Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
4.5.11 21:16

Já myslím, že všeho s mírou a když ti z toho není zle … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 22:10

Ahoj holčiny. Nechci si tu stěžovat, ale musím se Vám svěřit. Neustálé zvracení, každý den několikrát,příšerná bolest hlavy a to máme jet v sobotu na večeři s přítele rodičema a bráchou a já jen přemýšlím, jak to zvládnu,koukat na ty jídla a jestli si vůbec něco dám :cry: A ještě k tomu jsem byla teď v těhu poprví v bazénu a chytla jsem zánět,takže zítra peláším k doktorce. Na sobotu už máme rezervovaný stůl, rodiče se moc těší, přítel taky, ale já na to nemám ani pomyšlení, nevím, co dělat, zase něchci nic pokazit,když se všichni tak těší :-( Co byste dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.5.11 22:17

to Lucinecka: no ještě vydrž, může se ti do soboty ještě ulevit, je to fůra času a odříct se to dá vždycky a rodina by to určitě pochopila, kdyby ti bylo moc zle, tak je asi lepší zůstat doma, taky uvidíš co ti zítra poradí doktorka, mno z těch bazénů bych měla strach … já mám záněty normálně z bazénů a teď bych to neriskovala, i když to cvičení ve vodě mě láká :-?
Mě bylo předtím dobře, ale teď ty poslední dny nic moc, pořád se mi chce zvracet, ale bohužel nezvracím (možná by to bylo lepší) ale prý sem byla úplně zelená a bolí mě pořád to břicho jak před menzes a teď strašně bedra, dala sem si tam overball při sezení, tak je to malinko lepší … migrény mě v těhu neustaly a od začátku jsem si musela vzít asi 2× Relpax a 4× Paralen, jinak bych to nevydržela.
Držím ti pěsti ať je ti brzo líp a dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
5.5.11 07:07

Ahoj holkýý, hlásím, že jsme zdraví jak řípy …
nějaké ty fujtajbl syndromy si na nás nepřijdou…
Máme 6 cm od temene k zadečku.
Srdíčko 144 tepů/min.
 jupíí

Luci - těžko asi radit, ale pokud ti bude fujtajbl, tak bych asi byla doma.. já jen vidím kuře a je mi bléé, nebo příjít až na desert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 16:34

Ahojky holčiny, děkuji za odpovědi. Dneska už je to celkem lepší a už hlava nebolí. Já jsem právě záněty z bazénu nikdy neměla a jednou jdu teď do bazénu a je to tady. Teď se do bazénu budu bát, ikdyž je to tam moc super a chodila bych tam pořád.

Fúúúhááá Keisi, moc krásnýýýý. Moooc gratuluju a hlavně přeji stále takhle hezký zprávičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
5.5.11 19:33

Zdravím děvčata !!
Keisi - gratuluji k úspěšné KO!! :kytka:
Lucinečka - snad Ti bude už lépe, mě jen párkrát nadávilo na zvracení a představa, že několikrát denně :poblion: je hrozná. Zvládni to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 13:43

Ahojky holky, tak jsem byla u doktorky a všechny výsledky mám v pořádku :dance: ale chytla jsem zánět, takže jsem dostala léky na 10 dní a -1,5kg zase dole, takže už mám dole skoro -4 kg, ale říkala, že je to v pořádku…

Jittu moc Ti děkuji, určitě se s tím nějak poperu a doufám, že to bude lepší.

A copak plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.5.11 16:33

Ahoj holky :mavam: ,dnes jsem byla u doktora pro prukazku a napsal mi kdy mám jít do nemocnice na scrining tak pujdu v 10tt a pak ještě jednou ve 13-14tt.a pak zas k němu v 16tt tak to mám krásně naplánované už se těším.jinak mě je blbě když se nenajím cpu se jen ovocem.ted si dáváme melounka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
6.5.11 19:19

Ahoj :mavam:
Bibi - ty jdeš na skrínink už v 10 tt? Já až ve 13tt, ale to asi je v každém kraji jinak. U nás je v tom 13tt genetický utz a pak v 16tt už se nedělá tripl test. Já též valím ovoce a zeleninu,mám na to daleko větší chuť než jindy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.5.11 19:40
jittu píše:
Ahoj :mavam:
Bibi - ty jdeš na skrínink už v 10 tt? Já až ve 13tt, ale to asi je v každém kraji jinak. U nás je v tom 13tt genetický utz a pak v 16tt už se nedělá tripl test. Já též valím ovoce a zeleninu,mám na to daleko větší chuť než jindy :-P

jojo v 10tt a ještě v 13tt.už nevím co jíst ještě omáčky mi nevadí ale maso bléé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
6.5.11 19:49

To já třeba sladké nemůžu ani vidět, absolutně na to nemám chuť, ale masa bych se ujedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.5.11 20:44

no já se snažím nepřibrat, ale břišule se nafukuje :mrgreen: … to je dobře Lucinecko, že si v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
7.5.11 19:21

Ahoj holky, já taky byla na tom screeningu 2× (10 a 13)…
jinak já jsem dneska byla na Karlštejně - krásný víkend… jen ty tři hodiny cesta tam mě skoro zabila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.5.11 09:10
Keisi píše:
Ahoj holky, já taky byla na tom screeningu 2× (10 a 13)…
jinak já jsem dneska byla na Karlštejně - krásný víkend… jen ty tři hodiny cesta tam mě skoro zabila :poblion:

Ahoj :mavam: tak tam muselo být krásně,mě se nikam moc jezdit nechce tak se válím na zahradě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.5.11 11:23

Ahoj holky hezkou neděli a vše nejlepší ke dni matek. Já celí včerejšek prospala tak dnes bych měla pohnout zadkem a něco dělat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí