Dvojčátka srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
1.3.11 06:48

:-) holky tak já čekám jednovaječný, doma mám 5ti letého kluka a u nás to vypadá na holky :-) To mi řekli už sbad ve 13tt. Tak doufám, že se to potvrdí, já jdu 8.3. na ten 3D nebo 4D tak snad to ty holky budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duo
62
1.3.11 12:18

Ahojky ten 3D nebo 4D ultrazvuk ti doporučí doktor nebo si o to musíš říct a kolik se platí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.3.11 12:27

Ahoj no ten mi Dr. doporučila, budou se tam kontrolovat zda mají všechny vnitřnosti, vážit mimi, někteří Dr. to maji v ordinaci,ale moje ne tak jdu ke spec. a ti tam rovnou dělají i tohle za příplatek asi 1000 a nechám si to nahrát na DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
1.3.11 20:26

Ahojky no já jsem nad tím 3D ultrazvukem taky předmýšlela u nás v Brně to dělají v Heliosu ale 11.3 jdu ke své gynekoložce tak uvidím co mě řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
1.3.11 20:47

ahojky budu ráda když se přidáš :wink: a držím pěsti na amnio jestli se můžu zeptat ty jsi byla na asistované reprodukci? já mám taky pořád hlad :roll: měřím 176cm ale jsem holka krev a mlíko jak se říká :lol: no budu zachvilku jako tučňák :zed: strašně miluju kyselé a taky sladké no jsem zvědavá jak dopadnou výsledky na těhotenskou cukrovku ještě jsem tam nebyla ale příští kontrolu mě dr.určo pošle tak zatím jdu chrňet dneska to byl náročný den byla jsem se podívat s Martinem na nějaký nábytek na postel a skříně tá naše postel už to má spočítané :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.3.11 10:33

Alpen,jojo byla jsem na mimotělním oplodnění.Já jsem bez vejcovodů po dvou mimoděložních těhu.Manža je vpořádku.
Tak to jsi celkem vysoká,já mám o šest cm míň.Z původních 64 kg už vážím 72,jak furt něco dlabu.Ale už to není takovej hlad,jako na začátku,to bylo děsný.Před těhu jsem sladký mohla ve velkým,teď mě moc neláká.
A co nábytek,vyhlídli jste si nějaký?Postel jsme taky nedávno kupovali,manža nějak přibral a tu starou měl proleženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.3.11 12:27

marťanka2 ahojky no já jsem byla taky na umělém a hnedle se uchytli dvě fazolky :srdce: no u nás zase lenošily spermije jinak ten nábytek no skříň si asi vezmeme z Aska potřebuju hodně polic a všechny ty sestavy jsou jen jako šatní skříně hrůza a jen dvě police a postel to potřebujeme taky větší protože jsme prostorově výrazní :lol: tak to ještě dořešíme váháme mezi Skonto nábytkem a Askem no já po hormonech pěkně nabrala jak jsem si píchala ty injekce ale člověk to podstoupit musí Martin se na prcky strašně těšía já taky tvůj manža jak píšeš je na tom určitě stejně je to pěkný jak jsou z těch bříšek na měko :hug: tak jsem tu na skok jdu dělat langoše tak večer se tu ukážu zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.3.11 14:10

Alpen,já na mýho Martina nemůžu říct nic špatnýho.Na chlapa jsem měla hold štěstí.Jasně,má své mouchy,ale kdo je nemá.Hodně mi pomáhá a taky se na mimča těší.Věřím,že amnio dopadne dobře a v srpnu budeme čtyři.Podle odhadu dr. by to měl být páreček,ale ještě to nemohl říct jistě.
Tak to jste měli štěstí,že se vám hned zadařilo :palec:.My utekli do jiného CAR a až teprve tam zjistili,že mám problém se štítnou žlázou a začalo se něco řešit.Ale to už je teď jedno,teď je důležité,aby to všechno dopadlo dobře. Z váhy si nic nedělej,až budou mimča na světě,uvidíš,jak rychle to půjde dolů.
Tak si nech chutnat langoše-ty já miluju.Později taky ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.3.11 16:51

marťanka2 tak to je hlavní že se máte rádi a pomáháte si :palec: a jsi doma já ano pracovala jsem v závodě noční a ještě u chemikálije tak to mě nechala hnedle doma a vůbec se nenudím bydlíme na baráčku tak je stále co dělat a já jsem taková že si tu práci vyhledávám stále něco dělám :wink: no já jsem zvědavá co to bude třeba nám se zadařil taky páreček ale hlavně když to bude zdravé no a už jsi přemýšlela kde budeš rodit ? mě doktorka říkala ,že by bylo lepší v Bohunicích jsou tam pokoje po dvou a po porodu si člověk lépe odpočine na Obilňáku jsou prý pokoje po desetí tak ještě nevím no ale pak to na mě příjde a nebude místo nikde pojedu někam jinam :nevim: no ale snad to bude toho 3.8. nechám se překvapit ale ty tepla to bude fuška co budeme jako tučňáčci a bude manža u porodu já bych chtěla,aby Martin byl tak budu končit Martin se už chystá na počítač tak večer se tu ukážu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.3.11 19:52

Alpen,tak toho máme víc společného.My taky bydlíme na baráčku.Stavěli jsme si ho sami.No,ještě hotový není,chybí dlažba na vrchní chodbě a zábradlí je jen provizorní.Ale to už nějak slátáme,aspoň tu dlažbu.Jsi dobrá,že si práci dokážeš vyhledat.Já jsem teď děsně líná.Nic se mi nechce dělat.
Já jsem o porodnici zatím nepřemýšlela.Počkám až po tom odběru plodovky.Zatím se nedívám ani po výbavičce a ani kočár nemáme vyhlídnutý.Ty už máš rezervovaný,že?
Máš pravdu,je jedno jestli to budou kluci,nebo holky,hlavně aby zdraví s tím s tebou souhlasím.
Jinak já jsem na neschopence od transferu.Já jsem uklízela v jedné stavební firmě a šéf mě občas posílal i na stavby.O miminka jsme se snažili 12 let a teď když to konečně vyšlo,tak nechci nic riskovat a taky nejsem nejmladší(je mi 36).
Dneska se sem už nedostanu,tak ti přeju dobrou noc a zítra nakouknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
3.3.11 13:19

Ahojky no tak to mě bude v srpnu 29 taky třicítka na krku :roll: jsem zn. panny tak pořát bych něco uklízela už mě to někdy štve ,že nejsem trochu flegmatik no a jinak já bydlím s rodiči celkem to klape snášíme se všichni dobře mamku mám trochu starší tak bych jí nerada nenechala na všechno samotnou no ale Marti povím ti ,že strašně špatně spím už od mala toho moc nenaspím ale teď co jsem těhu je to hrůza každý mě říká jaký je spáč ale já to mám asi na opak :zed: ti prckové budou asi taky nespavci to bude mazec no až bude trochu tepleji tak budeme malovat pokoj a tak trochu obnovovat ten nábytek jak jsem psala tak to snad zvládnu každý den něco ale Martin taky přiloží ruku k dílu a bude to tak se zatím loučím měj se fajn dávej na sebe pozor a držím pěsti :wink: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.3.11 14:36

Alpen,moc to s tou prací ale nepřeháněj.Musíš se taky šetřit.
Z večerních programů toho moc nevidím,když je chci vidět,musím si je nahrát.Přes den schrupnu taky.Dřív jsem to tak ale neměla.Musím se naspat,protože jestli bobci budou po Martinovi,tak se mám na co těšit.Ten prý řval jak tur.
Já a ségra jsme byly prý hodný.No necháme se překvapit.
Já bydlím od rodičů asi 60 km.Teď se moc nevidíme.Možná to přeháním,ale nechci moc cestovat.Stačí to ježdění po doktorech.
No a naši sem moc nejezdí.Tata je operaci srdce a párkrát zkolaboval,tak se mamka bojí nechat ho doma samotnýho.
Ale na vnoučátka se moc těší.Slíbili nám zaplatit kočár,tak ne aby nám ho prý kupovali tchánovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.3.11 20:30

marťanka2- ahojky Marti dlouho jsem tady nebyla jen na skok jaký jsi měla víkend u nás byla návštěva no a jinak se už od neděle zabývám šitím šiju mantinelky a peřinky do postýlek no Martin má odpolední tak mě ten čas rychleji uteče no jak jsi psala ,že tvůj Martin moc nespával když byl miminko tak to jestli budou mimča jako můj Martin tak když budou přebalený a najedený tak bude klídek :-)a co ty jak se daří doufám ,že dobře tak zatím jdu se natáhnout pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.3.11 11:38

Ahojky.
Máš novej obrázek,moc pěknej.No já byla ve středu na té amniocentéze.Ve čtvrtek už mi volali výsledky a chlapeček i holčička jsou v pořádku :dance: :dance: .Samozřejmě jsme si ten rychlý výsledek museli zaplatit,ale to nám nevadí.Teď musím dodržovat klidový režim,polehávat,nezatěžovat břicho.Martin kolem mě běhá,jestli něco nepotřebuju a co chci navařit na druhý den na oběd.Konečně se můžu už ohlížet po oblečkách,po kočárku a užívat si to.
Ty už budeš pomalu na miminka nachystaná,že?Jsi šikovná,že si sama něco spíchneš.To já a tyhle práce nejde moc dohromady.
Dneska jsem byla na kontr. u mé gyndr. a ta už mě připravovala na testy ohledně těhotenské cukrovky.Dělá se mezi 22.-28 týdnem.
Tak se měj moc hezky a já se jdu taky natáhnout.Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duo2
11.3.11 11:41

Ahojky, chtěla jsem se zetat co je to ta amniocentéza a ratuluji, že výsledky dopadly dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex