Poradna duly
Jana Čurdová
KIKOLETEK píše:
tak ted v tom mám zmatekjá jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik
jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě
Podle mě jsi taky v 6tt ![]()
KIKOLETEK píše:
fakt jože by to tak letělo
a kdy budu v 7
6+1
jj až budeš 6+1 budeš v sedmém ![]()
Ano, v 6+1. Ze začátku je to krásný pocit, když jsi těhotná třeba jen 14-15 dní a už jsi v 5 tt ![]()
Kikoletek, počkej až tady budeme počítat zda jsme v 37.tt nebo 38.tt
![]()
Příznaky když se nanajím je mi blbě, začínají mi vadit pachy, roste mi prdel ![]()
A jsem čím dál víc nervní, protože se nemůžu dočkat kontroly s UZV. Prostě mám strach, aby vše bylo OK, protože už ted se příšerně těším a plánuju
Hezky se rozjizdime ![]()
holky, uzivejte kazdy tyden. Leti to tak syrasne rychle. Jasne na jednu stranu se tood kontroly ke kontrole desne tahne. Ale za chvili se nenadejete a zarizujete pokojicek, zehlite vybavicku a lezite na porodnim sale. A za dalsi chvilku se otocite a dite uz neni jen u vaseho prsa a na miste kde jste ho odlizili, ale dela nejakou neplechu.
Ja jsem strasne nervozni. Tesim se na kazdou navstevu u dr, kdy rekne ze je vse v poradku. Jakmile za mnou klapmou dvere uz pocitam hodiny do dalsi. Je to hrozne, protoze si clovek neuzije ty krasy tohoto jedinecneho stavu.
Ja jsem uz moc rada ze budou deti takovy kousek od sebe, pokud tedy preziju ten prvni 1-2 roky. Ale mrzi mne ze to budu mit tak rychle odbyte
pak uz to poleti tak hrozne rychle ![]()
jinak z mych priznaku - spavost, naladovost, demence, neustale chozeni na wc vycurat 3 kapky. A ke vsemu mne zdolala ryma, obycejna ryma a mam pocit, jako bych mela 40 horecky
Dokonce jsem minuly tyden naborila auto - ten sloup nechtel uhnout, no ![]()
holky, vy s prckama, kojite jeste? Jak to budete resit? Ja kojim, ale jakmile se vyhrabeme z tech nemoci asi zacnu pomalu odstavovat…
j.pampeliska píše:
Ja jsem uz moc rada ze budou deti takovy kousek od sebe, pokud tedy preziju ten prvni 1-2 roky. Ale mrzi mne ze to budu mit tak rychle odbytepak uz to poleti tak hrozne rychle
Občas se o tom bavíme s přítelem už ted, druhé určitě chceme, ale přemýšlíme jestli se začít snažit chvilku po narození prvního aby byly děti od sebe blízko a nebo pár let počkat a pak si to všechno užít ještě jednou znovu a naplno
Ale on nám to osud asi nějak připraví ![]()
Vítám nové těhulky a gratuluji k úspěšným kontrolám
Romanetko - si budeme užívat nezkušenosti s prvním mimi spolu
Smudlinko, jsme tady v menšině
, tak snad nám holky budou radit ![]()
Nebojte
vse jde tak nejak intuitivne samo
clovek si jen musi zachovat chladnou hlavu a nepanikarit ![]()
p.s. Ja uz to zapomnela, tak budu tapat stejne jako vy prvo maminky ![]()