Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2409
29.4.11 12:45

No holky, krásné chlupáčky máme… já mám teď bílou perskou činčilu (kočku) tak ji sem taky třeba někdy vložim … a je to poklad, hodná a čistotná …
tak krásný zbytek slunečného dne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 14:05

Děkuji Keisi, tobě taky krásný slunečný den :-) A krásný víkend holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.4.11 14:10
Lucinecka.K píše:
Bibi : Jéééžíškuuu, to je krásnej chundeláč :-) Moooc hezoučkatej. Nám řekli, když jsme jí kupovali, že samičky jsou klidnější a že moc nevyroste. Tak vyhrála Amálka… je zlobivá v kleci, hrabe furt, kouše klec, ale když jí dám z klece tak je hodná. No a s tou velikostí se taky netrefili. Na téhle fotce byla miminko,ale teď je dvakrát větší, jsou jí 2 roky, ale je to zlatíčko :-)

Náš je taky mazel kolikrát ne mě vyskočí a schoulí se u mě.snad už nevyroste jí teda stále, záchod mu měnim co 3 dny. :-)je snim sranda když se mu chce tak na povel vyskočí na sedačku.Jak s drápkama stříháš jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.4.11 14:37

Ja mam taky kralicka. Je to uz takovy starsi pan. Je mu uz 7 let. No a poridila jsem si ho spolecne s morcakem, ktery byl loni nemocny a bohuzel umrel. Tak jsem kralickovi zajistila noveho morceciho kamarada, ale docela ho lituju. Je to takovy maly rarasek, porad se certi, lita v kleci, kralickovi si stoupa pacickama na hlavu a tak. ;) Pak taky pridam fotecku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.4.11 14:45
jarka2011 píše:
Ja mam taky kralicka. Je to uz takovy starsi pan. Je mu uz 7 let. No a poridila jsem si ho spolecne s morcakem, ktery byl loni nemocny a bohuzel umrel. Tak jsem kralickovi zajistila noveho morceciho kamarada, ale docela ho lituju. Je to takovy maly rarasek, porad se certi, lita v kleci, kralickovi si stoupa pacickama na hlavu a tak. ;) Pak taky pridam fotecku. :mrgreen:
:mrgreen: tak to je sranda a to se snesou? to jsou společně?nebo je odděluješ?morčáka jsem taky měla ale ten už taky umřel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
29.4.11 16:45

Jo, se zvířátkama je aspoň sranda, když je člověk sám doma…
To je naše KEISI :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.4.11 16:49
Keisi píše:
Jo, se zvířátkama je aspoň sranda, když je člověk sám doma…
To je naše KEISI :huban: :srdce:

Teda ta je nádherná,leží jako dáma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
29.4.11 16:53

Taky se tak chová, nikdy bych tomu nevěřila, že tyhle zvířata to mají prostě v genech.
Chtěla jsem si z ní vychovat mazlíka (podle mamky se tyhle „lejdyny“ nemazlí) a je to pravda…nemazlíme se :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
29.4.11 21:23

Bibi: taky krasavec :lol:

Já su taky ráda, že mám ty svoje chlupatý kočičí kouličky :mrgreen:
a moje sestra má králíka, kterej se kamarádí s kocourem, dokonce mu dycky vleze aji do klece a leží tam s ním :lol:

Tak holky pěkný majálesový víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.4.11 22:45
Bibi11 píše:
jarka2011 píše:
Ja mam taky kralicka. Je to uz takovy starsi pan. Je mu uz 7 let. No a poridila jsem si ho spolecne s morcakem, ktery byl loni nemocny a bohuzel umrel. Tak jsem kralickovi zajistila noveho morceciho kamarada, ale docela ho lituju. Je to takovy maly rarasek, porad se certi, lita v kleci, kralickovi si stoupa pacickama na hlavu a tak. ;) Pak taky pridam fotecku. :mrgreen:
:mrgreen: tak to je sranda a to se snesou? to jsou společně?nebo je odděluješ?morčáka jsem taky měla ale ten už taky umřel.

Jsou společně. Králíček byl na to zvyklý, protože jsem je koupila oba, když byli ještě malincí. No a pak když tam byl chvíli sám, tak byl takový bez života. Unuděný, smutný, moc nežral, proto jsem mu pořídila nového morčecího kamaráda. Ten mě musí teď míd rád, určitě si říká, co jste mi to sem dali za hyperaktivního šílence na stará kolena. :mrgreen:
Je třeba i strašně srandovní pozorovat je u jídla. Hodím tam 3 mrkve, hned se jdou přetahovat o jednu. Pak jeden tu první mrkev opustí, druhý taky a jdou se přetahovat o tu druhou :mrgreen: , aby náhodou někdo neměl něco lepšího. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.11 08:29

Bibi: Ahojky, naše taky takhle malá dost papala, pelíšek jsme jí taky vyměňovali každý 3 dny. Pak vyrostla, domeček co měla v kleci, jsme jí museli vyndat, protože už se tam nevešla, bylo mi jí líto, vždycky tam vlezla a domeček chudinka měla na zádech, jak už byl pro ní malý ( přitom to byl docela velký domeček ). Když se natáhne tak má těch 30 cm určitě, a když se schoulí tak dokáže mít i 15cm :-D Ano drápky jí stříháme, položím si jí na klín zádíčkama ( to má strašně ráda ) a přítel jí stříhá a drží. Ale je to mrcha, nemohla by k sobě pustit další zvířátko. Na rodičů psa ( kokr ) vyjíždí a kouše ho do zadku a ocasu a on blbec se bojí a utíká :lol:

Keisi: Ahojky, moc krásná kočička. Taková vznešená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
2.5.11 10:01

Omlouvám se,že vám sem takhle lezu
nemá některá z vás zájem o GS mamavit maxi balení?
Písněte SZ a já zbytek info pošlu jako SZ ať mě admini nesmažou
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
2.5.11 10:55

Ahoj holky tak jak Vám je?Mě zas dnes špatně včera zas dobře tak jsem se hrozila že se plod přestal vyvíjet.zitra jdu na ultrazvuk tak jsem zvědavá jak dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.5.11 11:27

Ahojky, dneska je nám fajn, o víkendu jsme byli na trošku náročnější akci, tak máme dneska volno na odpočinek :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
2.5.11 11:37

jen odpočívejte,byli jsme o víkendu u babičky měla 80 narozky tak jsme oslavovali já teda jsem jen baštila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí