Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný víkend holky. Rozhodla jsem se odjet pryč, abych se pořád nepozorovala a nezkoumala, jestli je všechno ok.
Škoda, že se to počásko asi moc nepovede, plánovala jsem si, že se budu opalovat na lehátku
.
Janko, moc držím palce.
Co jsem zaslechla tak ma byt krasny vikend. Tak se to snad vybere! ![]()
Ahoj ja take cekam mimco v listopadu a v poradi 2.Prvni je syn narozen v listopadu a opet budu rodit v listopadu
S manzelem se dohadujeme co to bude zda opet kluk ci konecne moje vytouzena holcicka.Nakonec rikam hlavne aby bylo zdrave.Holky rada bych se k vam pridala.Sice nebudu asi pokazde na netu.Teda pokud to nijak nebude vadit.Diky
Děkuji za uvítání ![]()
Dagmarko jo jo já jsem se všimla, že ten termín je stejný. Přítel hned vyrukoval, že se to narodí určitě 11. 11. (Ha ha určitě)
ale v listopadu jsou pěkná data např. 1. 11., 10. 11., a 11. 11. třeba se trefíme, ale hlavně aby vše bylo v pořádku že ![]()
Koukala jsem, že víc těhulek tady má datum těsné kolem 10. 11.
Jinak já o svém těhu řekla jen příteli, mamce a to je vše - asi počkám do screeningu. Dřív jsem nečekala, ale teď chci mít jistotu a klídek ![]()
Rebarborko pěkný víkend… sice na opalovačku to nebude, ale má být teplíčko, tak se může třeba grilovat a procházkovat
![]()
Holky, já bych šla ven
místo toho musím trčet celou sobotu a neděli v práci. Takže teplíčka si užiju jen když jdu do práce a z práce. Jak vy jste si užívaly sobotu?
Janko -vítej a moc držím palce, aby to tentokrát všechno dobře dopadlo.
My už jsme to řekli rodičům i pár přátelům, před kterýma to utajit nešlo. Po 12tt to chystím říct všem ostatním z rodiny a v práci.
Přeji krásný víkend a užívejte, pokud možno pěkného počasí
já jsem v 10 tt a už sem to vykecala hodně lidem ![]()
Vítám nováčky jako jsem já. Včera jsem vůbec neblinkala a dnes jen 1 x
Hodně pomáhá zázvorový čaj, ale už mi leze ušima tak sem přesedlala na mátový.Jsem taky hodně unavená, ale dělám doma i na zahrádě jako dřív a většinou to rozchodím…
hezký večer a zbytek víkendu
Děkuji Šmudlinko ![]()
no já se vůbec nedivím, vždyť já to vždycky vyzvonila tak do 14 dnů co jsem se to dozvěděla, takže to znám, jak je člověk nadšený
![]()
Zelvarko a kde ten zázvorák kupuješ - už jsi druhá kdo ho tady chválí a já tedy nevím, zda ho seženu v lékárně, nebo jen v čajovně? Já se vůbec nidky nevšimla, že vůbec je, tak si nejsem jistá kde hledat
Ty už jsi v 10 tt? To je pěkné - to už máš jen žďibec do konce prvního trimestru
![]()
Holky dáte si sem metříky? ![]()
Dobre rano holky.
Kdyz jsme u toho zazvoru - je dobra Canada dry. Pozor ne zazvorovou limo od kinley - tam je ten chynin.
Ahoj holky, doufám, že nevadí když se přidávám. Těhotenství mám potvrzené od 16.3. ale pouze z krve pohmatem nic nepoznala a ultrazvuk ani nevytáhla
Poslední menstruaci sem měla 3.2. ale mimčo prý tak veliké není, ovulaci sem měla hodně rozhozenou, v prosinci sem vysadila HA a cyklus sem měla 45 dní a pak už nic. No snad se vejdu do listopadu tak se uvidí jestli sem mezi Vás vůbec patřím.
V úterý sem byla na krevních testech a taky sem špinila tak mě nechala doma a v úterý na kontrolu…
dělám si ho normálně z nastrouhanýho zázvoru nebo nakrájenýho do toho med a citron, je to mňamka, ale už sem ho byla přepitá ![]()
jojo jsem ráda, že už brzy končí nejrizikovější 1.trimestr…
Na žaludek jsou taky dobrá zázvorová lízátka, dají se koupit v lékárně. Já si metřík udělám až po 12tt, což je za chvíli. Dnes bych měla končit 10tt.
zázvorový lízátka jsou vhodný pro ty z vás co mají rády sladký, já bombony a lízátka nemusím a tak sem je lízala na žaludek, ale nadšená jsem nebyla ![]()
Ty jo s tím zázvorem je to vychytané
tak to si zítra zajedu ponakupovat… ale řekla bych, že poslední dva dny mi je nějak lépe, tak mě možná ta nevolnost opravdu opouští ![]()
Už se těším až tady budou ty metříky - bude to lepší info ![]()