Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
3.4.11 19:58

jaký metříky? o co jde? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
3.4.11 20:53

už umím, už umím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
3.4.11 20:55

Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
4.4.11 07:10

Dobre rano holky.

Jak je Vam a cvrckum?

Dnes je to oficialne 1 rok co jsem nastoupila na materskou:) krasny rok! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
4.4.11 09:22

Ahoj holky, zdravim po víkendu na chalupě. Nakonec tam bylo docela hezky. Jen trochu přespolní podmíky, začínáme s rekonstrukcí, takže jsme spali na půdě na zemi, bylo cca 9°C. Byla jsem zabalená jak Eskymák. Včera jsem spala přes 12 hodin a opět mě potkalo chvilkové zašpinění (zase jsem si nevzala Utrogestan, no bodejť by jo, když jsem chrněla jak zabitá). Snad to nic neznamená. Po konzultaci s dr. mám přijít až příští týden na domluvenou kontrolu.
Náladu mi zvedla moje první ranní nevolnost, nejsem trhlá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
4.4.11 09:38

Reborborko, nejsi trhlá… já blinkala poprvé včera večer, bylo mě zle jak nikdy … ovšem na druhou stranu jsem měla radost, že je zřejmě vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
4.4.11 09:57

ahoj holky,přeji krásné pondělí. U nás tedy už leje jako z konve,ale náladu mi to nekazí,jsem jěště dobitá ze včerejška.
Moc jsme si ho včera užili, koupali jsme se,řádili na zahradě,malá s manželem jezdili na kole,skákali na trampolíně,fakt nádherný letní den.
Jinak mě je stále dobře. Jsem nervozní a ani uklidnování,že ani s malou mi špatně nebylo,nepomáhá.
V sobotu jsme měli zabijačku,tak od rána na nohou a pak dlouho seděli a bolel mě z toho pořádně podbříšek,ale jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
4.4.11 10:08

No tak jsem si minulej týden pochvalovala, že mi nic není, jen občas bolení břicha a je to tady … začíná mi být zasejc pěkně zle od žaludku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
4.4.11 10:56

Zdar holky,
tak se mi únava rozjíždí stejně jako při malé, jsem zvědavá jak to zvládnu nebot bych nejraději celý den prospala
O víkendu měla malá oslavu prvních narozenin, tak jsme si to užili :-)

slunicko jak zvládnul zabijačku tvůj žaludek? Já bych asi strávila celou dobu v objetí s mísou a povídala si s ní :lol: Mě nakopává cokoliv včetně syrového masa a smrad ze zabijačky nesnáším i jako netěhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
4.4.11 12:27

taky mě některé vůně trápí.
Třeba když dělám vývar z masa se zeleninkou, tak mi to voní a když pejskovy dělám i z toho saméhp vývar bez zeleniny a soli, tak se můžu zbláznit, hroznej smrad :-(

a jím úplně jinak.. dřív sem odpo jedla jen zeleninu, maso atd abych si udržela váhu a od tý doby co jsem těhotná tak asi po měsíci mi po tomhle bylo špatně a potřebuju hlavně pečivo a brambory, klidně suchý, ale musí to být :-) tak snažím se to nepřehánět a nepřejídat se, ale stará životospráva je zatím tatam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
4.4.11 12:31

Zelvarka - krásný metřík i s obrázkem z UTZ  :mrgreen:

Pempeliško - tak gratuluji k pěknému roku s miminkem a ať následuje pár dalších prima let! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
4.4.11 12:32

Rebarborko - hlavně abys nenastydla… když tam byla taková kosa v noci… a jak dlouho baštíš ten Utrogestan? Já ho taky papám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
4.4.11 13:33

Utrogestan beru od min. pondělí. Jsem z toho nějaká rozpačitá. Asi to vůbec s tím nesouvisí, snad je všechno v pořádku. Někdy mě to břicho tak zabolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
4.4.11 14:14

Hm, ten Utrogestan je určitě podpora pro to těhotenství, ale asi docela dráždí žaludek (tedy pokud nezavádíš)… Jinak co se týče pravidelnosti, tak já se přiznám, že ho občas vezmu místo ráno až v poledne (přitom mám brát 1-0-1)… Jsem ale ráda, že vůbec v těhotenství existují takové podpůrné léky :wink:
Jen mě mrzí, že jsem ho dostala až v tomto těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
4.4.11 14:32

Já jsem se dočetla, že Utrogestan má vliv jenom při IVF. Navíc, že se dává jako placebo stejně tak i Acorutin, tak teda fakt nevim. Asi to do toho 11.4. nevydržim. Nejradši bych chodila na UZ denně. Bolí vás taky ještě pořád v podbřišku jakoby menstruačně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí