Poradna duly
Jana Čurdová
Ale ty jsi v šestém týdnu
pět máš ukončených a šestý právě probíhá, to znamená že jsi v šestém týdnu, ten právě začíná 5+1.
KIKOLETEK píše:
no mě to bylo divné že bych už byla v 6 týdnu
snazi.L.K.a 84 píše:KIKOLETEK píše:tak teď jsem četla, že 5+1 znamená 5. týden + 1 den, 5+0 je ukončenej 5. týden.
tak ted v tom mám zmatekjá jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik
jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě
Ja bych rekla ze 5+0 je ukonceny paty tyden a bezi sesty tyden 5+1 atd. Ukoncen je 6+0.
Stejne jako vek mimina v mesicich. Narodi se a bezi mu prvni mesic, ten je ukoncen mesic po porodu ![]()
tebilly píše:
Ahojte, vitam nove tehulky, nejake nemam ted cas, je krasne, tak jsme prevazne venku.snazi.L.K.a 84 5+1 je 6 tt, logicky - kdyz ukoncis 5 tyden musi nasledovat 6, takze ukonceny paty a bezici 6 tt !
Tak se schválně podívejte děvčice, co jsem našla, jinak bych to předtím nepsala, mrkněte na ten ultrazvuk, pod ním je popisek…tak teď teda nevím, čemu věřit ![]()
http://www.babyonline.cz/…7-tyden.html
Přesně tak jsem to pochopila z těch stránek, co jsem Vám dala teď do linku:
5+0 ukončený 5. týden
5+1 ukončený 5. týden + 1 den
5+6 ukončený 5. týden + 6 dní
6+0 ukončený 6. týden
6+3 ukončený 6. týden + 3 dny, atd…
j.pampeliska píše:
Ja bych rekla ze 5+0 je ukonceny paty tyden a bezi sesty tyden 5+1 atd. Ukoncen je 6+0.Stejne jako vek mimina v mesicich. Narodi se a bezi mu prvni mesic, ten je ukoncen mesic po porodu
snazi.L.K.a 84 píše:
Přesně tak jsem to pochopila z těch stránek, co jsem Vám dala teď do linku:5+0 ukončený 5. týden
5+1 ukončený 5. týden + 1 den
5+6 ukončený 5. týden + 6 dní
6+0 ukončený 6. týden
6+3 ukončený 6. týden + 3 dny, atd…j.pampeliska píše:
Ja bych rekla ze 5+0 je ukonceny paty tyden a bezi sesty tyden 5+1 atd. Ukoncen je 6+0.Stejne jako vek mimina v mesicich. Narodi se a bezi mu prvni mesic, ten je ukoncen mesic po porodu
No vždyť jo. Na těch stránkách je řeč o sedmém týdnu a UTZ je z 6+5. šest ukončených týdnů a sedmý právě probíhá. Ale ty to taky tak přeci píšeš
5+0 ukončený 5. týden rovná se 5 týden
5+1 ukončený 5. týden + 1 den rovná se 6 týden protože ten jeden den je už z šestého týdne
5+6 ukončený 5. týden + 6 dní rovná se 6 týden
6+0 ukončený 6. týden rovná se 6 týden
6+3 ukončený 6. týden + 3 dny rovná se 7 týden
stejně jsou ty těhotenské počty zcestné a divné ![]()
Těhotné jsme ještě v době kdy máme MS, od toho se pak počítá první termín.
Každý se ptá v kolikátém měsíci a já osobně mám z těch měsíců zmatek, nebot počítám týdny a třeba když někomu řeknu 20týden, tak on mi řekne 5. měsíc a přitom to je cca 4 a půl měsíce.
Těhu trvá lunárních 10 měsíců …
No jsou v tom zmatky ![]()
Ahoj holky,jakpak se cítíte?Mě bylo dnes tak šouflo…smrady mě ukrutně natahují a málem jsem se poblinkala…řeknu vám…v práci máme společné wc pro 1 patro budovy......někdy jsou ženy větší čunátka než muži
dnes jsem myslela,že
zeď
…pardon jinak to nejde říct.....
…a aby to nebylo vše tak se združení vlastníků bytu rozhodlo vymalovat chodbu.....smrdí to všude jako barva na kov…a oni ještě zavřou všechny okna…přes dveře nám ten smrad jde do bytu…ale na chodbě je nejhůř…snad to bobinkovi nijak neubližuje…
musela jsem se vypsat pitomost nezná mezí…kdyžmaluju tak i větrám ne? ![]()
Holky já jsem 4+5.....je možné aby mě natahovalo tak brzynebo je to vsugerované?
Spatne muze byt hned po uhnizdeni vajicka takze bohuzel muze
jj taky u nas malovali a okna zavrena. Kdyz jsem je otevrela, otevrela chodbicku pred bytem a napsala vzkaz aby to PROSIM nechali vetrat, nejakej inteligent to pozaviral.
Njn delnici a sousedi ![]()
Jinak ja mam zanet dutin. Trpim jako zvire
jeste ze si vzal manzel tento tyden nemoc aby se vymarodil. Stara se o maleho i mne. A mrnous je z nej uplne hotovej. Konecne si uziva tatu na 100% jen maminka mu vubec nechybi ![]()
j.pampeliska píše:
Spatne muze byt hned po uhnizdeni vajicka takze bohuzel muzejj taky u nas malovali a okna zavrena. Kdyz jsem je otevrela, otevrela chodbicku pred bytem a napsala vzkaz aby to PROSIM nechali vetrat, nejakej inteligent to pozaviral.
Njn delnici a sousediJinak ja mam zanet dutin. Trpim jako zvire
jeste ze si vzal manzel tento tyden nemoc aby se vymarodil. Stara se o maleho i mne. A mrnous je z nej uplne hotovej. Konecne si uziva tatu na 100% jen maminka mu vubec nechybi
Přeji brzké uzdravení! Nic si z toho nedělej…jen si užívá tátu
Říká se maminka na mazlení,tatínek na hraní ![]()
Dělníci jsou na zabití a sousedi to snad dělají naschvál ![]()
ahojte holky
já včera měla žaludek v krku jen co jsme v suterénu domu prošly kolem popelnice, pak se mi zvedal žaludek z čhokoliv a i malou musel přebalovat přítel a že byl nadšenej protože byla řádně pokaděná ![]()
Miarei píše:
ahojte holky
já včera měla žaludek v krku jen co jsme v suterénu domu prošly kolem popelnice, pak se mi zvedal žaludek z čhokoliv a i malou musel přebalovat přítel a že byl nadšenej protože byla řádně pokaděná
Jé tak to je super,že nejsem sama
takhle brzy…
hvězdičko já tohle měla snad týden po oplodnění
Když jsem šla přebalit malou, tak mě tekly slzy a myslela jsem, že do tý plýny přidám ![]()
Ahojte, vitam nove tehulky, nejake nemam ted cas, je krasne, tak jsme prevazne venku.
snazi.L.K.a 84 5+1 je 6 tt, logicky - kdyz ukoncis 5 tyden musi nasledovat 6, takze ukonceny paty a bezici 6 tt !