Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2046
23.3.11 13:30

no ještě vědět jak bolí slepák :-) Chceš říct, že to bude ještě horší??? Téda, o tom mi nikdo nikdy neříkal, to se dozvídám až teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
23.3.11 13:31

Ne, horší to snad nebude. Dr to myslel spíš tak, že pokud to není bolest nesnesitelná, tak máme být v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.3.11 13:32

tak aspoň že tak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 13:33

Všichni říkají že 2.trimestr je v těhotenství to nejlepší, tak musíme doufat a ještě chvilku vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 13:35

Ahoj holky,
v prvním těhu jsem se věčně něčeho bála…ted jsem až neuvěřitelně v klidu,chmury musí člověk hned zahnat :)

Snad vás uklidní jeden deníček co jsem tady našla.....mě uklidnil :)

https://www.emimino.cz/…-vseho-4210/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.3.11 14:44

Hurááááááááá, před chvilkou mi doktorka potvrdila těhotenství z dnešních krevních testů :roll: jsem šťastná a zároveň … já ani nevím jaký mám pocity, ale jsou krásný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.3.11 14:45

Vitam nove a gratuluji! Krasne se rozrustame :)

Holky, kdyz vas neco fakt boli tak bych sla k dr. Podle mne by nic nemelo byt moc. Divny pocit jo - vzdyt je to pro telo nova neznama :) lepsi jit 2× zbytecne nez jednou
pozde. Drzim palce at vsechny mame co nejmene neprijemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.3.11 16:02

Ahojte,
vítám nové příchozí a moc gratuluju k úspěšným kontrolám.

Já byla dneska a ukázalo se, že jsem v 6+1tt a termín mám 15.11. Musela jsem se teda kajícně doznat, že si nepamatuju, kdy jsem měla poslední ms. :oops: Ale mám skvělou doktorku, takže mně ještě pochválila, že jsem to řekla. :lol: No každopádně je to dobrá zpráva dne, páč v Podolí už bude vymalováno. :-)

K těm těhu obtížím. Závidím vám, že na sobě nic nepozorujete. Já už mám:
těhu demenci (co si nenapíšu, to nevím)
nalitá prsa
celodenní nevolnost, do jídla se musím fakt nutit …a přitom jsem přibrala už šest kilo :roll:

Už aby si to moje tělo zase zvyklo a měla jsem klid a pohodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 16:58
Nimuel píše:
Ahojte,
vítám nové příchozí a moc gratuluju k úspěšným kontrolám.

Já byla dneska a ukázalo se, že jsem v 6+1tt a termín mám 15.11. Musela jsem se teda kajícně doznat, že si nepamatuju, kdy jsem měla poslední ms. :oops: Ale mám skvělou doktorku, takže mně ještě pochválila, že jsem to řekla. :lol: No každopádně je to dobrá zpráva dne, páč v Podolí už bude vymalováno. :-)

K těm těhu obtížím. Závidím vám, že na sobě nic nepozorujete. Já už mám:
těhu demenci (co si nenapíšu, to nevím)
nalitá prsa
celodenní nevolnost, do jídla se musím fakt nutit …a přitom jsem přibrala už šest kilo :roll:

Už aby si to moje tělo zase zvyklo a měla jsem klid a pohodu :-)

Ahojky,gratuluji :) Viděla jsi prdolku?Už i srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 16:59
snazi.L.K.a 84 píše:
Hurááááááááá, před chvilkou mi doktorka potvrdila těhotenství z dnešních krevních testů :roll: jsem šťastná a zároveň … já ani nevím jaký mám pocity, ale jsou krásný :lol:

Moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 17:03

Holky taky máte takové nálady?
Jednou jste vysmáté jako lečo,za pár vteřin je Vám chce plakat a máte černé myšlenky?…a tak pořád dokola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.3.11 17:16

Fakt je tady hodně mamin už s malýma dětma :-D
Holky, jak to počítáte, když jste např. 5+ 2, tak je to pátý nebo šestý týden? já jsem se ted dívala na nějaké stránky kde je popsaný vývoj a nevím teda na který týden se dívat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:19

lusesita 5+2 už je 6. tt :-) A máš pravdu, hodně holek tady už má prcka a většinou hodně malýho, budu si tady připadat ošizená, že čekáme teprve první :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.3.11 17:19
lusesita píše:
Fakt je tady hodně mamin už s malýma dětma :-D
Holky, jak to počítáte, když jste např. 5+ 2, tak je to pátý nebo šestý týden? já jsem se ted dívala na nějaké stránky kde je popsaný vývoj a nevím teda na který týden se dívat… :-D

jsi v 6 týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.3.11 17:24

tak ted v tom mám zmatek :nevim: já jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik :oops: jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital