Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
21.4.11 23:04

hih tak to já mám normálně taky D, jenže 70, tak se mi podprdy sháněly blbě (a ještě s mejma požadavkama na materiál či ramínka) a su zvědavá co mě čeká teď … zatím mega ztěžkly a jakoby se naplnily … no ale do listopadu mno nevím, nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
22.4.11 06:10

Chudáku Bibi … tak to ti nezávidím…
mě zatím taky ztěžkly, ale nezvetšily se… tak mažu, mažu ..
už se mi i „formuje“ břiško, ale to je tím, jak žeru a nechodím 4× týdne cvičit, jak jsem chodila.
Jak jste na tom s cvičením, chodítě nějaká?
Já se snažím aspoň víc chodit .. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
22.4.11 06:23

Chci začít po 12tt chodit na cvičení pro těhu a jinak plavání to mužu doma.jinak ted jsem na sebe opatrná.nic moc nedělám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.11 06:29

Ahojky, tak já bych chtěla cvičit, chodit plavat, bruslit..... ale přítel mi to zakazuje, že mám na sebe dávat pozor do toho 3 měsíce. A já už bych tak strašně ráda skočila do bazénu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.4.11 06:51

ahoj holky jsme tu nová. Mohla bych se k vám přidat? Jsem v 6tt těhu. Je mi 23 let. :mavam:

Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
22.4.11 07:03
Viktorie20 píše:
ahoj holky jsme tu nová. Mohla bych se k vám přidat? Jsem v 6tt těhu. Je mi 23 let. :mavam:Viktorie

Ahoj jasný že mužeš :-) tak jak je?nějaké nevolnosti?první těhu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.4.11 07:24

Ahoj holky, vítám Viktorku! Kdy máš termín? Už jsi byla u doktora?

Jinak děvčata, já teda zírám 8-o já mám prsa B, zatím trochu ztěžkly a trochu se zvětšily, ale nic dramatického. A jsem spokojená, ono to musí někdy docela i překážet, takové prsa, ne?

Jinak já ted cvičit nechodím, taky se šetřím, budu chodit na cvičení pro těhule, ale až po třetím měsíci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
22.4.11 07:29

Ahoj Vikrorie - krásné jméno :palec:
vítám mezi námi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
22.4.11 08:02
jittu píše:
Ahoj holky, vítám Viktorku! Kdy máš termín? Už jsi byla u doktora?

Jinak děvčata, já teda zírám 8-o já mám prsa B, zatím trochu ztěžkly a trochu se zvětšily, ale nic dramatického. A jsem spokojená, ono to musí někdy docela i překážet, takové prsa, ne?

Jinak já ted cvičit nechodím, taky se šetřím, budu chodit na cvičení pro těhule, ale až po třetím měsíci. :-)

joo Jitu žádnej med to není tahat se s takovejma mega prsama.ted když mám Ička nemužu sehnat podprdu teda ted mám zamluvenou od Anity maj teda do Iček ale co potom? :think: mno po dětech pujdu na zmenšení už mě to štve.Už se těším na cvičení pak bych chtěla na předporodní kurz.Co vaši mužský hrnou se k porodu?Náš jo ho chci vidět hrdinu když se hroutí z pohledu na jehlu či krev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.4.11 08:11

Bibi - ten můj tam chce taky a já jsem ráda :-) sama bych rodit nechtěla :zed:
Co myslíte, můžu se opalovat, nemůže to mimču uškodit? A holky, nemáte strach z radioaktivity z Fukušimy? Já vím, je to daleko, ale černobyl byl taky a taky to bylo až u nás. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.4.11 08:23

Díky holky, že jste mně tu přijaly. U doktorky jsem byla včera a je to potvrzeno :-) termín prý koncem listopadu, přesně datum nevím. Jinak citlivost prsou, pobolívání v podbříšku, nechutě žádné necítím, naopak jim dost. Velikost mám B.Jinak necvičím teď, přesně jako u Lucí mi to zakazuje přítel a hlídá mě dost. Je to moje první těhotenství. V práci jsem předevčírem skončila, takže si budu užívat těhotenství pěkně v klidu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.11 08:29

Ahoj Viky, také Tě vítám :mavam: ! Máš moc hezké jméno.
Máš hezkého hafana,to je staford, že? Úžasný pejsek. Dlouho si ho přeju,ale máme menší byt a teď, když čekáme miminko,tak jsem se bála,protože tenhle pes je prý dost náročný na výchovu.Tak ho snad někdy taky budu mít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.4.11 08:40

Yes Lucí,je to americký staford,máme dva a v bytě,můžu tohle plemeno doporučit,jsou hodní a vydrží i 10 hodin sami.Samozřejmě je to bojové plemeno a hodně lidí je odsuzují,což nechápu.Sousedka má kokra a ten jí už 3 krát dost pokousal a je zlej na děti!Naše můžou běhat bez vodítka a milují všechny pejsky. Je to o výchově,ty naše jsou zlatíčka a to jsme je razantně nevychovávali.Jednomu je 5 a druhýmu rok.

Přítel být u porodu nechce,je mu špatně jen když mu berou krev,ale já bych si moc přála aby tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
22.4.11 08:41

Ahojda holky..
na to opalování jsem se taky chtěla zeptat, musím to někde nastudovat, já se zatím slunila v tílku a kalhotkách..
z fukušimi teda strach nemám …
jinak manžel k porodu asi půjde a teď se bavíme jest-li se mnou půjde na UTZ v 13. týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
22.4.11 08:42
jittu píše:
Bibi - ten můj tam chce taky a já jsem ráda :-) sama bych rodit nechtěla :zed:
Co myslíte, můžu se opalovat, nemůže to mimču uškodit? A holky, nemáte strach z radioaktivity z Fukušimy? Já vím, je to daleko, ale černobyl byl taky a taky to bylo až u nás. :zed: :zed:

Jitu opaluji se ale bříško mám přikrytý,abych pravdu řekla ty radioaktivity se docela bojím.myslim že pravdu neříkaj,víš že to co uniklo ničemu neškodí nevim těžko říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí