Dubňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8022
5.3.11 13:00
jankaslos píše:
Dobré ráno holky :kytka:

vrhám se na úklid, tak jenom v letu :-)

makakela to Ti došlo až za měsíc???? 8-o 8-o 8-o cooo?! no to je masakr .. tak snad si pohnou! Já tam v pondělí raději zavolám .. teda kdybych to věděla, tak to tam asi ani neobjednávám … doufám, že to dojde do doby, než porodím :-) haha

lucka vítám :-) tak to jsem ráda, že na tom s tím spánkem nejsem sama ;-) a tu váhu máš normální 30+5 cca 1300g je v pohodě ;-) baťásek měl v tu dobu 2000g a byl o 2-3týdny větší ehm :-) myslím že makakela psala, že mají prcka ted takhle velkého a je 34tt tak to je fakt maličký, ale tak oni si to pohlídaji ;-)

Jo až za měsíc to došlo, furt jsme tam musela volat a urgovat to.. Tak tam brnkni, at máš jistotu že se toho dočkáš. Kamoška tam třeba objednávala a došlo ji to až za 2 měsíce a navíc tam ani neměla vše co chtěla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
5.3.11 19:13

ahojky holky,jsem tu na dikusi poprvé,a termín mě čeká 25.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
5.3.11 19:29
chebandaM píše:
ahojky holky,jsem tu na dikusi poprvé,a termín mě čeká 25.4

ahojky a vítám tě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
5.3.11 19:55

ahojky,děkuji za přivítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
5.3.11 22:44
chebandaM píše:
ahojky,děkuji za přivítání

a víš co to bude??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.3.11 09:49

měla by to být holčička (tedy jestli doktoři koukali dobře :-) ).jinak nám je to vcelku jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé.A ty už víš co to bude?,nebo je to překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
6.3.11 20:17
chebandaM píše:
měla by to být holčička (tedy jestli doktoři koukali dobře :-) ).jinak nám je to vcelku jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé.A ty už víš co to bude?,nebo je to překvapení?
:lol: . my budeme mít chlapečka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.3.11 22:08

ahoj janko, závidím ti ten elán na úklid, já jsem tak hotová a dělám všehno tak dlouho, to je děs :oops: Taky nechápu, jak se může někomu stýskat po bříšku, já jsem se nosila tak do šestýho, myslím jak pávice a teď? Jsem jako stará baba, která se neohne a heká kudy chodí :mrgreen: Napiš jestli ti pomohla ta masáž, abych věděla, co mám dělat v případě krize. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.3.11 22:13

ahoj maky, no nevíš o čem mluvíš :-) já mám břicho jak na dvojčata a moc roztomilý to není, z postele aby mě zvedali jeřábem a do vany nevlezu, protože nevylezu :mrgreen: Já bych zase chtěla menší bříško, někdy mám takový stavy s kondičkou, že neudělám doma nic a pak až jsem zase dobrá tak nestíhám. Ale co říkám si, že ať je bříško malý nebo velký, hlavně ať je zdravý a hlavně venkuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.3.11 09:07

jé to je hezké.A už máte pro něj jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.3.11 11:24

zapomněla jsem pozdravit novou maminku :hug: no povídej jak se cítíš? A jak se bude tvá princezna :srdce: jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.3.11 11:32

Lucka.KR.děkuji za pozdrav máme pro malou vybrané jméno Nelinka.Jinak kdyby mě nebolela záda tak by to celkem šlo.A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.3.11 11:49
lucka.Kr píše:
ahoj maky, no nevíš o čem mluvíš :-) já mám břicho jak na dvojčata a moc roztomilý to není, z postele aby mě zvedali jeřábem a do vany nevlezu, protože nevylezu :mrgreen: Já bych zase chtěla menší bříško, někdy mám takový stavy s kondičkou, že neudělám doma nic a pak až jsem zase dobrá tak nestíhám. Ale co říkám si, že ať je bříško malý nebo velký, hlavně ať je zdravý a hlavně venkuuuu :srdce:

Ahojky, :dance: :dance: :dance: :dance: . Jo přesně tak, hlavně at jsou zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.3.11 11:50
chebandaM píše:
jé to je hezké.A už máte pro něj jméno?

Jojo budete to Roman (samozdřejmě po tatínkovi) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.3.11 11:55

makakela to je hezké jméno,mi kdyby jsme měly kluka tak jsme pro nej měly jméno David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí