Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tebilly
28.3.11 22:05
Hanellka píše:
Ahoj holky, :-)
rada by jsem se k vám taky přidala.Jsem v 8+1,Termín mám 13.11.Byla jsem už na ultrazvuku a srdičko nám bije.Jen mi zjistili s největší pravděpodobností vrozenou vadu dělohy (rozdvojenou a srdcovitého tvaru)nemáte některá z vás s tím zkušenosti?

Ahoj a vitej. Mela jsem rozvojenou pochvu, resili i delohu. Prepazka tam neni, jen je srdcovita. Pochvu vyresili, prepazku rozrizli. Pred operaci mi rikali, ze tam meli pani, co i s rozdvojenou delohou 2× normalne deti donosila a porodila. A to ti na to dr prisel az ted?

• Citovat
  • Upravit
2531
28.3.11 22:09
Petrinka81 píše:
Ahoj holky!

Tak jsem byla dneska u dr.Těhotenství potvrzeno,ale srdíčko ještě není vidět :-( tak snad za těch 14 dní bude vše v pořádku!!!Bylo vidět jen vajíčko a mimísek měří 14mm…
Podle menstruace se nemůžeme řídit,ovu byla až 26. den,takže dr. si není úplně jistý.Ale prý to bude tak jak říkám já-takže nějak 6+0…jen mě trápí to srdíčko…snad příště už bude…

máte s tím někdo zkušenost?

Při mém prvím těhu jsem byla u dr. v 5.-6.ýdnu a srdíčko taky ještě nebylo.Pozval si mě za 3 týdny a už bylo vše jak má…

Jinak vítám všechny nové těhulky a zdravím všechny :mavam:

Mě dneska doktor upozorňoval, že :srdce: ještě vůbec nemusí být vidět, takže to nemusí nic znamenat, každopádně budu držet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
29.3.11 09:06

Petrinka81 Ahojky, :mavam: :mavam: :kytka:

Tak to by i sedělo, když ovulka byla až 26.DC ne?? :wink: :wink: Takže i když jsi 6+0tt, tak mimi je vlastně mnohem méně, ne? :huban: :huban: To chce kliiid (to se snadno říká, já vím) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vše bude v poho a za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.11 09:08

přeji krásné slunečné ránko.

tak dnes razím na hematologii. píchám si v těhu fraxiparin,tak musím na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
29.3.11 09:14
Petrinka81 píše:
Ahoj holky!

Tak jsem byla dneska u dr.Těhotenství potvrzeno,ale srdíčko ještě není vidět :-( tak snad za těch 14 dní bude vše v pořádku!!!Bylo vidět jen vajíčko a mimísek měří 14mm…
Podle menstruace se nemůžeme řídit,ovu byla až 26. den,takže dr. si není úplně jistý.Ale prý to bude tak jak říkám já-takže nějak 6+0…jen mě trápí to srdíčko…snad příště už bude…

máte s tím někdo zkušenost?

Při mém prvím těhu jsem byla u dr. v 5.-6.ýdnu a srdíčko taky ještě nebylo.Pozval si mě za 3 týdny a už bylo vše jak má…

Jinak vítám všechny nové těhulky a zdravím všechny :mavam:
:mavam: ahojky já jen nakukuju, jsem z říjňátek, já měla ovu taky 26.den, na první kontrole byla jen bublina a na druhé, to mi už i doktor vypočítal jak daleko jsem bylo to 7+1tt už bilo krásně srdíčko, musí ti to spočítat doktor, tabulky na internetu mi taky neseděli, podle ms bylo mimi o dost starší, vše bude v pořádku neboj :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.3.11 10:36
j.pampeliska píše:
Ja jsem mela svuj TOP kocarek vybrany uz davno. Manzel mi ho schvalil i po technicke strance takze je nas :srdce: Ted ale brecim protoze neexistuje takovy pro sourozence :( nenasla jsem zadny na nasem trhu ktery bych chtela bezjakychkoliv ale :(no pockam si do konce leta jak bude Kuba zdatny, zda-li bude tandem potreba nebo ne.

Mám to podobne.Kočárek mám dle mých představ (quinny speedy v zelený barvě) a teď Ho budu muset prodat a budu si kupovat phil&ted,včera jsem Ho byla omrknout a vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
29.3.11 11:36

My jsme si už dávno vybrali X-lander,ale rok výroby 2009, tak jsem zvědavá, jestli ho seženeme 8-o . Potřebujeme kočárek do náročnějších terénů. Že zrovna tenhle to zvládne, jsme se přesvědčili u kamarádů, nedaj na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
29.3.11 13:11

Ahojky, a o jakej jde typ 2009?? Taky hledám něco do lesa a X-landery se mi líbí.

rebarbor píše:
My jsme si už dávno vybrali X-lander,ale rok výroby 2009, tak jsem zvědavá, jestli ho seženeme 8-o . Potřebujeme kočárek do náročnějších terénů. Že zrovna tenhle to zvládne, jsme se přesvědčili u kamarádů, nedaj na něj dopustit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
29.3.11 13:20

Líbil se mi tenhle set
„http://kocarky.heureka.cz/x-lander-xq-2009-xii/“
Ale už není moc vidět na internetu. Kouknem se asi někde na x-lander XQ 2011, kamarádi s ním jezdí v jakémkoli terénu, skvěle se vejde do auta (i do naší fabie do kufru), jednoduše se dají oddělat kolečka a třeba autosedačka je taky výborná.
No uvidíme, co budou mít, je to vtipný hledat kočár v 6tt. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
29.3.11 13:41

No já bych chtěla s klasickejma kolama, tak uvidím, ještě je čas. A neboj, já jsem taky v 6tt a koukám po kočárkách a to jsem ještě neviděla :srdce:, na ultrazvuk jdu až 8.4. … asi je to normální, že už se sháníme a koukáme na recenzích, aby jsme nekoupily ani nic moc drahýho a ani šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.3.11 14:27

cus zeny, mam reseni na nevolnost 8-)
tehu lizatka z lekarny :-D sice vypadam jak mental, jak je cucam, ale fakt pomahaj, tak zkuste :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.3.11 14:34

lízátka
pomáhají jak komu, mě pomohly, ale kamarádka po nich zvracela ještě víc a další vůbec nepomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
29.3.11 14:39

Mě už taky začalo být blbě od žaludku a dneska ráno ještě průjem, tak jít černý uhlí. Ale zatím ne :poblion: , tak snad nebude ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
29.3.11 16:26

Ahoj holky,tak jsem dnes naše sladké tajemství vytelila mamce…tak snad jsem tím nic nepokazila,na první kontrolu jdeme až ve čtvrtek…

My byli prvně pro x-lander 2010…ale zklamal mě vlikostí korby a taky tím,že nemá miminko (respektive kočár vyztužený spodek) chráněné nožičky.Je to jen potah na kovové konstrukci.A taky mě mrzí sporták,nejde do úplného lehu.Zatím je favoritem dorjan danny sport…ale prý začíná brzy vrzat :nevim: Ještě uvažuju nad kočárkem jedo 4 fyn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
29.3.11 16:45

Tak to je dobrý vědět, je pravda, že moc kamarádů s miminem nemáme, tohle jsou první průkopníci. Asi si opíšu všechny značky, co jste napsaly a začnu to systematicky porovnávat :lol: Ale x-lander vydržel novoroční cestu na Říp a zpátky, zatím je můj favorit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí