Dvojčátka srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
366
20.2.13 22:28

Jo mám ten kočárek je fajne lehký máme hnědy a černé fusaky no pruhledný dudle měla taky ty jsou v koši a teď máme z DM a už jsem na ně 2krát stoupa tak kupovala nové lup křup a bylo po nich no naši piji čaje nesladké a někdy i převařenou vodu sladkého mají dost a v létě budu dávat vodu žádné sladké limonády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.2.13 22:32

U nás má Honzík sovu Rozárku kupovanou v Ikeji nohy má stále v pusině musím každý den prát :mrgreen: a Milda má růžovou myšku Ruženku bez ní ani ranu a dudlíky v pusině pak teprve spinkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 22:34

No jména jak už jsem psal, já měla jasné Terezka a Matěj :lol: Jenže holka nebyla a Matěj se nelíbil tatínkovi, tak co teď :jazyk: On chtěl Pepíka s Frantíkem, ale copak jsem jim to mohla udělat? :lol: Nakonec můj chtěl Jakuba, tak to jsem mu odsouhlasila a pak chtěl Patrika, já Davida, den před poroden jsem měla seznam jmen a prázdné kolonky :nevim: A na porodním sále se mě ptala má doktorka, jak se bude jmenovat a já říkala, tatínek nechce Davida tak to bude Martin :mrgreen: a bylo rozhodnuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 22:37

Tak to já ani vyprát nějak nemám kdy, on to tento týden začal vláčet i přes den :zed: jezdí doma třeba na motorce a v ruce žmoulá toho medvídka a nepustí a nepustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.2.13 22:39

Pěkný :mrgreen: no já měla jasno Milana určitě a pak Michala nebo Martina ale přítel je Martin tak to nechtěl a tak byl Jan po jeho pradědovi anebo si dělal srandu že dáme Řehoře no a co když nebude umět ř :mrgreen: a holčička Nelinka ale tá nebyla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 22:47

Jééé Nelinka je krásné :D tak co, kdy bude u Vás ještě ta holčička :mrgreen:
Michala jsem chtěla taky, ale taky neprošel :( A Milan je to „Tvé“ dítě? Promiň vím, že už jsi to někde psala… U nás to dokonce tak je, Kubu jako jméno si vybral tatínek, tak je to celý táta a máma má Maťulku :lol:
Na to pití já dávám čaj slabě oslazený medem a jinak vodu, přes léto taky jen vodu nebo měli hodně ředěné šťáviny taky ty Babylove, ale to kvůli tomu, abych do nich vůbec nějaké tekutiny dostala. Už jsem zkoušela jiné hrníčky a pořád je větší zábava polévat vše kolem, největší legrajda je nalívat vodu do hudebních hraček :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.2.13 22:53

Jo Milda je moje dítě :) je to maman s tátem moc nepeče ani nechce od něj mlíko je to mazec už se mě začal věšet na nohu a když holky usíná cpe mě hlavu na bříško a cuchá vlasy budu časem jako rákosníček a pak ferda mravenec jen dva chlupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.2.13 22:54

Holky, já ani nevím, jak jsem to udělala, ale prostě jsem jim dudlíky nedala, dostaly do rukou plyšáčky a šlo se spát. A fakt to nějak přešly a přitom, když byly malinkatý, tak je chtěly pořád a úplně zuřivě je kousaly :-D, ale přešlo to.

K pití jim dávám dětské čaje oslazené glukopurem nebo klasicko šťávu…převařím vodu a dám tam sirup a to pijou, čistou vodu neee…:-/ To můžou mít žízeň a nenapijou se a pak jen řvou, jak střelený dokud nedostanou, co chtějí…
Když je krmím, tak jim dám pitíčko do hrnečků, ale ty jim dávat nemůžu, když si hrajou, všechno by mi zlily, tak furt dostávají pití i ve flaškách…to sice taky vylejvaj, ale nejde to tolik jako z hrnečku s pítkem :-D

A jména jsem vybrala já, Diana se mi hrozně líbila už dlouho, tu jsem chtěla a Terezka je taky krásný jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 23:08

Jééé Marti, ty máš takového mamináčka :srdce: to je hezké, to mi vždycky říkali, že kluci jsou na tu maminku tak nějak fixovaní. Teda u nás: pochovat a utěšit, když se jim stane neštěstí a honem to jejich „jdu“ „jdu“ už z nich rostu :), ani pomuchlovat už se nenechají, kroutí se jako háďata :D
Já vodu už nepřevařuji, od jednoho roku už nám to posvětila doktorka na prohlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.2.13 23:12

U nás je mazlící Terka, tý řeknu ať mi jde dát pusu a hned přilítne, ale Dája ne… Minule si zase tak seděla na nočníku, koukala na televizi a já jí říkám " Dianko, dáš mi pusinku? " Chvilku přemýšlela a pak teda vstala a přišla mi jí dát, ale jen jednu :-D, jak jsem si řekla o další, tak hned „neee“… dobrý no :-D :-D

Peťul, a kdy se tvoji kluci narodili? Teď nevím, jestli jsi to psala, promiň… Holky se narodily 3.8.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.2.13 23:14

No já ještě převařuju nevím proč, jo je to mamánek hrůůza někdy nemůžu ani na wc holky musím končit Milda je hore a natahuje tak dobrou zase zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 23:20

Mě se kluci taky budí, pořád kašlou, tak nevím co zase je. Míšo, holky už chodí na nočník? A jaké máte úspěchy? U nás na nočníku sedí plyšáci a jinak si je dávají na hlavu :zed: :nevim: Když řeknou a-a a sundám jim plenku, tak na tom studeném nočníku nechtějí :nevim:
To u nás dával pusu jen Marťa, ale teď už taky ne. Ale asi před 2 dny jsem je načapala, jak si dávají pusu navzájem, no ti byli kouzelní :srdce: :hug:
Kluci měli být toho 1.8, ale jsou 15.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.2.13 23:25

No prosim, 11 odbila a Terka už se dožaduje ke mně do postele :roll:,to snad není možný…

Peťul, nechodí ještě na nočník, já jim ho dala ať se „seznámí“ :-),oni se ho totiž bály a teď už ne a používají ho jako sedátka :-)

Holky, musím končit, tak snad zase zítra :-) Papa a dobrou noc a dejte za mě pusinku těm vašim ratolestem :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 23:33

Taky jsme vzhůru :mrgreen: tak papa zítra :mavam:
Míšo držím pěsti, ať zítra u zubaře dopadnete dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.2.13 22:31

Ahoj holky :kytka:
tak mi jsme nasadili ten Calgel a kluci dělají mňam, mňam :D. Kubík už má částečně prořezané 5-tky, ale ten druhý tam má naběhlé modřinky, chudák :,( masíruju mu to, tak snad mu to pomůže :roll:
Jak Vaše dětičky baští? A jak jim to krmení jde? U nás zatím žádná sláva, sice se trefí do pusinky, ale lžička se jim v ruce otočí a dopraví ji do pusy obráceně, takže to všechno spadne dolů :mrgreen:, ale s vidličkou je to docela baví, napíchnou a pak si to vezmou do ruky a dají do pusy :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí