Otěhotnění únor 2011

123
10.3.11 19:53

otěhotnění únor 2011

Ahoj! Rozhodla jsem se založit tuto diskusi, protože se ze mě stala čerstvá těhulka :) Bylo to takové snažení nesnažení a po 8 měsících na mě vykoukly krásné //. Podle dr jsem mezi 4 a 5 tt, což doteď nechápu, podle mých propočtů bych měla být už tak v 6tt, ale což, hlavně, že tam něco je :) na utz byl vidět sice jen gestační váček a nic jiného, ale dr mě uklidnil, že je ještě brzy,aby bylo něco vidět :)

Budu ráda, když se přidají všechny holčiny, které otěhotněli v únoru a budeme si moct popovídat :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
10.3.11 20:29

Ahoj :mavam: :mavam: ,tak já jsem v 6 t.jestli to neva :lol: :lol: .dnes to mám potvrzené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.3.11 21:58

Na mne necekane vykoukly // v pondeli. Potvrzene to jeste nemam, az 22.3. :( uz se nemuzu dockat. Byl to sok, protoze mi doma leze 10 mesicni svist. Ale je to krasne, mile prekvapko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.3.11 07:55
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hmmm,tak mě 7 měsíční :lol: ,ale to zvládnem.mě pan doktor taky říkal,že jsme to vzali hopem :mrgreen:
j.pampeliska píše:
Na mne necekane vykoukly // v pondeli. Potvrzene to jeste nemam, az 22.3. :( uz se nemuzu dockat. Byl to sok, protoze mi doma leze 10 mesicni svist. Ale je to krasne, mile prekvapko :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.3.11 08:21

Doufam ze to zvladneme. Je to stesti a zvladli to jini tak proc ne my :) bude to ale mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.3.11 08:26
zvládnem :lol: .Takhle měla přesně od sebe děti moje tchyně a zvládla to v poho.A chodím do diskuze skoro dvojčata a tam je víc takových maminek,takže mě docela uklidnily :-D ty si to dokonce chválej.Já myslím,že nejhorší bude ten začátek,ale nějak se to poddá
j.pampeliska píše:
Doufam ze to zvladneme. Je to stesti a zvladli to jini tak proc ne my :) bude to ale mazec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.3.11 09:31

Ahoj, už jsme asi 3 nebo 4 v diskuzi Listopad 2011, ale všechny jsme teprve na začátku, 4-5tt, takže ted spíš čekáme co nám ukáží první kontroly u Dr. Já jsem byla včera u doktorky a potvrdila mi to, co jsem tušila - asi 4 a půl týdne těhotenství. Jinak pro mě to bude první miminko a zadařilo se nám hned první měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.3.11 16:02

teeeda jdu sem po delší době a koukám, že jste se rozepsali :) u nás je to taky první miminko…holky zajímalo by mě, jak to máte s názory na to, že se vše má říkat až po třech měsících?? já to teda nevydržela a rodina a nejbližší přátelé to ví, nechápu proč bych měla něco tak radostného tajit a pokud by něco nemělo dopadnout dobře, opět nechápu, proč bych se za to měla stydět… všude okolo poslouchám názory jako že radši nic neříkat…já tento názor tedy nesdílím :-) další kontrolu mám za dva týdny a doufám, že už bude vidět víc než jen gestační váček :)

Jinak tedy mně klidně ten dotazník poslat můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
14.3.11 16:54

Ahojky.

No ja nevim :) u prvniho jsme to rekli az po 12. tydnu.
Je to asi takovata psychologicka hranice, ze vse bude dobre:) ne ze bych se nechtela radovat s ostatnimi ale hlavne natesene rodice jsem pak nechtela pripadne zklamat. Proto jsme to rekli az takto pozde. Kdyby to nedopadlo dobre, rekli bychom jim to. Ale myslim ze by to byla mensi bolest nez to pak rikat natesenym budoucim prarodicum. Nevim tot muj nazor… Kamaradky se kterymi jsem byla casto v kontaktu to vedely driv, protoze jsem o tom chtela mluvit. A v praci jsem se snazila rict to co nejdyl a to bylo kolem 14. Tydne.

Toto tehotenstvi budu muset asi rict driv, protoze se mi zacina zvetsovat pupek. Jeste jsem neshodila a nezpevnila bricho z minuleho porodu, tak to jde nejak rychle, a nechci poslouchat reci o cviceni a hubnuti :)

3 kamaradky se kterymi jsem nejcasteji v kontaktuuz to vi, potrebuji o tom mluvit ;)

a uz se nemuzu dockat pristiho tydne az pujdu k dr. Ja to sice beru jako fakt, presto se trochu bojim a doufam ze mi radostnou novinu potvrdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.3.11 16:57

Ahoj Donato. Já jsem o těhotenství původně nechtěla říct hned ani partnerovi, ale to jsem nevydžela a myslím, že si zasloužil to vědět, když na tom má taky podíl :lol: Jinak jsme to zatím neřekli nikomu, rodičům to plánujem oznámit tak začátkem května, po prvotrimestriálním screeningu nebo když to na nás sami poznají tak i dřív. Neřešíme že by se mohlo stát něco špatného, spíš chceme mít takové tajemství jen my dva :-) A budoucím babičkám to pak aspoň rychleji uteče, když už bude chybět jen půl roku a dočkají se vnoučátka. :-) A zatím jsme domluveni, že si nenecháme číct ani pohlaví, tak uvidím, co vydržíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.3.11 17:09

tak přesně, myslím si, že je na každým z nás, jak s touto zprávou naloží..já samozřejmě chápu i ty názory, že někdo nechce být pak zklamaný…jenže u mě je ten problém, že jsme si v rodině říkali na rovinu vždy všechno, takovéto tajemství prostě nešlo udržet :) navíc mi bylo první dny blbě a všichni se ptali a copak ti je? :D navíc na mě to mamka poznala, aniž bych cokoli řekla :) prostě myslet pozitivně a ostatní už je prostě osud!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.3.11 17:16

Myslím, že před utz a před dalšími testy má každý aspon trošičku strach, ale o to je pak určitě příjemnější pocit, že je vše v pořádku a můžete se těšit víc a víc na miminko. Já už se moc těším na další kontrolu, sice až 6.4. ale to už bude 9-10.tt, tak snad bude vidět srdíčko a možná i nějaký centimetr miminka… Jinak holky, jak o mimču zatím mluvíte? Můj chlap mu říká buňka :-D a nevím jak na to přišel ani jak ho to odnaučit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
14.3.11 17:23

Prvni mimco bylo automaticky Kubicek a toto Lucinka. Jen se vzdy mimcu omlouvam jestli ho/ji oslovuji spatnym jmenem :)

my se s rodinou nevidame zase tak casto aby topoznali :) a ja jsem fakt sileny straspytel, takze ja se bojim od zacatku do konce :( navic jsem tu vlastne jedina co to jeste nema potvrzene od dr :( tak bych se asi mela odmlcet, treba sem vubec nepatrim… Ale doufam ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.3.11 17:31

no já jsem taky spíš pesimista, ale vidím to tak, že ted se stresuju, aby to dobře dopadlo, pak se budu stresovat, aby prcek dobře rostl, dále se budu třást před porodem a po porodu se holky budeme bát už celý život…pro mimi je důležité, aby maminka byla v pohodě, takže myslet jen pozitivně!! Pokud se stane něco špatného, myslím, že s tím zaprvé stejně nic nezmůžeme a zadruhé si myslím, že na tom ani nebudeme mít vinu, prostě příroda si určí sama, co se má narodit :)

Jinak pokud ti testy ukazují //, tak je to asi jasný…i když já se taky bála, aby to nebylo mimoděložní těhu, ale vše je tam kde má být, tak jsem spokojená :) a tobě to určo dopadne taky dobře.

My miminku zatím neříkáme nijak. Je totiž ještě tak prťavý … :) zatím mu prostě říkáme : miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
14.3.11 17:44

Napsala jsi to hezky je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie