Dvojčátka srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
11.3.11 12:04

Ahoj duo.
Amniocentéza je odběr plodové vody tenkou jehlou přes břicho.Dělá se při podezření na postižení miminka.Nikdo tě do toho nenutí,v případě podezření doktor pouze doporučí řešení a je jen na pacientce,jak se rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duo2
11.3.11 12:06

…amniocentéza už to vím já jsem trdlo…

• Citovat
  • Upravit
duo2
11.3.11 12:08

…a ty jsi tam byla z doporučení lékaře?…, výsledky z krve mi vyšly dobře…

• Citovat
  • Upravit
366
11.3.11 13:35

Ahojky Marti myslela jsem na tebe jak se ti daří tak to jsem strašně ráda ,že je vše na dobré cestě a jsi v pořádku aji miminka :potlesk: odpočívej a lenoš nohy na horu a klídek ty máš páreček tak to je taky super já dneska byla taky na ultrazvuku a čekáme dva kluky Martin se těší jak koupí autodráhu a jak bude mít dva metalisty no jsou pěkní uličníci doktor se zapotil aby zjistil co to je stále se převraceli a :srdce: jim tloukli jako zvon rarášci moji už mají 25 cm to není ani možný ale u toho druhého si doktor neni jistý tak třeba tá Nelinka bude ale hlavně ať jsou zdravé,jinak já jdu do poradny 23.3 tak tam mě určo řekne ,že půjdu na cukr taky už minule něco naznačovala dneska jsem taky unavená asi už příchází jaro konečně trochu sluníčka tak se zatím měj pěkně a užívej si pěkných chvil s manžou a nunískama :-) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marťanka222
11.3.11 15:39

Duo,já měla právě krevní testy špatné-podle nich bylo riziko vysoké.Podle genetického UZ,byla miminka vpořádku.Dr. doporučil dvě varianty,buď amniocentézu,nebo další UZ asi 18-20 týden.Rozhodnout jsme se museli sami.Maximálně ti řekne,k čemu by se přikláněl on,ale rozhodnutí je na pacientce.
Jestli už máš genetický UZ a krevní testy za sebou a vyšlo to dobře,tak bych se tímhle vůbec nezabývala.
Alpentakže u vás bude chlapská převaha?Ale jestli si u jednoho není jistý,pak naděje na holčičku je :wink: .Ale co,hlavně aby byli zdraví. Švagr poslouchá Kabáty a pod. skupiny a má dvě holky.Ta starší(když byla malá) místo toho aby zpívala Skákal pes,tak valila-Když se u nás chlapi poperou.To ti byla prča :-D .
A ty už jsi který týden?Teda jestli se můžu zeptat.Já jsem dnes 17+5.
Taky jsem ráda,že vylízá sluníčko,hned je veselejc.zatím se měj :mavam: marťanka 2

• Citovat
  • Upravit
366
11.3.11 16:20

ahojky jo můžeš já jsem v 19 týdnu no je to sranda Martin poslouchá sabatony a iron maiden mě to moc nebere ale já snad doufám že tam bude holka :wink: no babička už upletla růžovej svetřík :nevim: ale to unosíi kluci na doma na barvě nezáleží hlavně když jim bude teplo teď plete zelený bude jako Esmeraldíček :lol: já na pletení nejsem vůbec mě to nejde :roll: a co ty máš nějakého koníčka jestli se můžu zeptat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.3.11 20:19

Jasně že se můžeš ptát.Co se týče ručních prací,tak to jsem levá jak turecká šavle.Přitom ségra plete,mamka taky a jak krásně.Já jsem spíš na práci venku.Zahrádka,sečení trávy,taky pomáhám Marťovi řezat a štípat dřevo.Přes zimu spíš jen křížovky.
Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli už cítíš pohyby.Mě na to už dr. připravovala,že tak kolem toho 20.týdne.Už prý mám dávat trochu pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
12.3.11 16:58

Ahojky jo už cítím tak skoro každý druhý den takové lechtání :wink: když si lehnu tak se tam asi perou nebo ten náš malej dělá kotrmelce :lol: Marťa mu říká kotrmelec jinak mě baví šití jsem aji vyučená dámskou krejčovou dělala jsem dva roky po vyučení ale pak ten podnik krachl a taky nic moc peníze tak jsem šla do fabriky no dneska bylo krásně ,že umyla jsem země na mop a odpoledne chvílku spala jinak zahrádku máme taky to je taťkova parketa já taky sem tam pomůžu spíš s mamkou zavařuju a dělám marmelády snad bude letos nějaké ovoce na zavaření pro prcky míluju zavařenou dýni jestli znáš děláme to s příchutí ananasu mňam aji Martin se naučil jíst :-) a co ti dneska manža uvařil dobrého já dělala bramborové placky s mamkou no mě to moc nenadchlo ale všichni si pochutnali já jsem spíš na zeleninové jídla miluju kapustu maso ani moc nemusím ale málem bych zapoměla doktorka mě řekla ,že se mě termín posouvá na 25.7 tak o něco dřív uvidíme a co už máš bříško já měla špíček ale už je to trochu znát a začlo mě praskat břicho u pupíku a to mažu o sto šest ale člověk se asi neubrání tak zatím měj se pěkně a zase napiš pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.3.11 14:21

No já jsem vyučená v oboru textilní chemik-úprava textilií.Pocházím od Moravské Třebové a to bylo město Hedvy.Když jsem přišla sem,byla jsem dva roky na pracáku-občas se mi šikla práce na poště-doručovatelka,ale jen brigádně.Pak jsem na stálo začala uklízet na poště a v té stav.firmě.Bylo to fajn,nikdo mě nekontroloval.Práce ale musela být hotová,to je jasný.
Tu dýni dělá tchýně a taky s příchutí ananasu,Martin ten ji miluje.Jinak břicho už mám,ale pomohla tomu taky ta moje dvouměsíční žravost.To bylo děs.Teď teda jím taky,ale už ne tolik.A když někam jedu,musím mít v kabelce aspoň banán a nějaký oplatek.Mě teď břicho docela dost svědí,ale zatím nepraská.Tak se zatím měj.Martin šel na zahradu,tak se za ním jdu na chvíli mrknout,je docela pěkně.Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
15.3.11 10:37

Ahoj nastávající mamky omlouvám se ,že sem tak vpadám,ale kdyby jste měla některá zájem prodávám věci po mém párečku tak jukněte na http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a kdyžtak se ozvěte dáme třeba nějakou slevičku. krásné a co nejdelší těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.3.11 17:44

díky za nabídku mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.13 11:18

Ahoj holky, taky mám dvojčátka - holčičky, narodily se 3.8.2011 :-)Kdybyste některá měla chuť a čas, tak určitě můžeme pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.13 20:10

Ahojky tak to já měla 3.8 termín porodu kluci se narodili o 2 měsíce dříve a jak ti papkají a jsou klidné nestěkají se u nás ten o minutu mladší je strašný zuřivec už nevím co dělat ani homeopatika nezaberou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.13 20:24

@alpen Ahojky :-)moc děkuji zato, že jsi mi odpověděla a taky Ti musím pochválit chlapečky, jsou krásný :-)
No, moje holky měli termín 19.8. a já doufala, že trošku i přetáhnem, protože mám taky v srpnu narozky a prostě nevím proč, ale chtěla jsem, aby se narodily ve stejný den jako já :-) V porodnici mi ale říkali, že dvojčata se stejně nosí max.do 38.tt pak už je to rizikové, protože nemají místo atd.,takže nakonec mě rozrodili 3.8. :-)A někdy mám pocit, že na to asi nikdy nezapomenu…no byla to síla, ale holky zato stojí.
Papkají jak kdy…pořád se jim snažím ráno dávat mlíčko, k obědu zeleninu s masem, pak na svačinu ovoce nebo jogurt a večer kaši, ale ne vždy už na tohle mají chuť. Terka se naučila jíst i nové věci a tak je furt chce, ale nemůžu jí pořád dávat šunku nebo sýr :-) ona vůbec ráda papá maso a to je zase dobře, zato Dianka ta je buchtová :-) a jí si prostě jen to svoje a nic novýho nechce zkusit.
Holky nejsou zuřivý, ale každá je jiná… Terezka je takový sluníčko, na všechno se řechtá a Dianka ta je o 6 min starší, tak ta je hrozně vážná, málokdy se usměje. Spíš nám teď dělá problém spinkání :-( Na to, že od 3.týdnů spali celou noc, tak od roka se to změnilo. Vždycky se mi uprostřed noci vzbudí a vynucujou si to, abych je vzala k sobě a když to neudělám, tak řvou…to je příšerný :-( Nevím, jak to řešit.. Jak spinkají kluci? A můžu se zeptat, jak se jmenují? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.13 21:08

Tak to píšu znovu celej text co jsem ti napsala se neodeslal :-( zase mě nějak nejede internet naši kluci se jmenují Jan a Milan Jan je 15 kg a měří 89 cm je masovej a polívkovej a také má rád buchty a Milda je diblík který se nají jak on má naladu taky proto váží 11,5 kg a měří 84 cm jinak spinkají taky u nás v postely hlavně Milan to je můj mamánek někdy je to mazec nikam se nemůžu hnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí