Miminko září 2010

9079
23.3.11 21:48

miminko září 2010- je tu někdo

Jsou tu maminky s takto starými mimi? Dáváte už příkrmy? A co umí vaše mimi?
Doufám, že se zde najde ještě dost maminek. Vím, že jsou tu už dvě skupiny, ale já se tam nemam bohužel šanci dostat. Proto je zde nové.

Příspěvek upraven 24.03.11 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
23.3.11 22:19

ahoj, naše se narodila 5.9 :) příkrmy už dáváme, papá pěkně, i když ne ještě plnou dávku :) a co umíme, no, jak kdy, otáčí se na bříško i zpátky, ale sudy neválí, plazí se dozadu a snaží se dopředu a to jí moc nejde… péruje na kolínkách a z toho občas udělá takovej „přískok“ dopředu :D tak asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 22:21

Ahojky,
minulou středu bylo mému Míšovi 6 měsíců. Od pátého měsíce papáme zeleninku, teď od šestého i masíčko, na večeři kašičky a malinkej už ochutnal i ovocnou přesnídávku… jídlo nám moc chutná. Mlíčko nám nějak nejede..začal bojkotovat lahvičku. Měla jsem strach z nachlazení, ale to se zatím neprokázalo. Tak dávám mlíčko popíjet hrníčkem.
Chodíme na rehabilitaci, protože se nechtěl otočit na bříško, ale už po prvním cvičení to začal zvládat sám..možná jen nevěděl jak na to.
Jinak je zvídavej…všechno ho hrozně zajímá, po všem se natahuje, všechno chce ochutnat ošahat apod.
Ahojky, zdraví Jíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
23.3.11 22:21

Ahojky!

Také mám holčičku narozenou v září 2010.Jsou zde dvě diskuze obě uzavřené,do původní diskuze nemáš nejspíš šanci se dostat-to se nepovedlo mnohým z nás a proto je tu ještě druhá diskuze miminka zářící v září.Napiš SZ správci diskuze,snad nebude problém tě k nám ještě přibrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.3.11 22:27
xxxxxx píše:
Ahojky,
minulou středu bylo mému Míšovi 6 měsíců. Od pátého měsíce papáme zeleninku, teď od šestého i masíčko, na večeři kašičky a malinkej už ochutnal i ovocnou přesnídávku… jídlo nám moc chutná. Mlíčko nám nějak nejede..začal bojkotovat lahvičku. Měla jsem strach z nachlazení, ale to se zatím neprokázalo. Tak dávám mlíčko popíjet hrníčkem.
Chodíme na rehabilitaci, protože se nechtěl otočit na bříško, ale už po prvním cvičení to začal zvládat sám..možná jen nevěděl jak na to.
Jinak je zvídavej…všechno ho hrozně zajímá, po všem se natahuje, všechno chce ochutnat ošahat apod.
Ahojky, zdraví Jíťa

tak nám se povedlo na bříško překulit jen 3× a ale jinak mam doma pěknýho lenocha. Na bříško se jí moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 22:36

To nevadí, že se překulila jenom 3× … časem to bude častěji :palec: …hlavně, že se otočí. Míša to vůbec nezvládal, ale co cvičíme, tak je břichu furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.3.11 22:46

Taky jsme začali s příkrmy na 5 měsíci. Prý jsou nové studie, tak nám Dr. řekl, že můžeme začít. Teď sníme tak 70 až 100g k obědu a dneskajsem zkoušela i kašičku. A 60g padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 23:00
bertík28 píše:
Taky jsme začali s příkrmy na 5 měsíci. Prý jsou nové studie, tak nám Dr. řekl, že můžeme začít. Teď sníme tak 70 až 100g k obědu a dneskajsem zkoušela i kašičku. A 60g padla.

Tak to Míša je větší žrout :lol: zblajzne už celou velkou skleničku to je nějakých 190g..na té dávce jsme byli do měsíce od začátku příkrmů…jak jsem psala nám chutná papkat.Kaši sní ze 150 ml vody a někdy zvládne i z 200ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.3.11 23:05

Tak to gratuluju. Pěkně Ti dlabe.
Asi to má po mě. Když jsem byla málá, tak mě prý na celý den stačila jen jedna přesnídavka. Neměla to moje mamka se mnou jednoduchý. Ale mlíčko by pila pořád. Asi nám to bude trvat drobek dýl :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
24.3.11 06:29

Ahoj,malá se narodila 26.9.Otáčí se ze zad na bříško i zpátky,jde jí to jak když bičem mrská.Nejradši si hraje na bříšku,vydrží takhle sama tak půl hodiny.Týden dáváme mrkev,sní tak třičtvrtě té malé skleničky.Ještě se začíná snažit pérovat na kolínkách,občas se odstrčí dozadu.Spaní je teda strašný.Chodí spát po 8 večer,vstává tak v půl 6.Mezi tim se v noci tak 6krát probudí,spim zhruba 4hodiny přerušovaně,někdy i míň.Z toho jsem teda fakt vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
24.3.11 07:41

My jsme 9.9. :-) . Příkrmy jsem začala dávat v 6 měsících a malý mi baští ukázkově, teda evidentně preferuje domácí stravu, na skleničky se nehezky ksichtí :lol: (se nedivím…).
Jinak je to lenoch, poprvý se otočil v 5 měsících, to zkusil párkrát, pak přestal a pořádně se začal otáčet až když měl 6 měsíců a 5 dní. A u toho jsme zůstali, točí se akorát na bříško, na záda mi připadá že spíš náhodou přepadne než že by se cíleně otočil a jinak se na bříšku otáčí za hračkama (jako hodinové ručičky) a to je vše. Snaží se plazit, zvedá zadek, ale ještě neumí zkoordinovat ruce a nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.3.11 08:50

Mi jsme 29.9 a otáčení nic. A vám se tak pěkně otačí. Ach jo. Snad nebude zabržděná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.3.11 09:51
bertík28 píše:
Mi jsme 29.9 a otáčení nic. A vám se tak pěkně otačí. Ach jo. Snad nebude zabržděná.

Z otáčení si nic nedělej…třeba taky jen potřebuje přijít jak na to. Nás pan doktor poslal na RHB a taky stačilo párkrát a už mu to jde…a to, že musíme chodit cvičit jako obrovský problém nevidím…zase nám jdou jiné věci. Některým dětem to chvilku trvá a není to hned zabržděnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.3.11 10:16

zari 2010

Ahoj, naše Adelka se narodila 21.9., plazí se a na zádech vydrží tak 2 vteřiny, pořád se otáčí hlavně nahá po koupani. Máme velkej problem ji oblíknout. Příkrmy baští. Dáváme k obědu zeleninu bez dokojeni, pouze s pitím a k večeri kaši, ale to ještě dokojím. Rozmyxovala jsem jí i jablko na sváču, ale bojím se, že jakmile nasadím ovoce, přestane dlabat zeleninu. Taky si ráda lízne jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí