Poradna duly
Jana Čurdová
Co se týče těch příznaků, žádné chutě zatím nemám, ale teď si miláček na večeři poručil vajíčka s domácí slaninkou, já jsem naše uzený vždycky milovala, ale stačilo abych si čichla k osmažené slanince, zahoupal se mi žaludek a musela jsem se rozdýchat venku před domem. To samo se mi stalo i u oběda, když jsem rozehřívala zabíjačkovou polívku, jestli to tak bude pokračovat, asi se budeme živit jen suchýma rohlíkama ![]()
Potřebovala bych spíš odpor k čokoládě
, i bez ní ted budu tloustnout dost ![]()
tý jo holky mě jídlo vubec nic nedělá
ani pachy vubec nic ani u prvního těhu nic ![]()
ale začalo to až mnohem později
tak uvidíme jak to pujde dál akorát často lítám na malou ![]()
Romanetko a pockej jak budes potrebovat cokoladu pri kojeni. Ja ji muzu vseobecne mraky, ale kdyz jsem plne kojila tak jsem byla schopna snist 2-3 denne.
Holky, jdu spat. Dobrou noc
Tak to bude prcek asi místo mlíčka cucat rovnou kakao
Taky se jdu osprchovat a půjdem spinkat. Tak dobrou holky vám všem ![]()
čau holky, tak se taky přidávám. Jsem na začátku 6tt. Doma mám 14měsíčního synka, tak jsem zvědavá, jak nám to na konci roku půjde dohromady s novým mimčem. Další dítko jsme plánovali, jen mně překvapilo, že to stejně jako u prvního vyšlo hned na první pokus
A teď tak přemýšlím, jestli bych raděj holku nebo kluka a nemůžu se pořád rozhodnout.....naštěstí rozhodnutí není na mně. Zatím jsem kromě muže nikomu o těhotenství neřekla, takže občas musím před ostatními přemáhat nevolnost a tvářit se, že je vše OK. Stejně musím pořád běhat za synkem, tak na nevolnost prostě nesmím myslet. Vzpomínala jsem, jak jsem při prvním těhu byla na sebe opatrná, nic těžkého nezvedala, hodně jsem odpočívala, teď pořád tahám 9,5kg živé váhy, o odpočinku si můžu nechat jenom zdát, prostě je to úplně jiné. Ale aspoň nemám čas na strachy, i když je pravda, že v úplném klidu budu až po 12tt…doufám. Mějte se!
Ahojky,
Také se hlásím do klubu těhulí. Termín mám 29.11.
Doma už máme 18ti měsíční holčinu Majdu. Jsem na tom nějak podobně jako Tasta. Jsem si říkala, že to nepůjde tak rychle a šup napoprvé a už je fazola v bříšku ![]()
Co se týče nevolností, užívám si zatím pohodu. U Majdy jsem nemohla cítit skoro nic (Jar, vonné svíčky, žezané kytky..), ráno nevolnost a když jsem co 3 hodiny nedala něco do žaludku tak mi bylo špatně jako bych dva dny nejdla. Tenhle stav ale nastal tak po 8. týdnu.
Kdy jste to volaly na gyndu? Teď jsem 4+2, tak mám v plánu zavolat tam po víkendu.
Romanetka: Smudlinka:
přidávám se do klubu, já jsem taky nezkušená
![]()
Posílám odkaz na super těhu kalkulačku. Vidíte tam přesně v jakém jste týdnu. Jsem si to hned vytiskla a kochám se. ![]()
snazi.L.K.a 84 píše:
Romanetka: Smudlinka:přidávám se do klubu, já jsem taky nezkušená![]()
Ahoj holky, taky se k vam pridavam s prvnim ![]()
Taky mivam parkrat pres den bolesti bricha a stehen, jak uz tady holky popisovaly, ale na zvraceni mi neni. Dr. mi doporucila at zkusim horcik, tak jsem si ho koupila, doufam, ze to aspon trochu pomuze, je to dost otravne.
Tak možná selské rozumy, protože jinak mám pocit že je všechno jinak a cítím se jako by to bylo mé první těhu. ![]()
KIKOLETEK píše:
tak ted v tom mám zmatekjá jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik
jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě
tak teď jsem četla, že 5+1 znamená 5. týden + 1 den, 5+0 je ukončenej 5. týden.
snazi.L.K.a 84 píše:KIKOLETEK píše:tak teď jsem četla, že 5+1 znamená 5. týden + 1 den, 5+0 je ukončenej 5. týden.
tak ted v tom mám zmatekjá jsem podle těhot.kalkul.5+1 to je jako kolik
jak to tedy počítáte
a to čekám druhé dítě