Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sia
11315
28.3.11 09:53

Holky, vám všem ten čínský kalendář vychází? Já u holky si nejsem jistá protože nevím úplně přesně den početí a zrovna se v tom týdnu láme čínský rok a kluk vyšel. Jestli to bude pravda tak mi teď vychází kluk, tak z těch plánovaných culíků a copánků a pletených parád moc nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
28.3.11 10:02

Děkuju holky :huban: :huban: Já už se nemůžu dočkat doktora :oops: :oops: :huban: :mrgreen:

Normálně už okukuju kočárky, jen jako abych měla přehled a pak nekoupila první co uvidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
28.3.11 10:29

pampeliško mě taky pálela až ke konci, ted pálí od začátku.

NO a když se malá narodila, tak moc vlásků neměla a vlastně pořád moc nemá, sice jsme ji brali mašinkou, aby ji to pořádně rostlo, ale na míšenku má na hlavě prd

Hellíku já poslední MS 15.2. dr mě objednala na 30.3. Asi si tvůj dr. dává nějakou mezeru aby tě nemusel zvát 2× za sebou

Ve středu k dr, jsem už normálně naklepaná jak řízek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
28.3.11 10:37

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :oops: 8-) ;-)

testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tebilly
28.3.11 10:44

Pokud jsem to dobre spocitala, vychazi nam holcicka, tak uvidime. Nejak mam porad pocit, ze by to mohla byt. Predtim jsem citila kluka a byl to KLUK :)

• Citovat
  • Upravit
sia
11315
28.3.11 10:45
martek01 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :oops: 8-) ;-)testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku ;-)

Gratuluji a vítám tě mezi nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
28.3.11 10:56
sia píše:Gratuluji a vítám tě mezi nás :mavam:

diky moc :wink:

holky, taky vam je tak blbe???? :nevim: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.3.11 11:01

Vitej! :)

jj taky :( ale ja jim ted hafo prasku, mam zanet dutin, takze to u mne je snad z vetsi casti tim koktejlem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
28.3.11 11:02
martek01 píše:
sia píše:Gratuluji a vítám tě mezi nás :mavam:

diky moc :wink:

holky, taky vam je tak blbe???? :nevim: :poblion: :poblion: :poblion:

Jj taky, a zrovna teď mi není nadvakrát, asi budu muset něco sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
28.3.11 11:03

nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut… :zed: a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
28.3.11 11:08
martek01 píše:
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut… :zed: a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den :lol:

Taky nemám na nic chuť, kdo by měl když je mu špatně od žaludku, ale vím že když něco sním tak je mi líp, ale nesmí toho zas být moc protože to je mi pak těžko. Já jen doufám že to tak nebudu mít jako s klukem až do sedmého měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.3.11 11:13

Ahojte holky, to přejde!! Dala bych Vám moje chutě, já jich mám až moc. :-) Normálně bych si nedala na oběd vrabce se zelím a knedlíkem a dnes jo a to jsem snědla všechny 4 knedlíky. Si pomale připadám jak malé prasátko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
28.3.11 11:38
martek01 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :oops: 8-) ;-)testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku ;-)

Chachá, ja měla MS 15.2. u doktorky prvně 23.3. a další kontrola 6.4. Takže mě informuj, co bylo :andel:

• Citovat
  • Upravit
1643
28.3.11 12:22
martek01 píše:
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut… :zed: a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den :lol:

Ahojky!! Pár dní jsem tu nebyla… ale jak tak koukám, jsme na tom všechny podobně. Já se nemůžu podívat vůbec na nic a nutím se vysloveně do všeho :poblion: . Kromě pití teda, žízeň mám jako blázen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.3.11 13:57

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.
Vaší diskuzi pilně sleduju, ale dodneška jsem se nechtěla přihlašovat, abych to nezakřikla. 14.3. jsem zjistila //. Měla jsem žaludeční virózu, byla jsem na neschopence a doktor mi chtěl předepsat léky, tak jsem si pro jistotu udělala test. Termín bych měla mít 21.11., ale zatím se úplně naplno neraduju. V září jsem podstoupila kyretáž z důvodu ZT. Minulý pátek jsem jela do Neratovic na pohotovost, kvůli křečím v břiše a špinění. Dnes jsem po dalšní kontrole, podle UZ 5+5, srdíčko už bylo vidět, tak to snad bude v pohodě.
Dostala jsem tunu prášků a neschopenku.
Tak uvidíme, jestli to k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí