Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
7.4.11 20:05

to jittu: ahojky, jasně že můžeš :lol: Že se bojíš to se nedivím. Já takovou zkušenost nemám, ale když to všade slyším nebo čtu, tak se taky bojím, resp. bojím se moc plánovat a zatím moc radost. Takže ti držím pěsti ať to tentokrát klapne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.4.11 17:41

Ahoj Bibi, jak dopadla krev, jsem na tom úplně stejně 5.11. revize ve 12tt a // 2.4., tak snad to tentokrát dopadne dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
8.4.11 17:54

Díky za přijetí :-) já měla revizi 13.1 a // 3.4., všem nám to ted už dopadne snad dobře, musíme tomu věřit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.4.11 18:38
kaa13 píše:
Ahoj Bibi, jak dopadla krev, jsem na tom úplně stejně 5.11. revize ve 12tt a // 2.4., tak snad to tentokrát dopadne dobře :lol:

Ahoj to teda máme stejné.krev je ok HCG odpovídá tomu kolikátý jsem týden.Na další odběr jdu zas příští pátek.Doufám že se nám už bude dařit a nepotká nás to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.4.11 19:07

ahoj holky můžu se zeptat jak si sem dáváte ty metříky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.4.11 19:07

ahoj holky můžu se zeptat jak si sem dáváte ty metříky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
8.4.11 19:29

Metříky - to netuším, já to taky neumím.
Holky, jsem podle PM - 4+5 a kromě trošku citlivějších prsou zatím žádné příznaky. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.4.11 19:49
jittu píše:
Metříky - to netuším, já to taky neumím.
Holky, jsem podle PM - 4+5 a kromě trošku citlivějších prsou zatím žádné příznaky. Co vy?

když jsem byla prve těhu tak mi bylo od 6 týdne špatně na zvracení,tlak nízkej.Ted zetim nic,akorád mám citlivější prsa a pobřišek tan mě už bolí týden po ovu.metříky-najdi si který se ti líbí vypln termín porodu a dej zkopírovat na profil v nastavení dole si to otevřeš a uložíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.4.11 13:08

Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
9.4.11 15:33
manca 1 píše:
Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut :lol:

Mě taky ani při tom minulém nepovedeném na krev na HCG neposílal, jen UTZ, záleží asi na zvyklostech doktora. Jinak já zatím žádná nechut k jídlu, naopak mám pořád hlad. Tak se bojím, aby bylo všechno v pořádku a zase se to samo nezastavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
9.4.11 15:39

Holky, užíváte nějaké vitamíny? Já jsem před těhu brala listovku a jak jsem to zjistila, tak jsem přešla na Femibion, tam je ta listovka lepší. Jinak neberu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.4.11 18:47
manca 1 píše:
Bibi děkuji za radu tak to zkusím a snad to zvládnu, jinak se divím holky jak tu píšete že chodíte na krev a tak mě ted těhotenství potvrdil podle uz, ale krev žádnou nebral a příště mám přijít 19.5 ve 12t ted jsem 6+4t.Příznaky mám zatim stejný jako vy bolest v podbřišku, bolesti prsou a trochu nechut k jídlu, ale zatim nezvracim. CHutnají mi jenom rajčata jablka, pomeranče a čínské polévky jinak na nic nemám chut :lol:

To je divný že ti neudělal odběry,to by mělo být první že ti vezme krev,mě udál všechny rozbory i moč jsem musela donést.příští pátek jdu znova na krev.co doktor to jinej postup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
10.4.11 11:06

Já jsem 8+4tt a minulej tejden mi doktorka taky ještě krev nebrala až příští týden, včetně moči a to budu 9+1tt, takže si myslím, že je to fakt o zvyklostech doktora. No a já beru listovku a semtam vit.E a mám teď hodně chuť na ovoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 12:43

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 1. dubna jsem zjistila, že jsem těhotná. Po měsíci snažení to vyšlo :-)
Moc Vám všem gratuluju a přeji krásné těhulkování :palec: Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.4.11 13:00

Ahoj Lucko vítám tě mezi námi a taky moc gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...