Poradna duly
Jana Čurdová
Modrý kůň? ![]()
Diskuze s tímhle měsícem už tu asi je, holky Tě tam budou lákat. Já mám termín taky v dubnu, ale nějak mi tam ty dámy nesedly, tak tam nelezu ![]()
mně teda nic nemažou, ale je to strašně pomalý a kolikrát se na něj nemůžu ani dostat.
Teda holky moc nás tady není. Já mám termín porodu 20. dubna, co vy???
ahojky holky, tak obnovuju diskuzi
já ji sice založila omylem, než jsem přišla na to, jak se dělá uzavřená skupina
- stěhovaly jsme se s kamarádkama z modrého koníka ..
ale vidím, že napsalo dost maminek, tak bychom to tady mohly rozjet ![]()
tak co vy? už máte všechno nachystané, vyžehlené a tak? Já jo
jen nám teď budou od 21.3 měnit okna a je to zrovna tak, jak se Barťásek narodí, pokud půjdu na to vyvolání - je o 3 týdny větší a doktoři mě nechtějí nechat rodit 5ti kilového macka jako prvorodičku
takže fakt super načasování .. tedy nemáme nachystanou postýlku a podobně ..
musím ještě dokoupit věci do porodky, ale to je záležitost jednoho nákupu, tak to zatím peču ![]()
jankaslos píše:
ahojky holky, tak obnovuju diskuzijá ji sice založila omylem, než jsem přišla na to, jak se dělá uzavřená skupina
- stěhovaly jsme se s kamarádkama z modrého koníka ..
ale vidím, že napsalo dost maminek, tak bychom to tady mohly rozjettak co vy? už máte všechno nachystané, vyžehlené a tak? Já jo
jen nám teď budou od 21.3 měnit okna a je to zrovna tak, jak se Barťásek narodí, pokud půjdu na to vyvolání - je o 3 týdny větší a doktoři mě nechtějí nechat rodit 5ti kilového macka jako prvorodičku
takže fakt super načasování .. tedy nemáme nachystanou postýlku a podobně ..
musím ještě dokoupit věci do porodky, ale to je záležitost jednoho nákupu, tak to zatím peču
Ahojky, tak já už mám vše vyžehlené, nachystané. Už jen zbývá porodit. Tašku do porodnice už mám taky. Jejda tak to nezávidím. Můj malej má 1379 gramů teprve
makakela ty jo! tak málo? a to je zase nějak moc málo ne .. já tomu teda nerozumím, ale Barťásek měl 29+4 1700g a 30+5 rovných 2000g a byl o 3týdny větší .. aspoň tak to házelo na utz. Ale tak doktoři to mají určitě v malíku narozdíl od nás
!
tu tašku do porodnice pořešíme asi dneska. začátkem týdne jsem si objednala kojopodprsenky a košilky z Bonprixu, tak to snad někdy příjde no ![]()
Já mám od začátku vysoce rizikové
takže nějaké nákupy nehrozí :-/ teď jsem byla i 14dní v nemocnici, takže od té doby nesmím sama ven a vlastně vůbec nemám nějak moc chodit, sedět a tak .. ale peču to
cítím se dobře, malý je už velký a můj doktor taky říkal, že lepší se nestresovat a nějak to neprožívat, že to ležení samotné ničemu nepomůže
navíc v tom 34tt už jsou skoro hotové plíce a tak, takže by neměl ani moc problémy, kdyby se nedej Bože narodil dříve .. ale já myslím, že se nikam nechystá, vzhledem k tomu, jak se tam pořád přemisťuje ![]()
ale už bych to chtěla mít za sebou .. aby venku bylo teploučko, jaro, ptáčci,já bez toho obrovského balonu na břiše a s prckem v kočárku někde v parku ![]()
Dneska se mi zrovna zdálo, že jsem porodila a byla to holčička
navíc tam ani nebyl manžel a já taková piclá po tom porodu jsem hlásila, že se bude jmenovat Monina
bože
a až potom jsem si uvědomila, že jsme pro holčičku jsme měli vybráno jmeno Eliška, tak jsem se to snažila změnit, ale už to nešlo .. horor ![]()
jankaslos píše:
makakela ty jo! tak málo? a to je zase nějak moc málo ne .. já tomu teda nerozumím, ale Barťásek měl 29+4 1700g a 30+5 rovných 2000g a byl o 3týdny větší .. aspoň tak to házelo na utz. Ale tak doktoři to mají určitě v malíku narozdíl od nás!
tu tašku do porodnice pořešíme asi dneska. začátkem týdne jsem si objednala kojopodprsenky a košilky z Bonprixu, tak to snad někdy příjde no
Já mám od začátku vysoce rizikovétakže nějaké nákupy nehrozí :-/ teď jsem byla i 14dní v nemocnici, takže od té doby nesmím sama ven a vlastně vůbec nemám nějak moc chodit, sedět a tak .. ale peču to
cítím se dobře, malý je už velký a můj doktor taky říkal, že lepší se nestresovat a nějak to neprožívat, že to ležení samotné ničemu nepomůže
navíc v tom 34tt už jsou skoro hotové plíce a tak, takže by neměl ani moc problémy, kdyby se nedej Bože narodil dříve .. ale já myslím, že se nikam nechystá, vzhledem k tomu, jak se tam pořád přemisťuje
![]()
ale už bych to chtěla mít za sebou .. aby venku bylo teploučko, jaro, ptáčci,já bez toho obrovského balonu na břiše a s prckem v kočárku někde v parku
Dneska se mi zrovna zdálo, že jsem porodila a byla to holčičkanavíc tam ani nebyl manžel a já taková piclá po tom porodu jsem hlásila, že se bude jmenovat Monina
bože
a až potom jsem si uvědomila, že jsme pro holčičku jsme měli vybráno jmeno Eliška, tak jsem se to snažila změnit, ale už to nešlo .. horor
jo je malinkej, ale doktor to hlídá. Mám špatné jaterní testy a pořád se hodnoty zvyšují, tak hrozí aj vyvolání porodu. Ale chcou to ještě udržet protože je malej moc malinkej. Z bonprixu mám taky košilky
. To mě mrzí, tak hlavně nic netahej a odpočívej. Já bych bříško mohla mít furt, to mě baví. Teda ty mááš sny, a nevíte co budete mít??
jéjé tak to mě mrzí .. já snad v okolí nemám nikoho, kdo by neměl v těhotenství žádné problémy, to je fakt hrůza ![]()
Držíme palečky, ať tam prcek ještě vydrží a pořádně se dopeče a obalí tukem
! ![]()
No my právě už od nějakého 18tt víme, že čekáme chlapečka a pořád si to necháváme potvrzovat
, tak mě ten sen fakt rozhodil
jde vidět, že se porod už fakt blíží, když už se mi o tom zdají noční můry ![]()
Za jak dlouho Ti přišly ty věci z Bonprixu? protože mi přišlo jenom potvrzení na mail, že jsem udělala objednávku a pak už nic .. normálně když nakupuju všude možně, tak pošlou info, že to poslali a tady nic
Jinak já si koupila normální košilky na ramínka, takové hezké .. sundám ramínko a je to
mi se ty kojící modely fakt nelíbí
příjde mi to děsně asexuální …
Mi už bříško docela překáží - nemůžu se ohnout pořádně na zem, obléct ponožky a třeba kozačky, to je fakt horor
otáčení v posteli, lezení do vany, sezení, chodím jak kachna
.. a poslední dobou mě tak začaly bolet záda, že jsem se musela objednat v pondělí na těhotenskou masáž, jinak bych asi pošla
takže teď osobně nechápu ty, co píšou, že jim bříško už chvíli po porodu chybí
ale možná to pak pochopím
ale myslím že mi spíš bude chybět ten pocit .. to jak si člověk zvykne hladit bříško a tak ..
no nic musím něco dělat
budu tady odpoledne
jankaslos píše:
jéjé tak to mě mrzí .. já snad v okolí nemám nikoho, kdo by neměl v těhotenství žádné problémy, to je fakt hrůza
Držíme palečky, ať tam prcek ještě vydrží a pořádně se dopeče a obalí tukem!
No my právě už od nějakého 18tt víme, že čekáme chlapečka a pořád si to necháváme potvrzovat, tak mě ten sen fakt rozhodil
jde vidět, že se porod už fakt blíží, když už se mi o tom zdají noční můry
Za jak dlouho Ti přišly ty věci z Bonprixu? protože mi přišlo jenom potvrzení na mail, že jsem udělala objednávku a pak už nic .. normálně když nakupuju všude možně, tak pošlou info, že to poslali a tady nicJinak já si koupila normální košilky na ramínka, takové hezké .. sundám ramínko a je to
mi se ty kojící modely fakt nelíbí
příjde mi to děsně asexuální …
Mi už bříško docela překáží - nemůžu se ohnout pořádně na zem, obléct ponožky a třeba kozačky, to je fakt hororotáčení v posteli, lezení do vany, sezení, chodím jak kachna
.. a poslední dobou mě tak začaly bolet záda, že jsem se musela objednat v pondělí na těhotenskou masáž, jinak bych asi pošla
takže teď osobně nechápu ty, co píšou, že jim bříško už chvíli po porodu chybí
ale možná to pak pochopím
ale myslím že mi spíš bude chybět ten pocit .. to jak si člověk zvykne hladit bříško a tak ..no nic musím něco dělat
budu tady odpoledne
Tak gratuluji ke chlapečkovi. Mě přišli až za měsíc po objednání a to jsem tam musela ještě volat. Jinak ty těhotenské modely kojících podprsenek a košilek se mě taky nelíbí. Tak já teda bříško nemám nijak velké tak mě nepřekáží. Chtěla bych mít velké . Mě masíruje přítel. Tak si masáž pěkně uži. Taky jdu vařit. tak ahoj třeba odpoledne ![]()
ahojky janko, no máš ty to skvěle načasovaný ty okna a porod
, nic si z toho nedělej mě chybí taky jen ta postýlka, jinak všechno máme
jinak mám ofiko termín 17.4. a čekám kluka Oldu, jsem těhotná podruhý. Jinak sbaleno do porodky ještě nemám
, ale to už bude banalita
Jinak si taky říkám už, už aby byl kaňour venku, cítím se už jako chodicí sněhulák
, no myslím si, že nám to líp než na jaro vyjít nemohlo
Jinak bolí mě často záda a stydká kost, což jsem u prvního těhu neměla, tak je to takový otravný, ale pohyby jsou naprosto boží
a taky se těším, že nebudu už tolik čůrat, to je masakr jak to tlačí, mohla bych sedět na záchodě pořád ![]()
ahoj maky já měla ve 30+2 1377g a doktor nic neříkal, takže to máme tak nějak stejnavý, uvidíš že bude všechno v poho
teď jsem byla na kontrole 33+2 a váhu mi neříkal, jen že je to ok ![]()
lucka.Kr píše:
ahoj maky já měla ve 30+2 1377g a doktor nic neříkal, takže to máme tak nějak stejnavý, uvidíš že bude všechno v pohoteď jsem byla na kontrole 33+2 a váhu mi neříkal, jen že je to ok
Ahojky Luci, tak to máš taky dobry tu váhu, budeme mít drobečky ![]()
Dobré ráno holky ![]()
vrhám se na úklid, tak jenom v letu ![]()
makakela to Ti došlo až za měsíc????
cooo?! no to je masakr .. tak snad si pohnou! Já tam v pondělí raději zavolám .. teda kdybych to věděla, tak to tam asi ani neobjednávám … doufám, že to dojde do doby, než porodím
haha
lucka vítám
tak to jsem ráda, že na tom s tím spánkem nejsem sama
a tu váhu máš normální 30+5 cca 1300g je v pohodě
baťásek měl v tu dobu 2000g a byl o 2-3týdny větší ehm
myslím že makakela psala, že mají prcka ted takhle velkého a je 34tt tak to je fakt maličký, ale tak oni si to pohlídaji ![]()
Tak dneska mě ten kůň ale fakt vytočil, tedy založila jsem novou diskuzi a snad se tady přesuneme všechny