Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
1.4.11 11:22
rebarbor píše:
Romanetka píše:
Alíček1985 píše:
ahoj holky,
už jste někomu to někomu řekly, že budete mít mimčo :) ?
Tak u nás to vím zatím jen já s partnerem a vy holky tady :lol: Chtěli jsme to říct příští týden, když pojedem s rodiči na oběd, protože budu mít narozeniny, ale zatím asi ještě vydržíme, dokud to půjde. I když je to pro mě strašné, s mou mamkou jsme si vždycky všechno říkaly a ted musím dělat, že nic :-?
Našetěstí na mě nic vidět jěště není, místo bříška mi vyrostla kolem pasu jen taková pneumatika :lol: :lol:
Jé Romanetko,já mám taky příští týden narozeniny! Jestli půjdete na oběd, tak budeš muset vysvětlovat, proč nepiješ, ne? :lol:

Já mám až 12., ale budem slavit dopředu. Já nepiju ani netěhotná :-D , takže podezřelá nebudu, pro mě je maximum pivo v létě na zahrádce a třeba Silvestra jsem strávila popíjením Rychlých špuntů :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
1.4.11 11:25

Já mám 10. a vínko si ráda dám, naši to ale vědí, takže nebudu muset předstírat :lol: Hlavně ať nám to všem vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
1.4.11 11:27

Musim zaklepat ale mam pocit, ze me ditko spi lepe v letnim case :) Chodi spat kolem sedme a dnes vstaval v pul sedme. Takze super. V noci dostal lahev v 1 a v 5:10. Proti tomu co to byvalo si ted hvizdam :palec:

U nas to vi jen rodice, muj bracha. Manzelovu segru uvidime v pristim tydnu tak ji to take rekneme. No a pak to vi moje 4 kamaradky a manzeluv kamarad. Ciste teoreticky to vlastne vedi skoro vsichni :)

A cekam kdy si toho vsimnou sousedi, protoze odpoledne kdyz jsme na prochazce a mam jen mikinu tak to bricho je fakt videt.

Kuba mi zrovna vyndava vsechno nadobi z linky, ale aspon mam chvili klid :roll:

Jinak ja bych spala furt. Mela jsem to i u prvniho tehu snad tedy jen v tom prvnim trimestru. Doufam ze to prejde, protoze jsem fakt nepouzitelna.
Obcas mam pocit ze usnu i za chuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.4.11 12:36

Unavená jsem taky pořád a už týden mě trápí nevolnosti. Ne ranní, ale celodenní a už jsem se vzbudila i ve tři ráno jak mi bylo špatně :poblion: . Doufám, že to opravdu v 1.trimestru i skončí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
1.4.11 13:00
Romanetka píše:
Unavená jsem taky pořád a už týden mě trápí nevolnosti. Ne ranní, ale celodenní a už jsem se vzbudila i ve tři ráno jak mi bylo špatně :poblion: . Doufám, že to opravdu v 1.trimestru i skončí… :cert:

Já si taky přeju aby to po 1. trimestru přešlo protože s klukem mi takhle bylo skoro do sedmého měsíce :evil: A to mi to teď i dřív začalo. Pořád cítím v kanclu nějaký smrad, něco podobný výfukům z auta, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 13:42

Ahoj holky,jakpak se máte?

Rebarbor,to si piš,že to bylo tou zapomenutoudávkou utrogestanu.Doufám,že už je vše v pořádku.

Včera jsme byli na kontrole,vše je naprosto v pořádku ,mrnousek už je 3mm veliký :)

Dnes jsem si vzala dovču,mam navaříno,napečeno a chystám se žehlit .....

Bolest prsou povolila…jediné co mi je…je nevolno ze smradů…a semtam mě bolí v zádech a menstruačněv podbřišku ale už ne tak často…

jinaku nás to ví můj přítel,mamča,dvě kamarádky,dvě kolegyně (ty to na mě nějak poznaly) a švagr se švagrovou.....před ostatníma to tajíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
1.4.11 14:10

Hvězdičko, gratuluju a děkuju za uklidnění. Od tý doby jsem už moc nešpinila, spíš jako by to jen doznívalo. Příznaky mám hodně podobný, ještě jsem nezvracela, ale třeba dneska ráno při mytí pekáče od včerejší ryby k večeři jsem k tomu neměla daleko…
Když mě břicho bolí, říkám si jestli je to v pořádku, a když mě náhodou zase nebolí, tak si říkám to samý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 14:18

Rebarbor…prcek si přeci dělá místečko :) a děkuji za gratulaci :).....od toho tady jsme abychom se podpořily a uklidnily :) a popovídalyyyy si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
1.4.11 15:10

Hvězdičko, v kolikátym jsi přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.4.11 15:34

Ahoj holky :mavam:

já bych se k Vám moc ráda přidala… Moc ráda si budu těhu užívat ve společnosti těhulek s podobným TP a dělit se o pocity :srdce: :dance:

Něco Vám o sobě písnu a pak si Vás tady dočtu :wink:
Já jsem těhule už po čtvrté… bohužel vždy těhu zle dopadlo :cry: od dr. jsem si musela vše vyprosit a kdybych byla „líná huba“ tak se teď tak neraduji. Děkuji za emimino, prtože jsem tady už mnoho načetla a našla asi i svůj problém. Teď si píchám injekce, beru Utrogestan a baštím Femibione 800 a těhu probíhá báječně (ťuk, ťuk)… TP mám dle MS 10. 11. 2011. První UTZ proběhlo v 7+3 a :srdce: i miminko bylo o.k. :dance: Teď ve středu se chystáme na další UTZ, tak už jsem zase trošku nervózní… už asi měsíc mě trápí nevolnost (a kdyby jen ráno :oops: )… tak a už mě nic nenapadá :mrgreen:

Jdu si Vás pomalu dočíst a doufám, že mě vezmete do party :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 15:37
rebarbor píše:
Hvězdičko, v kolikátym jsi přesně?

Dnes jsem 5+6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
1.4.11 16:25

Janko vitej a drzime palce! Vse dobre dopadne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.4.11 19:19

Ahoj Janko, vítám tě :mavam: a doufám že tady s náma už ti to konečně dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.4.11 20:42
Jankaxx píše:
Ahoj holky :mavam:

já bych se k Vám moc ráda přidala… Moc ráda si budu těhu užívat ve společnosti těhulek s podobným TP a dělit se o pocity :srdce: :dance:

Něco Vám o sobě písnu a pak si Vás tady dočtu :wink:
Já jsem těhule už po čtvrté… bohužel vždy těhu zle dopadlo :cry: od dr. jsem si musela vše vyprosit a kdybych byla „líná huba“ tak se teď tak neraduji. Děkuji za emimino, prtože jsem tady už mnoho načetla a našla asi i svůj problém. Teď si píchám injekce, beru Utrogestan a baštím Femibione 800 a těhu probíhá báječně (ťuk, ťuk)… TP mám dle MS 10. 11. 2011. První UTZ proběhlo v 7+3 a :srdce: i miminko bylo o.k. :dance: Teď ve středu se chystáme na další UTZ, tak už jsem zase trošku nervózní… už asi měsíc mě trápí nevolnost (a kdyby jen ráno :oops: )… tak a už mě nic nenapadá :mrgreen:

Jdu si Vás pomalu dočíst a doufám, že mě vezmete do party :mrgreen:

Ahojky Janko, také tě vítám. Máme stejný TP 1O.11.2011 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 21:46

Tak u mě to byl úplně první manžel, nejlepší kamarádka a samozřejmě brácha se švagrovou, protože oni když plánovali mimčo, tak mi to řekli okamžitě, jak jim vyšly //. A ví to synovec, minulý týden ke mě přišel, ukázal mi na bříško a povídá :„Mimi“. Tak mě to strašně dojalo. Jinak rodičům se to chystám říct příští víkend (plánují podnikání a chtěli mě do toho přidat, ale se mnou už to asi nepůjde, abych v létě jezdila někam daleko a někde pořád přespávala, tak aby měli čas se tomu přizpůsobit a najít si náhradu). Docela se bojím jejich reakce. U mě to jaksi nečekají :( jsem zatím studentka, pracuji na částečný úvazek a manžel teď dodělává inženýra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí