Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2531
30.3.11 19:28

Já vim, momentálně jsem sama doma :-( , snad to bylo jen zašpinění a nebude to dál pokračovat. Radši budu ležet a kdyby se to nelepšilo, vyrazíme. Bohužel v 6tt se mnou stejně nic neudělaj. Děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:35
rebarbor píše:
Já vim, momentálně jsem sama doma :-( , snad to bylo jen zašpinění a nebude to dál pokračovat. Radši budu ležet a kdyby se to nelepšilo, vyrazíme. Bohužel v 6tt se mnou stejně nic neudělaj. Děkuju za podporu.

Tak to s pleteš…pokud by jsi nenarazila na tak arogantní doktorku na pohotovosti jako já před rokem,tak by ti mohli dt utrogestan.Zkus ale myslet pozitivně…ony myšlenky dokáží své…opatrujte se a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.3.11 19:39

Tak ten beru taky… snad to bude dobrý, jsem vynervovaná, protože takhle jsem už o jedno těhotenství přišla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:42
rebarbor píše:
Tak ten beru taky… snad to bude dobrý, jsem vynervovaná, protože takhle jsem už o jedno těhotenství přišla :-(

a kolik ho užíváš?a jak zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:45
rebarbor píše:
Tak ten beru taky… snad to bude dobrý, jsem vynervovaná, protože takhle jsem už o jedno těhotenství přišla :-(

Rebarbor vím,že se tolehce řekne,ale miminko cítí,že jsi vynervovaná…opravdu se musíš uklidnit…my o miminko taky přišli…myslím si,že jsem tehda byla hooooodně ve stresu a do toho nízká sliznice…nyní jsem naprosto v pohodě.Sama musíš vědět a věřit tomu,že zlé už jste si vybrali… :hug: my to víme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:47

opravdu ale vím,že se to lehce řekne.....za sebe radím zvednout dávku utrogestanu…tyto rady najdeš i na internetu…a v těhu je lepší zavádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.3.11 19:48

Dobře…pokusim se naladit na příznivější vlnu. Utro beru 1×1×2 vaginálně, k tomu Ascorutin 3×2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:49

vůbec to totiž nemusí znamenat,že se něco děje s miminkem…jen ti mohla z nějakého důvodu poklesnou hladina progesteronu,ta kterou uměle zvedáš utrogestanem.....dnes zvedni dávku a zítra hned ráno brnkni na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.3.11 19:52

Zejtra tam určitě zavolám, zvednu dávku Utro, dám si palačinku s marmeládou a budu myslet pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:55

tak koukni se na net…stačí si myslím tady na emiminu kolik utroše holky užívaly když v těhu špinily a uprav si dávkování.....vidím to asi na dnes večer 3,ráno 2 a odpo už budeš vědět…zavoláš na gyndu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.3.11 19:56

Děkuju, hned se tam kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 19:57
rebarbor píše:
Zejtra tam určitě zavolám, zvednu dávku Utro, dám si palačinku s marmeládou a budu myslet pozitivně.

tak se mi to líbí :) uvidíš,že to bude v ořádku :)palačinky bych si dala taky :) ale měla jsem brambory ve slupce se solí a máslem…to by asi nešlo dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
31.3.11 08:57

rebarbor snad je u tebe všechno v pořádku a ani si nikam nemusela :kytka: Na stres pomáhá pěkná komedie, hrnek teplého kakaa a nějaká dobrota, nebo zvednou telefon a žvanit s kámoškou, ale takovou co tě podpoří a řekne, že se nemáš čeho bát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.3.11 09:43

Miarei, děkuju. Už zase nešpinim, tak je to snad dobrý. Zdá se mi to jako blbost, ale mohlo to být tim, že jsem si včera zapomněla vzít jednu dávku Utrogestanu? Jinak se snažim na to nemyslet, protože to stejně neovlivnim (uvidíme, jak dlouho to půjde :wink: ). Teď se láduju koláčema s tvarohem. Holky já vás nemít, tak jsem už dneska šedivá. No vyhráno ještě neni, ale aspoň, že to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zelvarka
31.3.11 10:54

listopad 2011

Ahoj, tak sem tady nová, mám mít první mimčo začátkem listopadu 2011…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex