Poradna duly
Jana Čurdová
no ještě vědět jak bolí slepák
Chceš říct, že to bude ještě horší??? Téda, o tom mi nikdo nikdy neříkal, to se dozvídám až teď ![]()
Ne, horší to snad nebude. Dr to myslel spíš tak, že pokud to není bolest nesnesitelná, tak máme být v klidu ![]()
Všichni říkají že 2.trimestr je v těhotenství to nejlepší, tak musíme doufat a ještě chvilku vydržet ![]()
Ahoj holky,
v prvním těhu jsem se věčně něčeho bála…ted jsem až neuvěřitelně v klidu,chmury musí člověk hned zahnat ![]()
Snad vás uklidní jeden deníček co jsem tady našla.....mě uklidnil ![]()
Hurááááááááá, před chvilkou mi doktorka potvrdila těhotenství z dnešních krevních testů
jsem šťastná a zároveň … já ani nevím jaký mám pocity, ale jsou krásný ![]()
Vitam nove a gratuluji! Krasne se rozrustame ![]()
Holky, kdyz vas neco fakt boli tak bych sla k dr. Podle mne by nic nemelo byt moc. Divny pocit jo - vzdyt je to pro telo nova neznama
lepsi jit 2× zbytecne nez jednou
pozde. Drzim palce at vsechny mame co nejmene neprijemnosti.
Ahojte,
vítám nové příchozí a moc gratuluju k úspěšným kontrolám.
Já byla dneska a ukázalo se, že jsem v 6+1tt a termín mám 15.11. Musela jsem se teda kajícně doznat, že si nepamatuju, kdy jsem měla poslední ms.
Ale mám skvělou doktorku, takže mně ještě pochválila, že jsem to řekla.
No každopádně je to dobrá zpráva dne, páč v Podolí už bude vymalováno. ![]()
K těm těhu obtížím. Závidím vám, že na sobě nic nepozorujete. Já už mám:
těhu demenci (co si nenapíšu, to nevím)
nalitá prsa
celodenní nevolnost, do jídla se musím fakt nutit …a přitom jsem přibrala už šest kilo ![]()
Už aby si to moje tělo zase zvyklo a měla jsem klid a pohodu ![]()
Nimuel píše:
Ahojte,
vítám nové příchozí a moc gratuluju k úspěšným kontrolám.Já byla dneska a ukázalo se, že jsem v 6+1tt a termín mám 15.11. Musela jsem se teda kajícně doznat, že si nepamatuju, kdy jsem měla poslední ms.
Ale mám skvělou doktorku, takže mně ještě pochválila, že jsem to řekla.
No každopádně je to dobrá zpráva dne, páč v Podolí už bude vymalováno.
K těm těhu obtížím. Závidím vám, že na sobě nic nepozorujete. Já už mám:
Už aby si to moje tělo zase zvyklo a měla jsem klid a pohodu
těhu demenci (co si nenapíšu, to nevím)
nalitá prsa
celodenní nevolnost, do jídla se musím fakt nutit …a přitom jsem přibrala už šest kilo
Ahojky,gratuluji
Viděla jsi prdolku?Už i srdíčko?
snazi.L.K.a 84 píše:
Hurááááááááá, před chvilkou mi doktorka potvrdila těhotenství z dnešních krevních testůjsem šťastná a zároveň … já ani nevím jaký mám pocity, ale jsou krásný
Moc gratuluji ![]()
Holky taky máte takové nálady?
Jednou jste vysmáté jako lečo,za pár vteřin je Vám chce plakat a máte černé myšlenky?…a tak pořád dokola?
Fakt je tady hodně mamin už s malýma dětma ![]()
Holky, jak to počítáte, když jste např. 5+ 2, tak je to pátý nebo šestý týden? já jsem se ted dívala na nějaké stránky kde je popsaný vývoj a nevím teda na který týden se dívat… ![]()
lusesita 5+2 už je 6. tt
A máš pravdu, hodně holek tady už má prcka a většinou hodně malýho, budu si tady připadat ošizená, že čekáme teprve první ![]()
lusesita píše:
Fakt je tady hodně mamin už s malýma dětma
Holky, jak to počítáte, když jste např. 5+ 2, tak je to pátý nebo šestý týden? já jsem se ted dívala na nějaké stránky kde je popsaný vývoj a nevím teda na který týden se dívat…
jsi v 6 týdnu ![]()
tak ted v tom mám zmatek
já jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik
jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě ![]()