Dvojčátka srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
24.2.13 21:44

@Catharin jéé super fotečky, holky pěkně capkají, jak si dávají tu pusinku, no jsou sladké a jak se jim líbí ty kšíry? Já jsem je vytáhla poprvé na saně, aby mi pořád nevystupovali za jízdy a byli z toho docela zmatení :nevim:
Tak to máte zase jiné starosti, to je dědičné, že? No, zase je alespoň dobré, že s tím máš už zkušenost od sebe a víš, co jo a co ne :roll:
A večer, no já jsem ráda, že se dostanou buď k té telce nebo na PC :D

My jsem měli psa venku 17 let a už bych to nechtěla :nevim:, tohoto mám 11let a je doma, sice je velký, ale tak nějak jsem ráda, když to máme „všechno“ pod střechou :mrgreen:

No a s tím jídlem. Teď jsem jim dávala hrozny a ani ťuk :think: ani jsem netušila, že náš pes žere i hrozny??? :mrgreen: Jinak nejvíc z toho ovoce milují banán :dance:

U nás neděle super, vyrazila jsem s klukama ven, začalo pršet a přijeli jsme durch mokří :cert:, tak uvidíme, co z toho bude :roll:

Holky už jste byli očkovat v roce a půl ten Priorix? A pokud ano, jaké byli u Vás reakce???
My jsme měli jít v lednu, ale kluci byli nachcípaní, tak nás doktorka nenaočkovala. Čeká nás to na jaře :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
24.2.13 22:21

@Fraya - děkuji :hug: kšíry jim nikdy nevadily, jen vadí Niki, když jsem jí nasadila vodítko a zatahala, tak to bylo jekotu, ale tak zatím poslouchá. Gábi ještě radši za ruku, párkrát spadla, tak má strach.. No, s tím jídlem je to boj, ale musíme to zvládnout.
Teď jsem si dala s manželem sklenku vínka a ejhle, škrabu se o dušu, ihned si musím dát prášek, nebo bych se v noci uškrabala. Ani alkohol fakt, hnus tohleto :zed:
Já bych asi v domácnosti teda malého pejska, velikého, nevím, nevím.. To jsi dobrá.. :palec:
Pes a hrozny?? TO hledím :D :D Holky taky milují banán, dám jim jej do ruky a papkají..
Dnes pršelo, my vylezli, jen prskalo, ušli jsme ulici naši a ejhle, začlo strašně pršt, takže ihned do kočárku, pláštěnku a šup k našim :D
A očkované jsou! Taky jsme to 2× odkládali, měli rýmu, a kolem byly nemocní, my naštěstí za celou dobu jen 2× rýmu, tak jsem ráda.. Jinak reakce na Priorix- žádné. Říká se, že až tak ten 9-tý den můžou být osypané, nebo teplota, ale nijak to nehrotit. My nic neměli, jen byli poňourané. Myslím si, že i díky homeopatikám, zvedla jsem jim dávku, aby nic nechytli. Bývá dítě víc náchylné.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.2.13 22:40

@Catharin no my s tím dnešním deštíkem to samé, vyšli jsem jen mžilo, tak jsem si říkala, vezmu raději pláštěnku a deštník, no a za chvíli už jsem použila obojí :lol: a i tak jsem přijela úplně mokrá :(

Teda to je mazec, i po malé skleničce vína? To musíš všechno jídlo a pití strašně hlídat a pořád si dávat pozor, hlavně když někam jedete, návštěvy a tak,,, co kdo holkám dá :)

Z mé skušenosti vím, že velký pes je v podstatě doma skladnější, než malý. Malí psíci bývají hodně hyperaktivní a víc skáčou atd :)
Taky jsem hleděla na ty hrozny, věděla jsem, že kluci si je „odložily“ na zem :) a pak jsem je chtěl pobírat a zrovna odcházel hafan z místa činu a hrozny nikde :nevim: takže, ano žere hrozny :mrgreen:
Já z toho očkování mám docela obavy, oni i u Hexy a Synflorixu měli dost vysoké teploty, umrčení a do týdne rýma+kašel. Jaká homeopatika dáváš a na co to konkrétně je? Slyšela jsem, že jsou nějaká homeopatika přímo na to období po očkování, ale už netuším, jak se jmenují. Zvažuji, že nějaké pořídím, ale zatím netuším, která jsou vhodná pro děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
25.2.13 10:30

@Fraya - mám to s tím jídlem a pitím hrozné. Po všem mi bývá zle, někdy i zvracívám, hodně často na záchod, no děs. A u holek ani nemluvím, jak některým lidem světlit, že to opravdu nemůžou, že dnešní doba je jiná, je víc bakterií a svinstev, než bylo, a nebo se neřešilo.. Nojo, každý by jim chtěl dát čokoládu apod. Ale z toho by mi olezli, takže v žádném případě, já mívám po čokoládě záchvat a olezu :(
No, se psem máš asi zkušenosti, my ani nee, vždy jsme měli velikého venku.
Aha, mi holky opravdu nic.. Jen nevrlé a Gábi jedinkrát teplotku. Jo a homeopatika beru všeobecně na imunitu „Ferrum phosphoricum 30 CH“ Je to v pixlích, falových, jedna stojí cca 65,– Beru vždy tak v lékárně po 4ks, aby vydržela. A dávám každé ráno 3granulky už do pusy a oni to pokoušou, i sobě. Jinak jsem jim to dávala na lžičku rozpustit.. http://www.lekynainternetu.cz/…granule-4-g/
Můžeš objednat i tady, je to ověřená lékárna, taky tam nakupuji ;)

Dávkování je jednoduché, můžeš ze začátku dávat po dvou granulkách, když je období zimy, tak po třech, v létě zase po dvou, nebo jedné a když je v okolí nachlazení či nemoc, tak šup i na 5granulek denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.2.13 17:04

Ahoj holky :mavam:,
tak jak se máte? :-)
My nic moc, venku je hrozný počasí, nejdřív celý víkend sněžilo, teď to zase taje…no břečka jako blázen :-) byly jsme dneska chvilku venku, ale nic moc…
Taky Terezka dneska bourala :-( bouchla se do čela a máme modřinku :-/ chuděra, ale asi jí to moc nebolelo, protože já byla vyděšená, ale ona se řechtala, to je hlavní :-)
Holky, co se týče očkování, máme za sebou teď nějak všechno, v květnu máme jít ještě na něco, ale teď nevím na co,,,pak se podívám na ten rozpis, jak to jde za sebou, ale musím říct, že já mám „radši“,když jsou holky po očkování… nechci je nijak trápit berušky malý, ale oni jsou po tom tak ospalý ten den a já mám teda volníčko… :-) Ani na teploty netrpí, prostě jen spí a druhý den jsou ok.

My máme jezevčici :-) tráví s nima většinu dne, spíš musím hlídat jí než holky, protože kolikrát po ní hážou hračky, chudák pes nestačí uskakovat :roll:,ale někde jsem četla, že když je v domácnosti pes, že se dětem posiluje imunita a něco na tom je, holky ještě nikdy nebyly nějak nemocný ( občas kašlík nebo rýma, ale nic vážnějšího).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.2.13 17:07

@Catharin Téda ty jsi šikulka :-) Ty jsou nádherný, jestli budu moct, tak si určitě někdy nějaký u tebe objednám :-)
Jsou fakt krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
26.2.13 23:01

@Michelle86 - bylo hnusně včera, i tady. Dnes bylo krásně, ale vítr škaredý. Taky jsem o tom slyšela, že když je celkově v domácnosti zvíře.. :palec: Po očkování, to máe fajn, já taky nejsem nadšená sledovat nemocné děti. Ač jsem zdravotník, tak u děti na seniorů mi to rve srdce.
Noo, téda, házet po něm hračky, jsou to ale raubířky :D :D
Klidně si pak řekni o čepičku. Teď jsem zase dělala kamarádce synkovi, holkám dělám letní, lehké jako kloboučky.. ;) Stačí říct, když svedu, ráda udělám.

Tak já se dnes vrátila domů s holkama, mazlili se s tátou, pak Gábi si šla do poličky pro plyšáčka a nevím jak, ale práskla s sebou, sedla, řev. Tak mrknu na nic a ona oko od krve a ruku, kterou si to pošudlila. No, otřeme, a ona tržnou ranku pod obočím u oka. Chuďátko, já v klidu vydezinfikovala, zalepila. Táta se ihned oblekl a „jedeme na pohotovost, to se bue šít“! Blázen, ale pro jeho klid jsme jeli, nic neudělali, zalepili znova a hotovo. Nojo, to je tak, když se mi, zdravotníkovi, nevěří :D Ale má táta klid v duši ;) A Gábinka akorád z cesty poňouraná, jelikož jsme jeli v 19:30 a doma až 21h, takže náročné.. Ale vše v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.13 21:44

Ahojte holky :mavam:
tak já se zase hlásím :) Vás tady dočítám, tak sleduji, že ty Vaše princezničky na sebe také moc pozor nedávají, jako Ti naši lumpíci :mrgreen: Kubík je stále samá boule, třeba dnes seděl na pohovce a zničeho nic zmizel pod stolem, no řevu plno, bouchl se o tu hranu, vůbec netuším, co dělal :nevim: ale to je hned :,(

Docela vám závidím to očkování bez větší reakce, já už do předu mám z toho hrůzu :roll:

@Catharin moc děkuji za podrobný popisek těch homeopatik, určitě to vyzkoušíme :palec: máte super fotečky z vychajdy :kytka:, ale ta pohotovost, to je zážitek, viď? A ještě s tak malým dítětem, které to nechápe, je unavené a ještě ho zranění i bolí, chuďatko :hug: jste si užili.

Naši kluci jsou teď docela uňouraní, ty zuby :cert: a v noci jsme si teda užili :zed: jsem zvědavá, co bude dnes :nevim: Ale třeba se už vyspíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
28.2.13 22:58

@Fraya - není zaco ;) Tak snad jste se dobře vyspali :)
No, Gáb byla jen unavená, usnula při cestě tam i zpět, jinak to zvládla krásně, u Dr.byla klidná, jen jak jí to zalepili, tak si na to vzpomněla. BObišci naši. Máš pravdu, je to hned, spadne, bouchne se, ani nevíš. :hug:
A díky, já fotím snad pořád, jen mě naštvalo, když jsem si před měsícem zapla flešku a tam všechny fotky nejdou otevřít, já tam měla opravdu všechno, takže netuším, jak je získat zpět :( :zed: :,(

Papapa :hug:
PS: já zae háčkuji, tak nějak nestíhám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.3.13 15:09

Ahoj holky :-),
pár dní jsem tu nebyla, tak jsem teď všechno dočítala :-)
@Catharin teda já se normálně lekla, jak jsi psala, že si Gábi šmudlala očíčko a měla ho od krve, chudinka malá :-( Snad už je to dobrý.
Když ty děti jsou jak z hadích ocásků, člověk na ně kouká a stejně najednou ve vteřině bum prásk řev… :-(
Dianka je hrozně opatrná, tý se snad ještě nic nestalo, zato Terka je raubířka…nedávno měla tu modřinku na čele a teď je to asi 3 dny zpátky, zase lezla do komody a nevím, co se stalo, ale najednou řev a nad rtem měla nějakej šlic :-/,trošku jí tekla krev a teď má strup. Asi jak sjela dolů, tak o ty dvířka se musela nějak odřít nebo co :nevim: :roll: Já se hrozně lekla, ale bylo to nakonec v pohodě, chvilku bulela a pak už se zase řechtala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.3.13 15:11

@Catharin Děkuji :-) Určitě se pak na nějakých čepičkách s tebou ráda domluvím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
3.3.13 22:35

@Michelle86 - jsou to uličnice.. Je pravda, můžeme jim stát i za zadkem, ale neovlivníme to, co se stane..
JInak už má bobinko skoro zahojené ;)

Ahoooojv :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.3.13 22:41

Ahoj holky :mavam:
tak Vás tady pomalu dočítám a sleduji, že je to všude stejné, my také máme sem a tam bouli a vůbec netuším od kud se vzala :nevim: kluci to většinou neřeší, když to není velké jauvajs, tak ani za tou mámou nepříjdou „bebino“ pofoukat :D a máma se pak strašně diví… :mrgreen:
Jinak my prozměnu opět válčíme s kašlem a teplotami, v noci jsem se nevyspala ani nepamatuji, pravidelně kažnou noc máme alespoň jedno dítě nastěhované v posteli… alespoň se vyspí, narozdíl od nás :mrgreen:
Jak jsou nemocní, tak ani nejí, nepijí, moc toho nenespí, nic je nabaví, tak je to takové na palici, ven nemůžem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
11.3.13 12:34

@Fraya - jejda, tak to mě mrzí.. Snad se to brzy spraví. Řádí chřipajzny :(
My jsme teda zdraví, jen zase trochu na noc zlobí zoubky, ony i přes den, ale to není tak hrozné. Ale jinak spí pěkně. A teda teď se mi i rozjedli, oběd sblajznou jedna dvě, pak po spinkání polévku plnou mísu, takže jsem ráda..
Tak Ti taky přeji, aby se to rychle spravilo a kluci pěkně papkali, hlavně pili!! :hug: :hug:
JInak, jak je?? U nás zamračeno, ale zima není taková. Včera bylo taky fajn, jen to sluníčko chybí. Byli jsme na výletě, konečně :) Potřebovali jsme vypadnout..
Mějte se krásně
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí