Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3412
27.3.11 13:14

Lusesito no jo česnek :lol: Ještě jsem neměla // čárky a krmila jsem se topinkama s česnekem, česnečkou, bramborákama, špagetama s česnekem a chilli :lol:
NO nevím nevím, ale u někoho bývá srdíčko už 6+něco(7.týden), proto mě i mudra objednala na příští týden :srdce:

kalhoty tak já mám v úložáku uloženo asi 10 kalhot, který mi nejsou a nosila jsem je před těhu, ve skříni pak mám jako motivaci asi šestery kalhoty do kterých chci zhubnout a nosím asi patery+legíny - na ty jsem si navykla v těhu jako nejpohodlnější modu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.3.11 14:47

My v 6+4 srdicko meli. Ale podle jedne diskuse zde muze byt az v 8+? ono jde asi o to kdy doslok poceti, jestli byla ovu kolemtoho 14. dne nebo pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.3.11 18:28

Holky, trápí vás pálení žáhy :evil: a jak s tím bojujete? Mlíko jsem zkoušela a Rennie mi uleví tak na 5-10 minut :-( . Některé holky píšou že jim na to pomohl až porod :lol: , tak doufám že to nebude můj případ, už po pár dnech jsem z toho úplně vyřízená, vadí mi sníst cokoliv, snad i suchý rohlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
27.3.11 18:50

Tak já mám pocit, že už mám taky bříško. Džíny ještě ale dopnu krásně. No chtěla jsem si koupit nějaký pěkný pláťáky na písek, ale po zjištění, že jsem těhu to už neřeším a vytáhnu ze skříně ty staré mega giga, co jsem nosila v těhotenství a po porodu :-))) No chtěla jsem je vyhodit, ale za měsíc, dva se už asi budou hodit. :palec:
Mě žáha pálila taky a bohužel Rennie je asi nejlepší :-? Zkus jinou značku, třeba pomůže líp.
Mám pocit, že máme v bříšku kluka, má pracovní název Franta :?:
Dívala jsem se na stránky o výpočtu porodu, a tam bylo, že srdeční činnost je vidět až v tom 8 týdnu. Já si ale pamatuju, že u Majdy mi to Dr. potvrdil daleko dřív, snad už v 6. (5 + 4) - tak kolem. Oni už mají na gynekologiích lepší přístroje, tak to podle mě jsou už schopni vidět dřív - můj zcela osobní laický názor.
Pohlaví - zkoušeli jste tu čínskou metodu?

http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg

U Majdy mi tenkrát vyšla holka - a máme jí.
Teď jsem si to udělala, jak sem to hledala a vychází mi kluk, tak můj pocit je možná oprávněný … uvidíme doufám za 8 měsíců.
Dejte vědět, jestli vám to vyšlo u prvního a co vám vychází teď.
Páčko a všem pracujícím těhulím - hezký zbytek neděličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
27.3.11 20:00
Romanetka píše:
Holky, trápí vás pálení žáhy :evil: a jak s tím bojujete? Mlíko jsem zkoušela a Rennie mi uleví tak na 5-10 minut :-( . Některé holky píšou že jim na to pomohl až porod :lol: , tak doufám že to nebude můj případ, už po pár dnech jsem z toho úplně vyřízená, vadí mi sníst cokoliv, snad i suchý rohlík…

Romanetko mě žáha zatím netrápí…vyzkoušej pastilky tumps…mě vždy zabraly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
27.3.11 20:05
Hellik píše:
Tak já mám pocit, že už mám taky bříško. Džíny ještě ale dopnu krásně. No chtěla jsem si koupit nějaký pěkný pláťáky na písek, ale po zjištění, že jsem těhu to už neřeším a vytáhnu ze skříně ty staré mega giga, co jsem nosila v těhotenství a po porodu :-))) No chtěla jsem je vyhodit, ale za měsíc, dva se už asi budou hodit. :palec:
Mě žáha pálila taky a bohužel Rennie je asi nejlepší :-? Zkus jinou značku, třeba pomůže líp.
Mám pocit, že máme v bříšku kluka, má pracovní název Franta :?:
Dívala jsem se na stránky o výpočtu porodu, a tam bylo, že srdeční činnost je vidět až v tom 8 týdnu. Já si ale pamatuju, že u Majdy mi to Dr. potvrdil daleko dřív, snad už v 6. (5 + 4) - tak kolem. Oni už mají na gynekologiích lepší přístroje, tak to podle mě jsou už schopni vidět dřív - můj zcela osobní laický názor.
Pohlaví - zkoušeli jste tu čínskou metodu?

http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg

U Majdy mi tenkrát vyšla holka - a máme jí.
Teď jsem si to udělala, jak sem to hledala a vychází mi kluk, tak můj pocit je možná oprávněný … uvidíme doufám za 8 měsíců.
Dejte vědět, jestli vám to vyšlo u prvního a co vám vychází teď.
Páčko a všem pracujícím těhulím - hezký zbytek neděličky.

tak to že zapneš rifle ti závidím…já jsem od začátku strašně nafouklá…takže rozepnuté rifle v práci to jistí :) ještě že mám sedavé povolání :)

Dnes se prdolka pěkně roztahuje…téměř celý den,ale ne vkuse mám menstruační bolesti a celý den se válím :)…přítel vařil jak včera tak dnes…říkám si to je veget :)

Dle toho čínského.....vychází nám chlapeček…necháme se tedy překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.3.11 20:13

dle čínského nám holčička vyšla, ted by to měl být chlapeček, pokud jsem měla ovu v termínu a otěhotněla jsem „v termínu“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.3.11 22:30

U prvniho mi vysel kluk a je to kluk. Ted vychazi holcicka …

U prvniho mne palila zaha az trochu ke konci a ba to zabral takovy ten zeleny jak jsou v reklame hasici - pujcovala mi ho kolegyne tak nevim jmeno :(
a rika se ze kdyz pali zaha ze bude vlasate mimo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
28.3.11 08:04

:potlesk: Pampeliško a byl vlasáč? U prvního jsem měla taky tenhle problém a Majda byla plešounek a tak nějak je stále i v 18 m. :-D :think: (fotka tak z 16. m)
A mám splněno: sčítací formuláře po netu - Manžel sice prudil, že to nebude vyplňovat, ale nakonec jsem ho přemluvila :palec: Jediné, co nedal, bylo RČ - tak uvidíme, kdy nás budou z úřadu otravovat.

A hlavní věc - volala jsem na gyndu a objednali mě až na 11.4. (termín poslední MS 22.2.), tak asi na tom srdíčku v 8. týdnu něco bude. Chjo :-? jsem chtěla o tom informovat nejbližší kamarádky na apríla - tak nic, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
28.3.11 08:25

Dobré ránko děcka, zasílám Vám něco pěkného, co jsem zrovna objevila..

http://www.babycenter.com/…_10302602.bc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
28.3.11 08:33
Hellik píše: :potlesk: Pampeliško a byl vlasáč? U prvního jsem měla taky tenhle problém a Majda byla plešounek a tak nějak je stále i v 18 m. :-D :think: (fotka tak z 16. m)
A mám splněno: sčítací formuláře po netu - Manžel sice prudil, že to nebude vyplňovat, ale nakonec jsem ho přemluvila :palec: Jediné, co nedal, bylo RČ - tak uvidíme, kdy nás budou z úřadu otravovat.A hlavní věc - volala jsem na gyndu a objednali mě až na 11.4. (termín poslední MS 22.2.), tak asi na tom srdíčku v 8. týdnu něco bude. Chjo :-? jsem chtěla o tom informovat nejbližší kamarádky na apríla - tak nic, no.

Já jsem měla poslední MS 15.2. a šla jsem sama k doktorce 23.3 a další kontrolu mám 6.4.

• Citovat
  • Upravit
4051
28.3.11 09:22

Helliku, Kuba je na tom podobne. Sice jsme si vsichni rikali ze ma vlasu dost, ale kdyz jsem videla nektera jina miminka, ty meli snad vic vlasu nez ja :lol:
A ted je na tom Kuba podobne jako vy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
28.3.11 09:37

Ahojky holky :mavam: :mavam:

Tak já měla poslední MS 24.2. a na gyndě mě sestra objednala na 1.4., tak jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

Jinka jsem včera večer zkusila testík pro kontrolu,..je to MAMATEST 25....... foto :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.3.11 09:41

// :palec: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
28.3.11 09:51
nicky88 píše:
Ahojky holky :mavam: :mavam:

Tak já měla poslední MS 24.2. a na gyndě mě sestra objednala na 1.4., tak jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

Jinka jsem včera večer zkusila testík pro kontrolu,..je to MAMATEST 25....... foto :huban:

To jsou krásné čárečky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital