Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!!! ![]()
Včera jsem ani nenakoukla.Byla jsem s tou mojí angínou na kontrole,dr. mě ještě v pondělí do práce nepustil…ale ve středu už chci jít,měla jsem jít na kontrolu až další pátek,ale ukecala jsem ho na úterý.Přeci jen pak budu doma,dost dlouho!
A co vy tady?Snad je vše v pořádku a těhulky přibívají ![]()
Ahojky holky
![]()
Nakukuju k Vám,.. Doufám, že vám to nevadí
TP podle MS bych měla mít 1.12.2011, ale k doktoru jdu až příští týden, tak nechci zakládat diskuzi prosinec 2011,.. abych to nezakřikla
![]()
ahoj nicky ![]()
klidně chod k nám
a máš nádherné datum 1.12. ![]()
a hlavně at je všechno v pořádku ![]()
Nicky,tak držím palečky a gratuluju!
Jen si tu povídej klidně s námi ![]()
Je tu tedy dneska nějak mrtvo…si užíváte ještě chvilku pěkného počasí,což?My teď dorazili z venku!Bylo nádherně,ale už se maličko zatáhlo a fouká už studeně
chjo..ono fakt bude škaredě!
Vitej! ![]()
Holky ja mam zaludek jako na vode. Mam za tech par dni 1,5 kg dole. Jak je mi blbe nemam vubec chut jist a ten zaludek tomu nepridava. Jen nevim jestli za to muze ten koktejl prasku co denne jim nebo ten cvrcek uvnitr.
Kubu sem radsi odstavila, nechci aby pil v mlece ta antibiotika. Uvidime jestli nam to vydrzi. Dr rikala ze cim driv ho odstavim tim by mel pak mene zarlit na prcka, jako ze bude delsi cas k tomu aby zapomnel. Nechtela jsem to utafnout hned, ale asi to tak bude lepsi. Uz se tesim az budeme fit, venku je tak krasne a my jsme zavreni doma ![]()
Ahoj holky ![]()
Niky vítej ![]()
Pampeliško přeji at jsi co nejdříve v pořádku.V kolikátém týdnu jsi?
U mě už to taky pěkně začíná…celodenně se mi motá hlava…a to ještě musím čuchat ty smady z malování v našem paneláku…a zrovna dnes se chtěla sousedka vykecávat…bléééé ten smrad barvy respektive laku…
j.pampeliska píše:
Zitra jsem 7+0.
je tak to už jste velcí ![]()
Holky myslíte,že by ty výpary mohly uškodit?Ale nehci plašit…jen mi to vrtá kebulí ![]()
hvězdička25 píše:j.pampeliska píše:
Zitra jsem 7+0.je tak to už jste velcí
Holky myslíte,že by ty výpary mohly uškodit?Ale nehci plašit…jen mi to vrtá kebulí
Pokud tim domem jen projdes a nebudes tam dlouhe hodiny tak urcite neuskodi.
Je to jen chvilicka. Myslim ze by ses pak musela bat i cekam na zastavce busu, kdyz je tam kolona aut atd.
Nikdy nebudes v naprosto bezpecnem prostredi, ale pokud tam budes jen dobu nezbytne nutnou tak se urcite nic nestane.
Ja jsem treba u prvniho tehu brala norethisteron - na oddaleni menstruace - NESMI se brat v tehu. Test mi tenkrat ukazal jen jednu carku a tak jsem to 3 tydny brala. A Kuba je zdravej jako rybicka! Dr mi rikali, ze takto cerstva embrya nejsou plne spjata s telem matky (to je logicke, kdyz jsou v nasem tele, ze?) a ze jim tak nic nehrozi.
Tak myslim ze by to melo platit i na ten smrad z barev.
KIKOLETEK píše:
hvězdičko zrovna nad tím taky přemýšlímdocela se bojim
hvězdička25 píše:j.pampeliska píše:
Zitra jsem 7+0.je tak to už jste velcí
Holky myslíte,že by ty výpary mohly uškodit?Ale nehci plašit…jen mi to vrtá kebulí
Tak uklidnil mě pan doktor Koudský…jedna maminka v jeho poradně popisuje to samé a on odpovídá,že výpary aut jsou horší a prý lidstvo i přesto ne a ne vymřít ![]()
tak jsem se i zasmála ![]()
j.pampeliska píše:
Pokud tim domem jen projdes a nebudes tam dlouhe hodiny tak urcite neuskodi.
Je to jen chvilicka. Myslim ze by ses pak musela bat i cekam na zastavce busu, kdyz je tam kolona aut atd.
Nikdy nebudes v naprosto bezpecnem prostredi, ale pokud tam budes jen dobu nezbytne nutnou tak se urcite nic nestane.Ja jsem treba u prvniho tehu brala norethisteron - na oddaleni menstruace - NESMI se brat v tehu. Test mi tenkrat ukazal jen jednu carku a tak jsem to 3 tydny brala. A Kuba je zdravej jako rybicka! Dr mi rikali, ze takto cerstva embrya nejsou plne spjata s telem matky (to je logicke, kdyz jsou v nasem tele, ze?) a ze jim tak nic nehrozi.
Tak myslim ze by to melo platit i na ten smrad z barev.
Už mě uklidnila reakce pana Koudského
Jde mi o to žejsem dnes v tom smradu byla nucena vykecávat se sousedkou a ta se nedala odbýt (bylo to ale jen čtvrt hodky)…když jdu do práce nebo z práce tak v každém mezipatře vystrkuju hlavu z okna a nadýchávám se čerstvého vzduchu ![]()
Jo a holky,dnes chtěl můj muž abych koupila těhotenský test s clearblue s obrázkem.....má z něj šílenou radost a nemůže se dočkat až budeme zítra testovat a on ten obrázek uvidí
…řeknu Vám test byl ale pěkně mastný ![]()
j.pampeliska píše:
Vy nemate vytah?
Bohužel ne
paneláček má 4 patra takže to ani moc není potřeba a kočárek bude v kořárkárně…