Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
23.3.11 17:27
KIKOLETEK píše:
tak ted v tom mám zmatek :nevim: já jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik :oops: jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě :mrgreen:

Podle mě jsi taky v 6tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:27

Myslím, že 5+0 je ukončený 5.tt a 5+1 začínáš 6.tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.3.11 17:31

fakt jo 8-o že by to tak letělo :think: a kdy budu v 7 :?: 6+1 :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 17:34
KIKOLETEK píše:
fakt jo 8-o že by to tak letělo :think: a kdy budu v 7 :?: 6+1 :?:

jj až budeš 6+1 budeš v sedmém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:35

Ano, v 6+1. Ze začátku je to krásný pocit, když jsi těhotná třeba jen 14-15 dní a už jsi v 5 tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.3.11 17:37

holky moc děkuju :-P ještě že vás mám :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 17:41
KIKOLETEK píše:
holky moc děkuju :-P ještě že vás mám :hug: :mrgreen:

Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:52

Kikoletek, počkej až tady budeme počítat zda jsme v 37.tt nebo 38.tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
23.3.11 18:39

Příznaky když se nanajím je mi blbě, začínají mi vadit pachy, roste mi prdel :lol:

A jsem čím dál víc nervní, protože se nemůžu dočkat kontroly s UZV. Prostě mám strach, aby vše bylo OK, protože už ted se příšerně těším a plánuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.3.11 18:53

Hezky se rozjizdime :)

holky, uzivejte kazdy tyden. Leti to tak syrasne rychle. Jasne na jednu stranu se tood kontroly ke kontrole desne tahne. Ale za chvili se nenadejete a zarizujete pokojicek, zehlite vybavicku a lezite na porodnim sale. A za dalsi chvilku se otocite a dite uz neni jen u vaseho prsa a na miste kde jste ho odlizili, ale dela nejakou neplechu.

Ja jsem strasne nervozni. Tesim se na kazdou navstevu u dr, kdy rekne ze je vse v poradku. Jakmile za mnou klapmou dvere uz pocitam hodiny do dalsi. Je to hrozne, protoze si clovek neuzije ty krasy tohoto jedinecneho stavu.
Ja jsem uz moc rada ze budou deti takovy kousek od sebe, pokud tedy preziju ten prvni 1-2 roky. Ale mrzi mne ze to budu mit tak rychle odbyte :( pak uz to poleti tak hrozne rychle :(

jinak z mych priznaku - spavost, naladovost, demence, neustale chozeni na wc vycurat 3 kapky. A ke vsemu mne zdolala ryma, obycejna ryma a mam pocit, jako bych mela 40 horecky :( Dokonce jsem minuly tyden naborila auto - ten sloup nechtel uhnout, no :(

holky, vy s prckama, kojite jeste? Jak to budete resit? Ja kojim, ale jakmile se vyhrabeme z tech nemoci asi zacnu pomalu odstavovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 18:59
j.pampeliska píše:
Ja jsem uz moc rada ze budou deti takovy kousek od sebe, pokud tedy preziju ten prvni 1-2 roky. Ale mrzi mne ze to budu mit tak rychle odbyte :( pak uz to poleti tak hrozne rychle :(

Občas se o tom bavíme s přítelem už ted, druhé určitě chceme, ale přemýšlíme jestli se začít snažit chvilku po narození prvního aby byly děti od sebe blízko a nebo pár let počkat a pak si to všechno užít ještě jednou znovu a naplno :think: Ale on nám to osud asi nějak připraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
23.3.11 19:22

Vítám nové těhulky a gratuluji k úspěšným kontrolám

Romanetko - si budeme užívat nezkušenosti s prvním mimi spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 19:24

Smudlinko, jsme tady v menšině :mrgreen: , tak snad nám holky budou radit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.3.11 19:29

Nebojte :) vse jde tak nejak intuitivne samo :) clovek si jen musi zachovat chladnou hlavu a nepanikarit :)

p.s. Ja uz to zapomnela, tak budu tapat stejne jako vy prvo maminky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 19:36

Pampelisko, ozvala ses první, budeš náš těhu rádce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie