Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny. Nechci si tu stěžovat, ale musím se Vám svěřit. Neustálé zvracení, každý den několikrát,příšerná bolest hlavy a to máme jet v sobotu na večeři s přítele rodičema a bráchou a já jen přemýšlím, jak to zvládnu,koukat na ty jídla a jestli si vůbec něco dám
A ještě k tomu jsem byla teď v těhu poprví v bazénu a chytla jsem zánět,takže zítra peláším k doktorce. Na sobotu už máme rezervovaný stůl, rodiče se moc těší, přítel taky, ale já na to nemám ani pomyšlení, nevím, co dělat, zase něchci nic pokazit,když se všichni tak těší
Co byste dělali vy?
to Lucinecka: no ještě vydrž, může se ti do soboty ještě ulevit, je to fůra času a odříct se to dá vždycky a rodina by to určitě pochopila, kdyby ti bylo moc zle, tak je asi lepší zůstat doma, taky uvidíš co ti zítra poradí doktorka, mno z těch bazénů bych měla strach … já mám záněty normálně z bazénů a teď bych to neriskovala, i když to cvičení ve vodě mě láká ![]()
Mě bylo předtím dobře, ale teď ty poslední dny nic moc, pořád se mi chce zvracet, ale bohužel nezvracím (možná by to bylo lepší) ale prý sem byla úplně zelená a bolí mě pořád to břicho jak před menzes a teď strašně bedra, dala sem si tam overball při sezení, tak je to malinko lepší … migrény mě v těhu neustaly a od začátku jsem si musela vzít asi 2× Relpax a 4× Paralen, jinak bych to nevydržela.
Držím ti pěsti ať je ti brzo líp a dej vědět ![]()
Ahoj holkýý, hlásím, že jsme zdraví jak řípy …
nějaké ty fujtajbl syndromy si na nás nepřijdou…
Máme 6 cm od temene k zadečku.
Srdíčko 144 tepů/min.
jupíí
Luci - těžko asi radit, ale pokud ti bude fujtajbl, tak bych asi byla doma.. já jen vidím kuře a je mi bléé, nebo příjít až na desert?
Ahojky holčiny, děkuji za odpovědi. Dneska už je to celkem lepší a už hlava nebolí. Já jsem právě záněty z bazénu nikdy neměla a jednou jdu teď do bazénu a je to tady. Teď se do bazénu budu bát, ikdyž je to tam moc super a chodila bych tam pořád.
Fúúúhááá Keisi, moc krásnýýýý. Moooc gratuluju a hlavně přeji stále takhle hezký zprávičky ![]()
Zdravím děvčata !!
Keisi - gratuluji k úspěšné KO!! ![]()
Lucinečka - snad Ti bude už lépe, mě jen párkrát nadávilo na zvracení a představa, že několikrát denně
je hrozná. Zvládni to!
Ahojky holky, tak jsem byla u doktorky a všechny výsledky mám v pořádku
ale chytla jsem zánět, takže jsem dostala léky na 10 dní a -1,5kg zase dole, takže už mám dole skoro -4 kg, ale říkala, že je to v pořádku…
Jittu moc Ti děkuji, určitě se s tím nějak poperu a doufám, že to bude lepší.
A copak plánujete na víkend?
Ahoj holky
,dnes jsem byla u doktora pro prukazku a napsal mi kdy mám jít do nemocnice na scrining tak pujdu v 10tt a pak ještě jednou ve 13-14tt.a pak zas k němu v 16tt tak to mám krásně naplánované už se těším.jinak mě je blbě když se nenajím cpu se jen ovocem.ted si dáváme melounka ![]()
Ahoj ![]()
Bibi - ty jdeš na skrínink už v 10 tt? Já až ve 13tt, ale to asi je v každém kraji jinak. U nás je v tom 13tt genetický utz a pak v 16tt už se nedělá tripl test. Já též valím ovoce a zeleninu,mám na to daleko větší chuť než jindy ![]()
jittu píše:
Ahoj
Bibi - ty jdeš na skrínink už v 10 tt? Já až ve 13tt, ale to asi je v každém kraji jinak. U nás je v tom 13tt genetický utz a pak v 16tt už se nedělá tripl test. Já též valím ovoce a zeleninu,mám na to daleko větší chuť než jindy
jojo v 10tt a ještě v 13tt.už nevím co jíst ještě omáčky mi nevadí ale maso bléé.
To já třeba sladké nemůžu ani vidět, absolutně na to nemám chuť, ale masa bych se ujedla ![]()
no já se snažím nepřibrat, ale břišule se nafukuje
… to je dobře Lucinecko, že si v pořádku ![]()
Ahoj holky, já taky byla na tom screeningu 2× (10 a 13)…
jinak já jsem dneska byla na Karlštejně - krásný víkend… jen ty tři hodiny cesta tam mě skoro zabila ![]()
Keisi píše:
Ahoj holky, já taky byla na tom screeningu 2× (10 a 13)…
jinak já jsem dneska byla na Karlštejně - krásný víkend… jen ty tři hodiny cesta tam mě skoro zabila
Ahoj
tak tam muselo být krásně,mě se nikam moc jezdit nechce tak se válím na zahradě. ![]()
Ahoj holky hezkou neděli a vše nejlepší ke dni matek. Já celí včerejšek prospala tak dnes bych měla pohnout zadkem a něco dělat ![]()