Poradna duly
Jana Čurdová
martek01 píše:
Dobre rano zeny,
uvazuju, ze zajdu na gyndu uz v patek, to tam je moje mudra, teda muz me k tomu nuti, protoze to brisko me vecer boliva fakt hodnea v sobotu mame velikanananskou akci, tak abych byla v klidu… nebo co myslite????
![]()
Ahojky, a jak tě bolí?Menstruačně?Mě taky,hlavně večer a fest.....pro jistotu si skoč,ale já si myslím že to k tomu patří.....vše se roztahuje.....
martek01 píše:
Dobre rano zeny,
uvazuju, ze zajdu na gyndu uz v patek, to tam je moje mudra, teda muz me k tomu nuti, protoze to brisko me vecer boliva fakt hodnea v sobotu mame velikanananskou akci, tak abych byla v klidu… nebo co myslite????
![]()
Přesně z toho důvodu jsem vyrazila k doktorovi o týden dřív. Je to lepší, než být několik dní ve stresu, jestli se něco neděje. Já jsem se odpovědi, z čeho mě bolí břicho, nedočkala, ale aspoň podle UZ tam nebylo vidět nic špatného. Držím palce!
martek01 píše:
Dobre rano zeny,
![]()
Taky bych sla. Lepsi 3× zbytečně než 1× pozdě. Pro klid duše ![]()
dneska jsme presne 6tt dle MS.
Boli me to na prave strane, treba kdyz zvednu ruce, nebo kdyz se v noci v posteli otacim, jakoby tam byl nejakej srust, nebo natazenej sval, teda spis zkracenej ![]()
a klasickou MS bolest mam, to vim, ze je v poradku, ze to tak ma byt, i bolest bricha, ze se tam vsechno roztahuje, jen tohle me zarazi, proste to jakoby pichne, az kolikrat vykriknu bolesti ![]()
holky přeji krásný den,
tak jsem včera přežila návštěvu na hematologii,vyfasovala injekce a další za 2měsíce.
jinak mě je pořád úžasně. jen když mám větší pohyb,tak cítím podbříšek a na omak prsa. s jídle žádné problémy nemám,je mi naprosto pohodově. ![]()
Já jsem na tom stejně, bolí mě břicho a plašim, vyhledávala jsem si informace na mojí oblíbený porodnici.cz, tak se podělím:
http://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi
Je to docela dlouhý, ale objasňuje to leccos.
Tak nebojte ![]()
Ahoj holky,
můžu se k vám ještě přidat? Dle MS bych měla mít termín 18.11 (což je měsíc, kdy se narodila mamka, brácha, jeho žena a synovec z manželovi strany
). V pondělí jsem byla u doktorky, která mi těhotenství potvrdila, mimčo ještě nebylo vidělo ale už mu tlouklo
. Takže krásný pocit. Za 14 dní jdu znovu a to už prý budu vědět, jak jsme velký. Tak se těším.
Díky Rebarborko, jsi mě uklidnila .. přesně tohle píchání v levém boku a občas mám i tu bolest břicha …ale jak píší, že pokud se bolest nezvyšuje, tak je vše O.K. a jde jen o napínání zkrácených vazů. Díky moc
![]()
rebarbor píše:
Já jsem na tom stejně, bolí mě břicho a plašim, vyhledávala jsem si informace na mojí oblíbený porodnici.cz, tak se podělím:http://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi
Tak nebojte
rebarbor píše:
Já jsem na tom stejně, bolí mě břicho a plašim, vyhledávala jsem si informace na mojí oblíbený porodnici.cz, tak se podělím:http://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi
Tak nebojte
Porodnice.cz je super. Já si na začátku prvního těhotenství koupila knížku od autora těchto stránek a je super.Prošla u všem mých kámošek a sestřenic. Teď jsem se do ní pustila podruhé. Takže doporučuju - jmenuje se kniha o těhotenství a dítěti od Antonína Pařízka.
Hellík - já jsem zrovna včera koukala v knihkupectví na knížky o těhu a taky o cvičení v těhu, tak děkuji za tip
Martek - lepší je pro klid duše jít a potvrdit si, že je vše ok, mě občas píchne napravo, když smrkám, jo pylová sezona už mi pěkně začala
Tak jsem zase začala plašit. I přes Ascorutin jsem trochu začala krvácet
Dopr… ![]()
rebarbor píše:
Tak jsem zase začala plašit. I přes Ascorutin jsem trochu začala krvácetDopr…
Ahoj Rebarbor,měli by jste ro jistotu do nemocnice.Vše bude v pořádku…ale pro jistotu.