Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.3.11 15:23
Romanetka píše:
Vám taky hodně štěstí a přijď se za námi zas podívat…
Až vy budete slavit rok, my budem trpět na sále :mrgreen: :mrgreen:

no to je fakt, já teda moc netrpěla, ráda na to vzpomínám, je to moje druhé listopaďátko

ráda sem nakouknu, nás se sešlo skoro čtyřicet nakonec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
16.3.11 15:28
AngelinaBalerina píše:
Romanetka píše:

no to je fakt, já teda moc netrpěla, ráda na to vzpomínám, je to moje druhé listopaďátko

Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 16:28
sia píše:
AngelinaBalerina píše:
Romanetka píše:

Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemám :lol:

ahojky, no starší klučina je fajn, je to střelec tak mě občas sice síří ale je jinak hodný a Michalka je moje vysněná holčička, je to hrozně vysmáté mimčo a spí mi většinu noci od začátku, takže já jsem moc spokojená ale to už je štířice :lol: na obě děti jsem čekala tři roky skoro, takže si to užívám a ten pětiletý rozdíl je fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
16.3.11 16:37
AngelinaBalerina píše:
sia píše:
AngelinaBalerina píše:
Romanetka píše:

Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemám :lol:
ahojky, no starší klučina je fajn, je to střelec tak mě občas sice síří ale je jinak hodný a Michalka je moje vysněná holčička, je to hrozně vysmáté mimčo a spí mi většinu noci od začátku, takže já jsem moc spokojená ale to už je štířice :lol: na obě děti jsem čekala tři roky skoro, takže si to užívám a ten pětiletý rozdíl je fakt super

Mě to vychází na rozhraní štír - střelec, tak jsem zvědavá co to nakonec bude. Holku mám váhu a taky původně měla být štír a ta je super, akorát váhu tentokrát už nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
16.3.11 19:36

Ahoj holky.

Vitam dalsi tehulky :) ja to dnes rekla nasim. Nechtela jsem ale.. Byly jsme s maminou nakupovat. Ja na sobe mela jedine dziny ktere mi nejsou fest a ona je nanavidi. Zacala mne tahat na kalhoty. Po 5 minutach pretahovani ze zadne kalhoty nepotrebuju jsem sla s pravdou ven :)

Koukam na zpravy a je mitak smutno:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.3.11 08:00

Hezké ráno těhulky :kytka: , jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.3.11 08:13

Krasne dobre rano vsem :)
ja tedy (klepu) nemam zadne tehu priznaky. Jsem ko ale to protoze se toho vcera udalo nejak moc a dnes mi dal Kuba budicek opet v 6.

No holky vcerejsek nic moc - naborila jsem si auto. Ten sloup proste
nechtel uhnout :( mela jsem za to ze je to jen skrabanec ktery nebudeme resit, ale manzel to zhodnotil ze to musi na opravu :( takze doma dusno, kvuli neplanovanym vydajum z blbosti. Do toho jsem zjistila ze mi loni mzdova zkratila dovolenou o rodicovskou a to se dle zakona nedela. Takze jsem prisla o 7,5 dne… No uz jsem ji psala e-mail jestli by to slo nejak vyresit.
Clovek se na e-miminu dozvi dost veci:)

uz se nemuzu dockat utery! Je to jeste tak dlouho :(

Krasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.3.11 09:27

S dětma se hodí každá korunka, tak je ta oprava auta nemilá ale hlavně že se ti nic nestalo.
Jsem zvědavá jak se k tomu vyjádří ta tvá účetní. Případně od ní zkus zjisti proč krátila na základě čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
17.3.11 09:28

Přidávám se do klubu :mrgreen:
Mám doma malou holčičku, 29. ji bude rok a pro druhého cvrčka jsme se rozhodli koncem ledna a překvapilo nás, že se tak rychle zadařilo.
15. pozitivní test, hned testy z krve a HCG 52,1, 30. jdu na kontrolní UZV.

Příznaky?
Chutě na zelí, česnekové věci, utopence … bylo mi děsně blbě při přebalování … a málem jsem pozvracela kartáček na zuby, což sem měla i u malé

Holky, co rodíte poprvé a nebo ty co už máte prcky, co dělat s tím pocitem stresu, kdy se bojíte každou minutkou, aby bylo vše v pohodě? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
17.3.11 10:31

Ahoj holky, taky se přidávám. Vaší diskuzi sleduji už od začátku, ale nechtěla jsem přispívat , dokud nebudu mít jistotu, že mrňous je tam, kde má být. // na mě vykoukly po roce a čtvrt snažení a dle včerejší kontroly odpovídáme 6+6 a :srdce: nám tluče. TP mám zatím na vtipné datum 1.11.2011. Jinak příznaky bolest prsou a občasné pobolívání podbříšku. Doufám, že tentokrát vše dopadne dobře a v náručí bude na konci zdraví mrňousek. Mám za sebou už jeden SP.

Přeji všem pohodové těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.3.11 11:02

Ahoj holky :mavam: , vítám vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.3.11 12:02

Vás tu teda přibylo těhulky :-D Všechny Vás moc ráda vítám v Listopadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.3.11 12:43

Holky, máte všechny malá dítka a jste doma nebo některá chodíte do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
17.3.11 13:14

Já jsem na rodičáku a jen si pak přejdu zpátky na mateřskou a až za další tři roky do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.3.11 13:14

Vitam dalsi nove a gratuluji :kytka:

Mzdova napsala, ze to byla chyba software, takze mi tu omylem zkracenou dovolenou da v unoru. No aspon ze tak.

A mam doma 10 mesicniho caparta, takze si nalezite uzivam rodicovskou s jednim deckem :-)
A ac trochu pracuji tak jen pro srandu obcas po vecerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí