Poradna duly
Jana Čurdová
hvězdička25 píše:sia píše:Petrinka81 píše:Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju.Aho Siuš!
Gratuluji,moc
Holky můžu se k Vám přidat? 14.3 jsem měla ducha,předevčírem pěkné dálnicea příští týden jdeme na kontrolu
Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.
Dobré ráno všem těhulkám
U nás to vypadá na další krásný den ![]()
sia píše:hvězdička25 píše:Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.sia píše:Petrinka81 píše:Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju.Aho Siuš!
Gratuluji,moc
Holky můžu se k Vám přidat? 14.3 jsem měla ducha,předevčírem pěkné dálnicea příští týden jdeme na kontrolu
Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkuji
Museli jsme si nechat trošku pomoci
.Siuš věříme,že zlé už jsme si vybrali
Je mi úžasně
Jakpak se cítíš ![]()
hvězdička25 píše:sia píše:Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkujihvězdička25 píše:Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.sia píše:Petrinka81 píše:Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1
Gratuluji,moc
Je mi úžasně
Jakpak se cítíš
Byla jsi na IVI? Nebo podpora clostíkem?
Mě je zatím dobře jen mám pořád hlad, po třech hopdinách mi kručí v břiše
a když se najím tak je mi těžko. Ale zatím musím zaklepat že dobrý, připravuju se na to že bude hůř. ![]()
Jak se cítíš ty?
Já měla ducha 13.3. tak to budeme mít asi podobný termín. ![]()
sia píše:hvězdička25 píše:sia píše:Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkujihvězdička25 píše:Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.sia píše:Petrinka81 píše:Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1
Gratuluji,moc
Je mi úžasně
Jakpak se cítíš
Byla jsi na IVI? Nebo podpora clostíkem?
Mě je zatím dobře jen mám pořád hlad, po třech hopdinách mi kručí v břiše
a když se najím tak je mi těžko. Ale zatím musím zaklepat že dobrý, připravuju se na to že bude hůř.
Jak se cítíš ty?
Já měla ducha 13.3. tak to budeme mít asi podobný termín.
Clostík a povedlo se hned
.
Semtam mám křeče v podbřišku a do spodku a prsa mě bolí neuvěřitělně
Ale nebudeš mi věřit
Mám z toho radost
A už se těším na blinkání
Jsem asi blázínek ![]()
Ja jsem nervózní ..... za hoďku si mám volat o výsledky… jestli jsem těhu nebo ne…a bolí mě břicho a stehna, jak když to mám dostat … je to normální holky?
snazi.L.K.a 84 píše:
Ja jsem nervózní ..... za hoďku si mám volat o výsledky… jestli jsem těhu nebo ne…a bolí mě břicho a stehna, jak když to mám dostat … je to normální holky?
Jj příznaky bývají stejný, držím pěsti aby to dopadlo dobře.
Tak jste mě holky uklidnily, díky - pořád doufám, že už to nedostanu … ale i tak jsem z toho vydřená … mimi jsem si přála, ale že by mohlo přijít hned po první vyvolávačce (tak jsem si to plánovala nejřív v červnu, červenci)… a krom jak tak počítám, tak kdyby se zadařilo, tak se mimi narodí kolem 25-27.11, tj. kolem 30. narozenin mého partnera (teda zatím partnera) máme od ledna zamluvenou svatbu na září - to už budu mít maxi pupík, jujda mane.
Ahoj Holky:) Smím se přidat? Už sem nějaký čásek nakukuji, ale neměla jsem odvahu. Až dnes - potvrzené těhu od doktorky. Poslední MS 15.2., ztakže TP asi kolem 21.11 ![]()
Doma už mám dvouletou holčičku, které by byly téměř tři roky kdyby to vyšlo. Píšu kdyby, protože už za sebou jeden neúspech máme ( listopad 2010 zamlké těhu)
tek jsem dnes dostala utrogestan na podporu těhotenství a další kontrolu mám 6.4. Snad už bude ![]()
Ahoj lekno
to je dobře že je nás víc a víc, taky mám kontrolu až 6.4., tak aspon nám to rychleji uteče když si budeme povídat…
Ahoj holky,
můžu se přidat?
9.3. mi vyšly krásné // na testu, 17.3. byla první kontrola a UTZ (zatím byl vidět jen plodový váček a žádné embryjko, byla jsem jen 5+0). Termín porodu 17.11.2011. Pro nás je to obrovský zázrak, doktoři nás hnali na IVF pro oboustranný problém (já dvě diagnózy a manžel špatný SPG). Ale převezli jsme je ![]()
ahoj holky ![]()
Lekno tak to máš jak já poslední ms 15.2.
a ty už bylas u dr.a bylo něco vydět
já jsem právě nebyla
výtej Snazi ![]()
výtej Mart
tak to je krásný zázrak
my taky čekali dlouho, víc jak rok
už jsem myslela že se nepovede… a pak zázrak ![]()