Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, je tu některá z vás co čeká dvojčátka začátkem srpna 2011 budu ráda když se někdo ozve
.
Ahojky, taky mám termin v srpnu v polovině, pořád nevím jaký kočárek vybrat máš už nějaký vybraný?
ahojky no já mám zamluvený kočárek Easywalker Duowalker sky de luxe 2010
no hodně holek ho chválí, jinak mám termín 3. srpna ![]()
Ahoj holky, já mám termín teda dřív, 19.července,ale kočár také určitě Easy! Je fakt jeden z nejlepších a je lehounky ![]()
Taky jsem premýšlela o easy, ale bojím se, že v hlubokých korbičkách nevydrží celou zimu, hodně čtu, že už ve 4. měsících se tam děti nevejdou, minulý týden jsem byla v Brně na výstavě kočárků pro dvojčata a viděla jsem ho naživo. A už víš co budete mít?
no já tam byla taky v Modřicích v hotelu Gregor no ještě nevíme na ultrazvuk jdeme 11.3. už se vsázíme jestli to bude páreček nebo holky a nebo dva kluci dneska jsem si šila rychlozavinovačky ![]()
no kdy chlapci tak Honzík a Milan a když holčičky tak Nela a to druhé ještě váháme a jinak vede Honzík a Nela a ty už máš jména?
…ještě vůbec nevíme jednoho kluka už máme doma, tak to bude mazec… ![]()
jak se jmenuje tvůj klouček ? můj dráhý
je Martin a já Martina jsme se hledali ..ale po nás jména dávat nechceme
Ahoj holky.
Můžu se přidat?Taky čekáme dvojčátka.Termín mám zatím 18.8.
Alpen,já i manža máme stejná jména jako vy,Martin a Martina.A pak mám kamošku Martinu a její manža je taky Martin
.
Pro děti jména zatím nemáme a kočárek vybraný taky není.Chci to nechat až po výsledcích amnia.