Dubňátka 2011

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jankaslos
20.2.11 11:51

Dubňátka 2011

Tak dneska mě ten kůň ale fakt vytočil, tedy založila jsem novou diskuzi a snad se tady přesuneme všechny :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
20.2.11 13:38

Modrý kůň? :mrgreen:
Diskuze s tímhle měsícem už tu asi je, holky Tě tam budou lákat. Já mám termín taky v dubnu, ale nějak mi tam ty dámy nesedly, tak tam nelezu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.11 17:56

:pocitac: mně teda nic nemažou, ale je to strašně pomalý a kolikrát se na něj nemůžu ani dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
1.3.11 12:24

Teda holky moc nás tady není. Já mám termín porodu 20. dubna, co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.3.11 07:46

Ahojky holky funguje tady ta diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
4.3.11 08:55

ahojky holky, tak obnovuju diskuzi 8-) já ji sice založila omylem, než jsem přišla na to, jak se dělá uzavřená skupina :oops: - stěhovaly jsme se s kamarádkama z modrého koníka ..
ale vidím, že napsalo dost maminek, tak bychom to tady mohly rozjet :palec:

tak co vy? už máte všechno nachystané, vyžehlené a tak? Já jo :pankac: jen nám teď budou od 21.3 měnit okna a je to zrovna tak, jak se Barťásek narodí, pokud půjdu na to vyvolání - je o 3 týdny větší a doktoři mě nechtějí nechat rodit 5ti kilového macka jako prvorodičku :-) takže fakt super načasování .. tedy nemáme nachystanou postýlku a podobně ..
musím ještě dokoupit věci do porodky, ale to je záležitost jednoho nákupu, tak to zatím peču 8-)

• Citovat
  • Upravit
8022
4.3.11 09:39
jankaslos píše:
ahojky holky, tak obnovuju diskuzi 8-) já ji sice založila omylem, než jsem přišla na to, jak se dělá uzavřená skupina :oops: - stěhovaly jsme se s kamarádkama z modrého koníka ..
ale vidím, že napsalo dost maminek, tak bychom to tady mohly rozjet :palec:tak co vy? už máte všechno nachystané, vyžehlené a tak? Já jo :pankac: jen nám teď budou od 21.3 měnit okna a je to zrovna tak, jak se Barťásek narodí, pokud půjdu na to vyvolání - je o 3 týdny větší a doktoři mě nechtějí nechat rodit 5ti kilového macka jako prvorodičku :-) takže fakt super načasování .. tedy nemáme nachystanou postýlku a podobně ..
musím ještě dokoupit věci do porodky, ale to je záležitost jednoho nákupu, tak to zatím peču 8-)

Ahojky, tak já už mám vše vyžehlené, nachystané. Už jen zbývá porodit. Tašku do porodnice už mám taky. Jejda tak to nezávidím. Můj malej má 1379 gramů teprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
4.3.11 10:03

makakela ty jo! tak málo? a to je zase nějak moc málo ne .. já tomu teda nerozumím, ale Barťásek měl 29+4 1700g a 30+5 rovných 2000g a byl o 3týdny větší .. aspoň tak to házelo na utz. Ale tak doktoři to mají určitě v malíku narozdíl od nás ;-) !
tu tašku do porodnice pořešíme asi dneska. začátkem týdne jsem si objednala kojopodprsenky a košilky z Bonprixu, tak to snad někdy příjde no :-)
Já mám od začátku vysoce rizikové :-( takže nějaké nákupy nehrozí :-/ teď jsem byla i 14dní v nemocnici, takže od té doby nesmím sama ven a vlastně vůbec nemám nějak moc chodit, sedět a tak .. ale peču to :-) cítím se dobře, malý je už velký a můj doktor taky říkal, že lepší se nestresovat a nějak to neprožívat, že to ležení samotné ničemu nepomůže 8-) navíc v tom 34tt už jsou skoro hotové plíce a tak, takže by neměl ani moc problémy, kdyby se nedej Bože narodil dříve .. ale já myslím, že se nikam nechystá, vzhledem k tomu, jak se tam pořád přemisťuje :-D

ale už bych to chtěla mít za sebou .. aby venku bylo teploučko, jaro, ptáčci,já bez toho obrovského balonu na břiše a s prckem v kočárku někde v parku :srdce:

Dneska se mi zrovna zdálo, že jsem porodila a byla to holčička 8-o navíc tam ani nebyl manžel a já taková piclá po tom porodu jsem hlásila, že se bude jmenovat Monina :-D bože :-D a až potom jsem si uvědomila, že jsme pro holčičku jsme měli vybráno jmeno Eliška, tak jsem se to snažila změnit, ale už to nešlo .. horor :-D

• Citovat
  • Upravit
8022
4.3.11 10:13
jankaslos píše:
makakela ty jo! tak málo? a to je zase nějak moc málo ne .. já tomu teda nerozumím, ale Barťásek měl 29+4 1700g a 30+5 rovných 2000g a byl o 3týdny větší .. aspoň tak to házelo na utz. Ale tak doktoři to mají určitě v malíku narozdíl od nás ;-) !
tu tašku do porodnice pořešíme asi dneska. začátkem týdne jsem si objednala kojopodprsenky a košilky z Bonprixu, tak to snad někdy příjde no :-)
Já mám od začátku vysoce rizikové :-( takže nějaké nákupy nehrozí :-/ teď jsem byla i 14dní v nemocnici, takže od té doby nesmím sama ven a vlastně vůbec nemám nějak moc chodit, sedět a tak .. ale peču to :-) cítím se dobře, malý je už velký a můj doktor taky říkal, že lepší se nestresovat a nějak to neprožívat, že to ležení samotné ničemu nepomůže 8-) navíc v tom 34tt už jsou skoro hotové plíce a tak, takže by neměl ani moc problémy, kdyby se nedej Bože narodil dříve .. ale já myslím, že se nikam nechystá, vzhledem k tomu, jak se tam pořád přemisťuje :-D

ale už bych to chtěla mít za sebou .. aby venku bylo teploučko, jaro, ptáčci,já bez toho obrovského balonu na břiše a s prckem v kočárku někde v parku :srdce:

Dneska se mi zrovna zdálo, že jsem porodila a byla to holčička 8-o navíc tam ani nebyl manžel a já taková piclá po tom porodu jsem hlásila, že se bude jmenovat Monina :-D bože :-D a až potom jsem si uvědomila, že jsme pro holčičku jsme měli vybráno jmeno Eliška, tak jsem se to snažila změnit, ale už to nešlo .. horor :-D

jo je malinkej, ale doktor to hlídá. Mám špatné jaterní testy a pořád se hodnoty zvyšují, tak hrozí aj vyvolání porodu. Ale chcou to ještě udržet protože je malej moc malinkej. Z bonprixu mám taky košilky :-D . To mě mrzí, tak hlavně nic netahej a odpočívej. Já bych bříško mohla mít furt, to mě baví. Teda ty mááš sny, a nevíte co budete mít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
4.3.11 10:24

jéjé tak to mě mrzí .. já snad v okolí nemám nikoho, kdo by neměl v těhotenství žádné problémy, to je fakt hrůza :-(
Držíme palečky, ať tam prcek ještě vydrží a pořádně se dopeče a obalí tukem :srdce: ! :-)
No my právě už od nějakého 18tt víme, že čekáme chlapečka a pořád si to necháváme potvrzovat :-), tak mě ten sen fakt rozhodil :-D jde vidět, že se porod už fakt blíží, když už se mi o tom zdají noční můry :-)
Za jak dlouho Ti přišly ty věci z Bonprixu? protože mi přišlo jenom potvrzení na mail, že jsem udělala objednávku a pak už nic .. normálně když nakupuju všude možně, tak pošlou info, že to poslali a tady nic 8-o Jinak já si koupila normální košilky na ramínka, takové hezké .. sundám ramínko a je to 8-) mi se ty kojící modely fakt nelíbí :-( příjde mi to děsně asexuální …
Mi už bříško docela překáží - nemůžu se ohnout pořádně na zem, obléct ponožky a třeba kozačky, to je fakt horor :-) otáčení v posteli, lezení do vany, sezení, chodím jak kachna :-D .. a poslední dobou mě tak začaly bolet záda, že jsem se musela objednat v pondělí na těhotenskou masáž, jinak bych asi pošla :-( takže teď osobně nechápu ty, co píšou, že jim bříško už chvíli po porodu chybí :-) ale možná to pak pochopím :-) ale myslím že mi spíš bude chybět ten pocit .. to jak si člověk zvykne hladit bříško a tak ..

no nic musím něco dělat ;-) budu tady odpoledne

• Citovat
  • Upravit
8022
4.3.11 10:56
jankaslos píše:
jéjé tak to mě mrzí .. já snad v okolí nemám nikoho, kdo by neměl v těhotenství žádné problémy, to je fakt hrůza :-(
Držíme palečky, ať tam prcek ještě vydrží a pořádně se dopeče a obalí tukem :srdce: ! :-)
No my právě už od nějakého 18tt víme, že čekáme chlapečka a pořád si to necháváme potvrzovat :-), tak mě ten sen fakt rozhodil :-D jde vidět, že se porod už fakt blíží, když už se mi o tom zdají noční můry :-)
Za jak dlouho Ti přišly ty věci z Bonprixu? protože mi přišlo jenom potvrzení na mail, že jsem udělala objednávku a pak už nic .. normálně když nakupuju všude možně, tak pošlou info, že to poslali a tady nic 8-o Jinak já si koupila normální košilky na ramínka, takové hezké .. sundám ramínko a je to 8-) mi se ty kojící modely fakt nelíbí :-( příjde mi to děsně asexuální …
Mi už bříško docela překáží - nemůžu se ohnout pořádně na zem, obléct ponožky a třeba kozačky, to je fakt horor :-) otáčení v posteli, lezení do vany, sezení, chodím jak kachna :-D .. a poslední dobou mě tak začaly bolet záda, že jsem se musela objednat v pondělí na těhotenskou masáž, jinak bych asi pošla :-( takže teď osobně nechápu ty, co píšou, že jim bříško už chvíli po porodu chybí :-) ale možná to pak pochopím :-) ale myslím že mi spíš bude chybět ten pocit .. to jak si člověk zvykne hladit bříško a tak ..no nic musím něco dělat ;-) budu tady odpoledne

Tak gratuluji ke chlapečkovi. Mě přišli až za měsíc po objednání a to jsem tam musela ještě volat. Jinak ty těhotenské modely kojících podprsenek a košilek se mě taky nelíbí. Tak já teda bříško nemám nijak velké tak mě nepřekáží. Chtěla bych mít velké . Mě masíruje přítel. Tak si masáž pěkně uži. Taky jdu vařit. tak ahoj třeba odpoledne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.3.11 14:50

ahojky janko, no máš ty to skvěle načasovaný ty okna a porod :potlesk:, nic si z toho nedělej mě chybí taky jen ta postýlka, jinak všechno máme :palec: jinak mám ofiko termín 17.4. a čekám kluka Oldu, jsem těhotná podruhý. Jinak sbaleno do porodky ještě nemám :oops:, ale to už bude banalita :pankac: Jinak si taky říkám už, už aby byl kaňour venku, cítím se už jako chodicí sněhulák :mrgreen: , no myslím si, že nám to líp než na jaro vyjít nemohlo :-) Jinak bolí mě často záda a stydká kost, což jsem u prvního těhu neměla, tak je to takový otravný, ale pohyby jsou naprosto boží :srdce: a taky se těším, že nebudu už tolik čůrat, to je masakr jak to tlačí, mohla bych sedět na záchodě pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.3.11 14:58

ahoj maky já měla ve 30+2 1377g a doktor nic neříkal, takže to máme tak nějak stejnavý, uvidíš že bude všechno v poho :-) teď jsem byla na kontrole 33+2 a váhu mi neříkal, jen že je to ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
4.3.11 19:54
lucka.Kr píše:
ahoj maky já měla ve 30+2 1377g a doktor nic neříkal, takže to máme tak nějak stejnavý, uvidíš že bude všechno v poho :-) teď jsem byla na kontrole 33+2 a váhu mi neříkal, jen že je to ok :kytka:

Ahojky Luci, tak to máš taky dobry tu váhu, budeme mít drobečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
5.3.11 10:48

Dobré ráno holky :kytka:

vrhám se na úklid, tak jenom v letu :-)

makakela to Ti došlo až za měsíc???? 8-o 8-o 8-o cooo?! no to je masakr .. tak snad si pohnou! Já tam v pondělí raději zavolám .. teda kdybych to věděla, tak to tam asi ani neobjednávám … doufám, že to dojde do doby, než porodím :-) haha

lucka vítám :-) tak to jsem ráda, že na tom s tím spánkem nejsem sama ;-) a tu váhu máš normální 30+5 cca 1300g je v pohodě ;-) baťásek měl v tu dobu 2000g a byl o 2-3týdny větší ehm :-) myslím že makakela psala, že mají prcka ted takhle velkého a je 34tt tak to je fakt maličký, ale tak oni si to pohlídaji ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex