Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sia
11315
23.3.11 07:13
hvězdička25 píše:
sia píše:
Petrinka81 píše:
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju. :-(
Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1 :wink:

Aho Siuš! :hug:

Gratuluji,moc :)

Holky můžu se k Vám přidat? 14.3 jsem měla ducha,předevčírem pěkné dálnice :) a příští týden jdeme na kontrolu :)

Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 08:25

Dobré ráno všem těhulkám :-D U nás to vypadá na další krásný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 09:26
sia píše:
hvězdička25 píše:
sia píše:
Petrinka81 píše:
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju. :-(

Holky můžu se k Vám přidat? 14.3 jsem měla ducha,předevčírem pěkné dálnice :) a příští týden jdeme na kontrolu :)
Ahooooj, taky mooooc gratuluji, že se konečně zadařilo a držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku.

Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkuji :) Museli jsme si nechat trošku pomoci :).Siuš věříme,že zlé už jsme si vybrali :) Je mi úžasně :) Jakpak se cítíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
23.3.11 09:51
hvězdička25 píše:
sia píše:
hvězdička25 píše:
sia píše:
Petrinka81 píše:

Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkuji :) Museli jsme si nechat trošku pomoci :).Siuš věříme,že zlé už jsme si vybrali :) Je mi úžasně :) Jakpak se cítíš :)

Byla jsi na IVI? Nebo podpora clostíkem?

Mě je zatím dobře jen mám pořád hlad, po třech hopdinách mi kručí v břiše :mrgreen: a když se najím tak je mi těžko. Ale zatím musím zaklepat že dobrý, připravuju se na to že bude hůř. :wink:

Jak se cítíš ty?

Já měla ducha 13.3. tak to budeme mít asi podobný termín. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 10:12
sia píše:
hvězdička25 píše:
sia píše:
hvězdička25 píše:
sia píše:
Petrinka81 píše:

Taky přeji at vše probíhá tak jak má a děkuji :) Museli jsme si nechat trošku pomoci :).Siuš věříme,že zlé už jsme si vybrali :) Je mi úžasně :) Jakpak se cítíš :)

Byla jsi na IVI? Nebo podpora clostíkem?

Mě je zatím dobře jen mám pořád hlad, po třech hopdinách mi kručí v břiše :mrgreen: a když se najím tak je mi těžko. Ale zatím musím zaklepat že dobrý, připravuju se na to že bude hůř. :wink:

Jak se cítíš ty?

Já měla ducha 13.3. tak to budeme mít asi podobný termín. :wink:

Clostík a povedlo se hned :).

Semtam mám křeče v podbřišku a do spodku a prsa mě bolí neuvěřitělně :) Ale nebudeš mi věřit :) Mám z toho radost :) A už se těším na blinkání :) Jsem asi blázínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.3.11 10:35

Ja jsem nervózní ..... za hoďku si mám volat o výsledky… jestli jsem těhu nebo ne…a bolí mě břicho a stehna, jak když to mám dostat … je to normální holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 10:37

Úplně normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
23.3.11 10:45
snazi.L.K.a 84 píše:
Ja jsem nervózní ..... za hoďku si mám volat o výsledky… jestli jsem těhu nebo ne…a bolí mě břicho a stehna, jak když to mám dostat … je to normální holky?

Jj příznaky bývají stejný, držím pěsti aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.3.11 10:45

Tak jste mě holky uklidnily, díky - pořád doufám, že už to nedostanu … ale i tak jsem z toho vydřená … mimi jsem si přála, ale že by mohlo přijít hned po první vyvolávačce (tak jsem si to plánovala nejřív v červnu, červenci)… a krom jak tak počítám, tak kdyby se zadařilo, tak se mimi narodí kolem 25-27.11, tj. kolem 30. narozenin mého partnera (teda zatím partnera) máme od ledna zamluvenou svatbu na září - to už budu mít maxi pupík, jujda mane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
23.3.11 11:46

Ahoj Holky:) Smím se přidat? Už sem nějaký čásek nakukuji, ale neměla jsem odvahu. Až dnes - potvrzené těhu od doktorky. Poslední MS 15.2., ztakže TP asi kolem 21.11 :dance:

Doma už mám dvouletou holčičku, které by byly téměř tři roky kdyby to vyšlo. Píšu kdyby, protože už za sebou jeden neúspech máme ( listopad 2010 zamlké těhu)
tek jsem dnes dostala utrogestan na podporu těhotenství a další kontrolu mám 6.4. Snad už bude :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2046
23.3.11 11:59

lekno:

Ahojky, taky jsem tu nová od včerejška :-) vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 12:01

Ahoj lekno :-D to je dobře že je nás víc a víc, taky mám kontrolu až 6.4., tak aspon nám to rychleji uteče když si budeme povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
23.3.11 12:36

Ahoj holky,
můžu se přidat?
9.3. mi vyšly krásné // na testu, 17.3. byla první kontrola a UTZ (zatím byl vidět jen plodový váček a žádné embryjko, byla jsem jen 5+0). Termín porodu 17.11.2011. Pro nás je to obrovský zázrak, doktoři nás hnali na IVF pro oboustranný problém (já dvě diagnózy a manžel špatný SPG). Ale převezli jsme je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.3.11 12:38

ahoj holky :mavam:
Lekno tak to máš jak já poslední ms 15.2. :lol: a ty už bylas u dr.a bylo něco vydět :?: :wink: já jsem právě nebyla
výtej Snazi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.3.11 12:41

výtej Mart :mavam: tak to je krásný zázrak :mrgreen: my taky čekali dlouho, víc jak rok :roll: už jsem myslela že se nepovede… a pak zázrak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí