Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, vám všem ten čínský kalendář vychází? Já u holky si nejsem jistá protože nevím úplně přesně den početí a zrovna se v tom týdnu láme čínský rok a kluk vyšel. Jestli to bude pravda tak mi teď vychází kluk, tak z těch plánovaných culíků a copánků a pletených parád moc nebude ![]()
Děkuju holky
Já už se nemůžu dočkat doktora
![]()
Normálně už okukuju kočárky, jen jako abych měla přehled a pak nekoupila první co uvidím
![]()
pampeliško mě taky pálela až ke konci, ted pálí od začátku.
NO a když se malá narodila, tak moc vlásků neměla a vlastně pořád moc nemá, sice jsme ji brali mašinkou, aby ji to pořádně rostlo, ale na míšenku má na hlavě prd
Hellíku já poslední MS 15.2. dr mě objednala na 30.3. Asi si tvůj dr. dává nějakou mezeru aby tě nemusel zvát 2× za sebou
Ve středu k dr, jsem už normálně naklepaná jak řízek ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?
![]()
testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku ![]()
Pokud jsem to dobre spocitala, vychazi nam holcicka, tak uvidime. Nejak mam porad pocit, ze by to mohla byt. Predtim jsem citila kluka a byl to KLUK ![]()
martek01 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?![]()
![]()
testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku
Gratuluji a vítám tě mezi nás ![]()
sia píše:Gratuluji a vítám tě mezi nás
diky moc ![]()
holky, taky vam je tak blbe????
![]()
Vitej! ![]()
jj taky
ale ja jim ted hafo prasku, mam zanet dutin, takze to u mne je snad z vetsi casti tim koktejlem ![]()
martek01 píše:sia píše:Gratuluji a vítám tě mezi násdiky moc
holky, taky vam je tak blbe????![]()
![]()
![]()
Jj taky, a zrovna teď mi není nadvakrát, asi budu muset něco sníst.
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut…
a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den ![]()
martek01 píše:
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut…a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den
Taky nemám na nic chuť, kdo by měl když je mu špatně od žaludku, ale vím že když něco sním tak je mi líp, ale nesmí toho zas být moc protože to je mi pak těžko. Já jen doufám že to tak nebudu mít jako s klukem až do sedmého měsíce ![]()
Ahojte holky, to přejde!! Dala bych Vám moje chutě, já jich mám až moc.
Normálně bych si nedala na oběd vrabce se zelím a knedlíkem a dnes jo a to jsem snědla všechny 4 knedlíky. Si pomale připadám jak malé prasátko ![]()
martek01 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?![]()
![]()
testy jsem delala 16.3. (posledni MS 16.2), na prvni prohlidce jsem byla 22.3., dr. videla dutinku, vse odpovida a na dalsi kontrolu jdu 5.4., bude delat zase UTZ, bude mi brat krve a vyfasuju pry uz prukazku
Chachá, ja měla MS 15.2. u doktorky prvně 23.3. a další kontrola 6.4. Takže mě informuj, co bylo ![]()
martek01 píše:
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut…a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den
Ahojky!! Pár dní jsem tu nebyla… ale jak tak koukám, jsme na tom všechny podobně. Já se nemůžu podívat vůbec na nic a nutím se vysloveně do všeho
. Kromě pití teda, žízeň mám jako blázen ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.
Vaší diskuzi pilně sleduju, ale dodneška jsem se nechtěla přihlašovat, abych to nezakřikla. 14.3. jsem zjistila //. Měla jsem žaludeční virózu, byla jsem na neschopence a doktor mi chtěl předepsat léky, tak jsem si pro jistotu udělala test. Termín bych měla mít 21.11., ale zatím se úplně naplno neraduju. V září jsem podstoupila kyretáž z důvodu ZT. Minulý pátek jsem jela do Neratovic na pohotovost, kvůli křečím v břiše a špinění. Dnes jsem po dalšní kontrole, podle UZ 5+5, srdíčko už bylo vidět, tak to snad bude v pohodě.
Dostala jsem tunu prášků a neschopenku.
Tak uvidíme, jestli to k něčemu bude.