Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak mi vyšel pozitivní testík
termín bych měla mít 6.11., najde se už někdo s termínem v listopadu?? Teď budu čekat na kontrolu u dr. tak doufám, že se nás tu sejde více ať nám ten čas rychleji uteče
![]()
Ahojky,me taky vysel poz.test a 16.2.jdu na ultrazvuk ,aby bylo neco videt
… gratuluji
Ahoj holky, tak dnes jsem si udělala testík a vypadá to, že nám to vyšlo hned první měsíc snažení
K Dr jdu až 17.3., ale podle MS by měl být termín kolem 12.11.
ahojky,tak to gratuluju ![]()
vypada to,ze termin budeme mit podobny me vychazi neco kolem 13.11. ![]()
Snad kontrola dopadne dobre.Drzim vsem palecky ![]()
Ahoj, taky mi pred par dny vysel pozitivni testik a termin mi vychazi na 10.11. K doktorce jdu 22.3., jsem hrozne zvedava, co tam bude videt ![]()
Tak co holky, už na sobě něco cítíte? Mě už bývá docela špatně
a sem tam mě bolí břicho jako před menstruací. Co vy? ![]()
Ja jsem uplne v pohode, jedina zmena, kterou pozoruju jsou citlivejsi prsa, jinak nic. Kez by to tak vydrzelo co nejdyl.
ahoj, já taky budu mít nejspíš TP okolo 7.11. Už jsem teda ve skupině říjnátek ale ráda si budu povídat i s váma ![]()
Tak dnes jsem byla u doktorky, původně pouze na potvrzení těhu z krve, ale nakonec mi udělala i utz a už prý je i něco malinkatého vidět
, jsem 5.tt. Další kontrolu budu mít až 6.dubna, ale to už prý bude klasická návštěva těhotenské poradny, tak už se ted moc těším, co uvidíme příště…
já mám za sebou první kontrolu a mimi není vidět, jen zloutkový váček, za 3 týdny toho prý bude vidět víc ![]()
Ahoj holky.
Gratulace k // ![]()
Ja se k Vam take tedy prihlasim. Nasla jsem // v pondeli. A podle ms by mel byt termin 11.11.
Kontrola az 22.3. tak doufam ze mi pan doktor stastnou novinu potvrdi.
Taky gratuluji pampelisko
Zatím nám ty termíny vycházejí všem hodně blízko sebe, tak uvidíme co nám řeknou dr. na kontrolách… Já už se ted na všechno moc těším.
Romanetko dekuji
no ja se na jednu stranu moc tesim, na druhou bojim. Kubovi je dnes 10 m tak je to docela kalup ![]()
Radule klidně, zrovna dokoncuji bakalarku, sice z ekonomie, ale taky bojuji s vyplnovanim dotazniku… Pampelisko, to ja cekam prvni mimco, takze zatim se fakt jen tesim, ale obavy urcite casem prijdou ![]()