2.4., tak snad to tentokrát dopadne dobře ![]()
Díky za přijetí
já měla revizi 13.1 a // 3.4., všem nám to ted už dopadne snad dobře, musíme tomu věřit!!
kaa13 píše:
Ahoj Bibi, jak dopadla krev, jsem na tom úplně stejně 5.11. revize ve 12tt a // 2.4., tak snad to tentokrát dopadne dobře
Ahoj to teda máme stejné.krev je ok HCG odpovídá tomu kolikátý jsem týden.Na další odběr jdu zas příští pátek.Doufám že se nám už bude dařit a nepotká nás to samé.
Metříky - to netuším, já to taky neumím.
Holky, jsem podle PM - 4+5 a kromě trošku citlivějších prsou zatím žádné příznaky. Co vy?
jittu píše:
Metříky - to netuším, já to taky neumím.
Holky, jsem podle PM - 4+5 a kromě trošku citlivějších prsou zatím žádné příznaky. Co vy?
když jsem byla prve těhu tak mi bylo od 6 týdne špatně na zvracení,tlak nízkej.Ted zetim nic,akorád mám citlivější prsa a pobřišek tan mě už bolí týden po ovu.metříky-najdi si který se ti líbí vypln termín porodu a dej zkopírovat na profil v nastavení dole si to otevřeš a uložíš.
Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut ![]()
manca 1 píše:
Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut
Mě taky ani při tom minulém nepovedeném na krev na HCG neposílal, jen UTZ, záleží asi na zvyklostech doktora. Jinak já zatím žádná nechut k jídlu, naopak mám pořád hlad. Tak se bojím, aby bylo všechno v pořádku a zase se to samo nezastavilo.
Holky, užíváte nějaké vitamíny? Já jsem před těhu brala listovku a jak jsem to zjistila, tak jsem přešla na Femibion, tam je ta listovka lepší. Jinak neberu nic.
manca 1 píše:
Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut
To je divný že ti neudělal odběry,to by mělo být první že ti vezme krev,mě udál všechny rozbory i moč jsem musela donést.příští pátek jdu znova na krev.co doktor to jinej postup ![]()
Já jsem 8+4tt a minulej tejden mi doktorka taky ještě krev nebrala až příští týden, včetně moči a to budu 9+1tt, takže si myslím, že je to fakt o zvyklostech doktora. No a já beru listovku a semtam vit.E a mám teď hodně chuť na ovoce ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 1. dubna jsem zjistila, že jsem těhotná. Po měsíci snažení to vyšlo ![]()
Moc Vám všem gratuluju a přeji krásné těhulkování
Lucka