Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
už od // vás tu pravidelně pročítám a až dnes bych se ráda připojila.
Vrátila jsem se od dr. vše je ok a máme srdíčko. Příští týden si jdu pro průkazku ![]()
Mart22 píše:martek01 píše:Ahojky!! Pár dní jsem tu nebyla… ale jak tak koukám, jsme na tom všechny podobně. Já se nemůžu podívat vůbec na nic a nutím se vysloveně do všeho
nejhorsi je, ze namem vubec na nic chut…a do jidla se musim vylozene nutit, coz je u me fakt divny, pac normalne sezeru vsechno a hrnu to do sebe celej den
. Kromě pití teda, žízeň mám jako blázen
ani mi nemluv, ja ma furt zizen jak prase, akorat ty hnusny tehucaje me cubec nechutnaj a necim, co jinyho muzu pit ![]()
V tehu muzes cokoliv
jen nic neprehanet. Muzes treba male pivo k obedu, nebo obcas sklenku vina. Jen bys nemela kofein. I kdyz coca cola je obcas fajn na zaludek
a snad tonik by se nemel. Tam je neco co neni dobre. Na tehu caje se vyprdni, pak budes pit kojo caje tak uzivej dokud muzes treba dzus nebo bublinkate nealko napoje ![]()
Ahojky holky,
vítám nováčky.
Rebarbor neboj,my si tím taky prošli.....vše bude v pořádku,chce to myslet pozitivně
U mě taky ten červíček hlodá…ještě se tak neraduju jako u prvního těhu…ale radost samozřejmně máme ![]()
Křeče jsem ted měla taky…už nejsou zabrala magnezie.Hezky odpočívej!
Holky vy už máte srdíčko,moc gratuluji.Já jdu na kontrolu teprve ve čtvrtek (5+5) tak uvidíme.
Co se týče nevolností : natahuje mě všechen smrad - kafe,toalety,opilci,bezdomovci ![]()
Co se týče žízně…mám ji taky.....ale je fakt,že jsem začala hodně pít hned jak jsem zjistila,že jsem těhu.....dle doporučení min. 2l denně (předtím to bývaly tak dva hrníčky) a neomezuju se,tonik jsem nikdy nepila takže v poho.....ovocné čaje,magnezii,aqualinea…tonik by se neměl protože obsahuje chinin
nicky88 píše:
Děkuju holky![]()
Já už se nemůžu dočkat doktora
![]()
![]()
![]()
Normálně už okukuju kočárky, jen jako abych měla přehled a pak nekoupila první co uvidím
![]()
![]()
![]()
Ahojky,my už okukujeme kočárky více než rok
a už mám favorita,ale.....zjistíš,že neexistuje kočár,který by naplno vyhovoval tvým představám…
Ja jsem mela svuj TOP kocarek vybrany uz davno. Manzel mi ho schvalil i po technicke strance takze je nas
Ted ale brecim protoze neexistuje takovy pro sourozence
nenasla jsem zadny na nasem trhu ktery bych chtela bezjakychkoliv ale ![]()
no pockam si do konce leta jak bude Kuba zdatny, zda-li bude tandem potreba nebo ne.
Teda holky, zase nás přibylo, to je dobře ![]()
Co se týče kočárku, taky máme favorita vybraného už skoro rok
Špatně je mi taky dost často, v podstatě denně od rána do večera s krátkými přestávkami, dá se to vydržet, ale je to nepříjemný, nemůžu jít ani nikam na oběd, protože je těžký strefit se do toho, na co mám chut a co žaludek snese
, včera jsem přetrpěla nedělní oběd u tchyně a to jinak pečený kuřátko miluju ![]()
Jinak všem novým těhulkám přeju hodně štěstí a at nám to tady společeně ubíhá ![]()
holky mě mimo prsou je naprosto úžasně. i v těhotenství s malou mi nic nebylo.
jo a jaké máte favority kočárky?
my měli na malou Jané Slalom Pro. dali jsme ho švagrovi na malého.
Tak my máme PP GT3,ale ještě jsme to nijak neřešili, tenhle kočár se nám prostě líbí na první pohled
, řešit to začneme asi tak o prázdninách…
Ahoj holky, ![]()
rada by jsem se k vám taky přidala.Jsem v 8+1,Termín mám 13.11.Byla jsem už na ultrazvuku a srdičko nám bije.Jen mi zjistili s největší pravděpodobností vrozenou vadu dělohy (rozdvojenou a srdcovitého tvaru)nemáte některá z vás s tím zkušenosti?
Vitej ![]()
tak premyslim ze ja jsem 7+3 a termin mam 11.11…
tak my tam tech par dni nesedi, no neva ![]()
to co mas ty ma byvala kamaradka. Te ale bohuzel tehu nevyslo, musela na ukonceni protoze miminko melo vadu neslucitelnou se zivotem. Kazdopadne ji ani nijak extremne nevysetrovali, spis jde asi az o porod… Nerikala nic ze by s tim meli dr problem.
Ahoj holky,
Speciální pozdrav pro nové členky ![]()
My máme Casualplay S4 a jsem s ním spokojená.
Majdě bude dva roky a čtvrt, tak také řeším, jestli nepořídím nějaký dvojičkový kočárek. Kamarádka má holčičku dva roky a dva měsíce, za měsíc rodí. No nevypadá to, že zvládne chodit vedle kočárku.
Co se týče těhu příznaků, tak já jsem stále OK - až na neustálou žízeň.
Holky, já vám závidím ty srdíčka a návštěvy lékařů…nevím,jak těch 14 dní vydržím. Takový zvláštní pocit, test mi vyšel, MS nikde, ale dokud to není potvrzeno od Dr. tak si to pořád nechci připouštět.
Ahoj holky!
Tak jsem byla dneska u dr.Těhotenství potvrzeno,ale srdíčko ještě není vidět
tak snad za těch 14 dní bude vše v pořádku!!!Bylo vidět jen vajíčko a mimísek měří 14mm…
Podle menstruace se nemůžeme řídit,ovu byla až 26. den,takže dr. si není úplně jistý.Ale prý to bude tak jak říkám já-takže nějak 6+0…jen mě trápí to srdíčko…snad příště už bude…
máte s tím někdo zkušenost?
Při mém prvím těhu jsem byla u dr. v 5.-6.ýdnu a srdíčko taky ještě nebylo.Pozval si mě za 3 týdny a už bylo vše jak má…
Jinak vítám všechny nové těhulky a zdravím všechny ![]()