Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.
To sijove prosviceni se dela 10.-12.tt
myslim ![]()
jsem rada ze je vse v pohode a ze se tak krasne rozrustame! Vitam nove:)
ja jsem akorat na ceste k dr. tak drzte palce.
Holky, mám takovou hloupou otázku, ale kdy se dostává těhotenská průkazka?
Ahoj holky, stačí být pár hodin mimo a jsem úplně mimo
.
Zdravím nově příchozí a držím palce. Koukám, že je nás tu víc po ZT, tak přeju, ať už se to neopakuje. Můj praktickej Dr. mi říkal, že po ZT je děloha a všecko daleko připravenější a nastartovaný, tak by to mělo vyjít. No uvidíme. Dneska jsem byla na odběrech na endokrinologii a termíny objednání u Dr. jsou až v srpnu
. No naštěstí si na mě vezmou kontakt, až budou výsledky a dají mi vědět aspoň tak.
aličku to záleží na dr a na povaze těhu. Některý doktor dává při srdeční aktivitě, jiný až v 12 týdnu, další pak zohlednuje zda-li máš za sebou potratu, setkala jsem se, že jeden gyndr řešil i věk rodičky.
Já při prvním dostala techničák v 9tt
Ahoj holky, hlasim se po delsi dobe, ale mela jsem narocny vikend (moje tricetiny, „tatkovi“ triatricetiny a hlavne nase svatba, vse v jeden den
)
dnes jsem byla v prvni poradne, jsem 6+5 dle utz a 6+6 dle MS, takze vsechno v cajku
malinkej ma 8,9mm a pravidelny tlukot srdicka
![]()
jsem objednana do dalsi poradny, 3.5. a 12.5. na NT+ screening a genetiku
jo a mam tehotenskou prukazku
![]()
blbe mi je furt stejne, nastesti ne cely den, ale tak 23h denne, nejhorsi to je v noci
ale nastesti jsem jeste nezvracela.....
Martek tak to 4× velika gratulace! ![]()
Jo a Miarei, princeznicce opozdene vse nejlepsi take! ![]()
rebarbor píše:
Bolí vás taky ještě pořád v podbřišku jakoby menstruačně?
Ja jsem mela bolesti dost silne, v podbrisku a ve stehnech. Dr. mi doporucila horcik, brala jsem ho jednou denne a moc to nepomahalo, ted ho beru 2× denne (pisou to i v letaku) a bolesti jsou pryc, jen vyjimecne. Je to velka uleva. A jinak skoro zadne priznaky, jen obcas lehka nechut k jidlu a mozna trochu ospalost, prsa me taky uz bolely vic, ted skoro nic, az jsem z toho nervozni, jestli je vse tak jak ma byt. U Dr. jsem byla 6+5 a
bilo, ted pujdu az 18.4. po 4 tydnech, to uz budu 10+4, hrozne pomalu to utika. A na screening NT+ jsem objednana na 28.4. (budu 11+6).
Nestalo se vam pri ZT, ze by se vam ztratily tehu priznaky?
slunicko100 píše:
Miarei,já nemám metřík podle MS,ale dle dr. jak jsem psala už lekno,mám vše posunuto cca o 10-14dní,tak jsem si udělala metřík,podle toho jak roste miminko.
Holky, kam se davaji ty metriky? Uz jsem koukala, jak se daji udelat, ale nejak nevim kam s nim.
Verunn, děkuju, zejtra asi zajdu do lékárny, i když to není už tak silný.
Holky, užíváte nějaký vitamíny? Já mám problém, že nemůžu mít multivitany s jódem kvůli štítný žláze. Jedinej, co vim, byl Elevit pronatal a ten už pár měsíců v ČR neni ![]()
Martek: vsechno nejlepsi a gratulace…to jste to tedy vzali vsechno pri jednom… jen si s tim otehotnenim mela pockat na svatebni noc ![]()
Verunn: metriky se pridavaji do nastaveni u tveho profilu. Zadas ho tam v html podobe do kolonky „Podpis uživatele v diskusi“
Holčiny na nevolnosti doporučuju zázvorový čaj s medem, mají ho v lékárně.
Vitamíny - bohatě postačí kyselina listová, já jí koupila s příměsí Béčka a železa, protože bývám anemická
A kočička děkuje ke gratulaci k narozkám a posílám fotku
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…838098_n.jpg
Ahoj holky, vy jste se teda rozpovídali
Gratuluji všem k úspěšným kontrolám, já vyrážím zítra a taky už chci fotečku a průkazku ![]()
Mě je teda špatně skoro pořád, s jídlem musím bojovat, abych dokázala sníst aspoň kousek čehokoliv. Málokdy se trefím, že to na co mám chuť, je i doma. ![]()
A s tím kolem, já myslím, že ježdění s rozumem nevadí, já se chystám jezdit tady po našich cyklostezkách až do té doby, než mi pupek začne zavazet nebo mě převažovat dolů. ![]()
Martek - velká gratulace a hodně štěstí do společného života
Miarel - malé taky přeji všechno nejlepší, krásná fotečka, ten dort je skoro větší než malá ![]()
Temi je bozi ![]()
jinak ja dnes byla na UZ videla jsem cele miminko, srdicko bilo o 106 ![]()
velikost 1,55 cm coz pry odpovida 8+0. Na dalsi UZ jdu 2.5. To uz bude ten velky placeny na gen. vady. Mezitim jeste na krev.