Poradna duly
Jana Čurdová
Romanetka píše:
Vám taky hodně štěstí a přijď se za námi zas podívat…
Až vy budete slavit rok, my budem trpět na sále![]()
no to je fakt, já teda moc netrpěla, ráda na to vzpomínám, je to moje druhé listopaďátko
ráda sem nakouknu, nás se sešlo skoro čtyřicet nakonec
AngelinaBalerina píše:Romanetka píše:
no to je fakt, já teda moc netrpěla, ráda na to vzpomínám, je to moje druhé listopaďátko
Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemám ![]()
sia píše:AngelinaBalerina píše:Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemámRomanetka píše:
ahojky, no starší klučina je fajn, je to střelec tak mě občas sice síří ale je jinak hodný a Michalka je moje vysněná holčička, je to hrozně vysmáté mimčo a spí mi většinu noci od začátku, takže já jsem moc spokojená ale to už je štířice
na obě děti jsem čekala tři roky skoro, takže si to užívám a ten pětiletý rozdíl je fakt super
AngelinaBalerina píše:sia píše:ahojky, no starší klučina je fajn, je to střelec tak mě občas sice síří ale je jinak hodný a Michalka je moje vysněná holčička, je to hrozně vysmáté mimčo a spí mi většinu noci od začátku, takže já jsem moc spokojená ale to už je štířiceAngelinaBalerina píše:Ahoj, utíká to, že? A jaké jsou listopadové děti, takový doma ještě nemámRomanetka píše:
ráda sem nakouknu, nás se sešlo skoro čtyřicet nakonecna obě děti jsem čekala tři roky skoro, takže si to užívám a ten pětiletý rozdíl je fakt super
Mě to vychází na rozhraní štír - střelec, tak jsem zvědavá co to nakonec bude. Holku mám váhu a taky původně měla být štír a ta je super, akorát váhu tentokrát už nestihnu.
Ahoj holky.
Vitam dalsi tehulky
ja to dnes rekla nasim. Nechtela jsem ale.. Byly jsme s maminou nakupovat. Ja na sobe mela jedine dziny ktere mi nejsou fest a ona je nanavidi. Zacala mne tahat na kalhoty. Po 5 minutach pretahovani ze zadne kalhoty nepotrebuju jsem sla s pravdou ven ![]()
Koukam na zpravy a je mitak smutno:(
Krasne dobre rano vsem ![]()
ja tedy (klepu) nemam zadne tehu priznaky. Jsem ko ale to protoze se toho vcera udalo nejak moc a dnes mi dal Kuba budicek opet v 6.
No holky vcerejsek nic moc - naborila jsem si auto. Ten sloup proste
nechtel uhnout
mela jsem za to ze je to jen skrabanec ktery nebudeme resit, ale manzel to zhodnotil ze to musi na opravu
takze doma dusno, kvuli neplanovanym vydajum z blbosti. Do toho jsem zjistila ze mi loni mzdova zkratila dovolenou o rodicovskou a to se dle zakona nedela. Takze jsem prisla o 7,5 dne… No uz jsem ji psala e-mail jestli by to slo nejak vyresit.
Clovek se na e-miminu dozvi dost veci:)
uz se nemuzu dockat utery! Je to jeste tak dlouho ![]()
Krasny den!
S dětma se hodí každá korunka, tak je ta oprava auta nemilá ale hlavně že se ti nic nestalo.
Jsem zvědavá jak se k tomu vyjádří ta tvá účetní. Případně od ní zkus zjisti proč krátila na základě čeho.
Přidávám se do klubu ![]()
Mám doma malou holčičku, 29. ji bude rok a pro druhého cvrčka jsme se rozhodli koncem ledna a překvapilo nás, že se tak rychle zadařilo.
15. pozitivní test, hned testy z krve a HCG 52,1, 30. jdu na kontrolní UZV.
Příznaky?
Chutě na zelí, česnekové věci, utopence … bylo mi děsně blbě při přebalování … a málem jsem pozvracela kartáček na zuby, což sem měla i u malé
Holky, co rodíte poprvé a nebo ty co už máte prcky, co dělat s tím pocitem stresu, kdy se bojíte každou minutkou, aby bylo vše v pohodě? ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. Vaší diskuzi sleduji už od začátku, ale nechtěla jsem přispívat , dokud nebudu mít jistotu, že mrňous je tam, kde má být. // na mě vykoukly po roce a čtvrt snažení a dle včerejší kontroly odpovídáme 6+6 a
nám tluče. TP mám zatím na vtipné datum 1.11.2011. Jinak příznaky bolest prsou a občasné pobolívání podbříšku. Doufám, že tentokrát vše dopadne dobře a v náručí bude na konci zdraví mrňousek. Mám za sebou už jeden SP.
Přeji všem pohodové těhu ![]()
Vás tu teda přibylo těhulky
Všechny Vás moc ráda vítám v Listopadu ![]()
Holky, máte všechny malá dítka a jste doma nebo některá chodíte do práce?
Já jsem na rodičáku a jen si pak přejdu zpátky na mateřskou a až za další tři roky do práce ![]()
Vitam dalsi nove a gratuluji ![]()
Mzdova napsala, ze to byla chyba software, takze mi tu omylem zkracenou dovolenou da v unoru. No aspon ze tak.
A mam doma 10 mesicniho caparta, takze si nalezite uzivam rodicovskou s jednim deckem ![]()
A ac trochu pracuji tak jen pro srandu obcas po vecerech.