Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
26.3.11 16:28

ahojte holky, tak mně blbě není. Teda 2 dny mi bylo špatně ráno, když mě malej vzbudil o půl 5. Ale komu by nebylo špatně takhle brzo :-) jinak mám hrozný břicho, jsem jak ve 4, 5 měsíci :-) Jsem hodně hubená tak to jde vidět. Nevím jestli jsme tak nafouklá nebo co to má znamenat. :-) U prvního dloooouho nešlo nic vidět. jsem 5+0 takže k dr. půjdu buď v pátek nebo až ten další týden. Nevím jak to vydržím :-)
Jak se daří vám, co už máte prcka? já teda nevím jak to budu za chvíli dělat, protože po mě furt skáče, pořád ho nosím, no bude to ještě sranda…
A ty co ještě dítě nemají, užívejte si, a hlavně spinkejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.3.11 17:27

Lusesita, dnes si teda fakt užívám :lol: , celý odpoledne jsem prospala a ani nahodou se nemohla zvednout a vstat, a ted jsem zas tak hrozne unavena asi z toho dlouhyho spani, že si asi pujdu zase lehnout a vzbudim se až zitra :-D
Pampeliško, taky bych bříšku ráda říkala nějakým holčičím jménem, ale u nás je to to samy, kluci jsou ve velky presile v obou nasich rodinach, tak ta holcicka by byla vymodlena asi ze vsech stran :-D a já mám taky pocit, že to bude kluk, ale už ted se pro jistotu zacinam preorientovavat na modry veci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.3.11 17:38

Lusesito, s tím břichem jsem na tom velmi podobně, sice nejsem štíhlá (nikdy jsem nebyla a asi ani nikdy nebudu), ale první těhotenství na mně bylo vidět až kolem 5.měsíce, ale tohle snad už ve 2.týdnu :) No a s tím prckem, jsme na tom taky úplně stejně, je o měsíc starší, ale momentálně má tulivé období, takže pořád nosit, mazlit a zase nosit, když se nenosí, tak se vzteká. A aby toho nebylo málo, tak včerejší noc, se rozhodl, že si udělá přestávku ve spaní, takže od 21:30 do 1:00 se nespalo, ale plazil se po mně, hrál si, lezl z postele na postel, takže jsem musela být pořád ve střehu, aby nespadl. Asi po 1,5 hodině jsem ho dala do postýlky a on se z ní snažil dostat ven…až spadl na zem, takže já v šoku, on v šoku, naštěstí se nic nestalo, ale pak jsem ho tam dala zpátky až když usnul, celou noc jsem chodila kontrolovat, jestli dýchá a ještě jsem pro jistotu pod postýlku nastlala peřiny. No a ke všemu je mi pořád špatně a můj muž je na týden na lyžích v Alpách :) Takže holky prvorodičky, opravdu si užívejte klidu a spěte.....to už pak nikdy nedoženete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
26.3.11 19:02

holky tak já si připadám podle vás jako prvorodička :lol: já mám totiž 10letého syna a ten je samostatný takže klobouk dolu že to tak zvládáte :wink:
mě vubec není špatně ani smrady ale zato ráno bolely pěkně záda a taková divná tupá bolest v podbřišku a to jsem ještě pěkně uklízela protože byl u nás zedník :-) ale už odpočívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.3.11 20:50

Kikoletek, tak to jo, to jsi jak prvorodička, po takové době to už je jak poprvé :-)
Tasta, tak to jsem ráda, že jediná nejsem takovej pupkáč už teď. :lol: No a hlavně jsem to chtěla tajit, tak to nevím, jak dlouho se mi to povede. Přinejhorším si budou všichni myslet, že mám žravou. :-P Tak malej ti spadl z postýlky? Snad je v pohodě, a třeba se poučil, no ale to nehrozí :think: Ty jo, to se nám ještě nestalo ale čekám, kdy to přijde. A noční vstávání znám, to vždycky šílím.
Romanetko, jé, já ti závidím, takhle se povalovat.

A jinak, co se týče pohlaví, tak já mám taky pocit, že to bude spíš kluk. U prvního jsem o tom byla přesvědčená, ani jsem jinak nepřemýšlela. Ve finále je to ale jedno, já bych toho svýho lumpíka nevyměnila za žádnou holčičku na světě. A budu ráda, když to bude bráška. Je pravda, že dceru bych chtěla proto, abych s ní pak měla takový pěkný vztah jako mám s mojí mamkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.3.11 23:32

Ahoj těhulky.

Tak já dneska konečně začala zase částečně fungovat. Vyplnili jsme sčítací formuláře, dodělala jsem poslední pracovní resty a vyčistila maily. Teď čekám až se Kuba probudí abych mu dala UM a mohla jít spát.

Já jsem se ještě pořádně nezbavila jednoho těhotenského břicha a už má druhé. Mám břicho asi jako ve 3-4. měsíci u prvního. Vyřadila jsem pár pohodlných domácích kalhot, protože už se do nich nevejdu a na ven mám jen jedny džíny :(

Kuba byl dnes poprvé po týdnu venku, tak zase najíždíme na náš režim :) Manžel mi ho teď trochu rozmazlil, furt si ho všímal, hrál si s ním a dělali blbosti, že v pondělí se z něj asi zblázním…
No doufám, že ne. Kéž by.

Už tam slyším rachot, tak se holky loučím. Přeji dobrou noc. Už se těším až se za pár let vyspím celou noc v kuse :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.3.11 09:53

lusesita
TAky mi příjde, že je to na mě vidět, i podle kalhot to cítím, ale přítel říká ne. No vlastně i v sobotu mi jeden známej povídá „Ty si těhotná ne?“ :mrgreen:
V prvním těhu jsem dlouho neměla nic a i když jsem šla rodit, tak jsem měla malý bříško. V 8.měsíci mi jeden pán povídal „Na vás už to začíná být vidět“ :lol:
No s tím taháním je to sranda a pochybuji že rok a něco dítěti vysvětlím, že v bříšku je mimí a musí opatrně :nevim: Taky máš stejně starého prcka podle metříku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.3.11 09:58

pampeliško já měla při prvním těhu pracovní název ČOKOLÁDKA, ted to bude asi UPÍR, nebot jsem ujetá na česnek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.3.11 10:12

Miarei - koukala jsem na fotky - jste krasna rodinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
27.3.11 10:13

Hezký ranko holky,
já jsem teď nějaká spavá, ale hlavně večer, včera jsem vytuhla už v sedm, ale tušila jsem to protože jsem byla skoro celý odpoledne na zahradě, pak upekla buchtu a pak ještě udělala bramoráky, no a pak pojedla a v křesle vytuhla :lol: Zato ráno nemůžu dospat, to jsem bývala vzhůru už před půl pátou a tak jsem ráda že se čas přetočil.
No a s tím bříškem to tak je, v prvním těhu jsem měla tochu bříško až v šetém měsíci a při druhém i když to bylo po šesti letech tak stejné bříško jsem měla hned po druhém měsíci a teď po třetí ho už mám taky. Ono jak se asi už jednou rodí tak se pánev povolí a už s tím nic nenaděláme. Takže i když bych ráda tajila co nejdýl tak to moc nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.3.11 10:19

Jééééééé já si snad půjdu udělat bramborák.
Tos neměla psát. Takový práce s tím je :( Ale taková dobrota :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.3.11 10:25

pampeliško děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
27.3.11 12:50

Ahoj holky,
my měli bramboráčky dnes k obědu :)A byla to mňamka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.3.11 12:58

Mňam bramboráčky :-)
Mia, na česnek jo? ty jo, to jsou chutě :-)
Jinak rifle mám už taky jen jedny které dopnu :-( Holky, možná už jste to tady řešili ale kdy už je na utz srdíčko? přemýšlím kdy k dr. a ráda bych aby už tam bylo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.3.11 13:06

Já doufám, že na začátku osmého týdne už by tam mohlo být vidět. Taky čekám na návštěvu k dr. až bude všechno vidět a já to pak konečně s fotkou v ruce oznáním nejbližší rodine, protože teď si musí myslet, že jsem totálně mimo, protože neuklízím, vařím minimálně, po zahradě neběhám jako laňka :) no prostě je mi blbě, ale nic na sobě nedávám vědět, jsem kamenná tvář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí