Poradna duly
Jana Čurdová
jankaslos píše:
Dobré ráno holky![]()
vrhám se na úklid, tak jenom v letu
makakela to Ti došlo až za měsíc????
lucka vítám![]()
![]()
cooo?! no to je masakr .. tak snad si pohnou! Já tam v pondělí raději zavolám .. teda kdybych to věděla, tak to tam asi ani neobjednávám … doufám, že to dojde do doby, než porodím
haha
tak to jsem ráda, že na tom s tím spánkem nejsem sama
a tu váhu máš normální 30+5 cca 1300g je v pohodě
baťásek měl v tu dobu 2000g a byl o 2-3týdny větší ehm
myslím že makakela psala, že mají prcka ted takhle velkého a je 34tt tak to je fakt maličký, ale tak oni si to pohlídaji
Jo až za měsíc to došlo, furt jsme tam musela volat a urgovat to.. Tak tam brnkni, at máš jistotu že se toho dočkáš. Kamoška tam třeba objednávala a došlo ji to až za 2 měsíce a navíc tam ani neměla vše co chtěla. ![]()
chebandaM píše:
ahojky holky,jsem tu na dikusi poprvé,a termín mě čeká 25.4
ahojky a vítám tě ![]()
chebandaM píše:
ahojky,děkuji za přivítání
a víš co to bude??
měla by to být holčička (tedy jestli doktoři koukali dobře
).jinak nám je to vcelku jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé.A ty už víš co to bude?,nebo je to překvapení?
chebandaM píše:
měla by to být holčička (tedy jestli doktoři koukali dobře).jinak nám je to vcelku jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé.A ty už víš co to bude?,nebo je to překvapení?
ahoj janko, závidím ti ten elán na úklid, já jsem tak hotová a dělám všehno tak dlouho, to je děs
Taky nechápu, jak se může někomu stýskat po bříšku, já jsem se nosila tak do šestýho, myslím jak pávice a teď? Jsem jako stará baba, která se neohne a heká kudy chodí
Napiš jestli ti pomohla ta masáž, abych věděla, co mám dělat v případě krize. ![]()
ahoj maky, no nevíš o čem mluvíš
já mám břicho jak na dvojčata a moc roztomilý to není, z postele aby mě zvedali jeřábem a do vany nevlezu, protože nevylezu
Já bych zase chtěla menší bříško, někdy mám takový stavy s kondičkou, že neudělám doma nic a pak až jsem zase dobrá tak nestíhám. Ale co říkám si, že ať je bříško malý nebo velký, hlavně ať je zdravý a hlavně venkuuuu ![]()
zapomněla jsem pozdravit novou maminku
no povídej jak se cítíš? A jak se bude tvá princezna
jmenovat?
Lucka.KR.děkuji za pozdrav máme pro malou vybrané jméno Nelinka.Jinak kdyby mě nebolela záda tak by to celkem šlo.A co ty?
lucka.Kr píše:
ahoj maky, no nevíš o čem mluvíšjá mám břicho jak na dvojčata a moc roztomilý to není, z postele aby mě zvedali jeřábem a do vany nevlezu, protože nevylezu
Já bych zase chtěla menší bříško, někdy mám takový stavy s kondičkou, že neudělám doma nic a pak až jsem zase dobrá tak nestíhám. Ale co říkám si, že ať je bříško malý nebo velký, hlavně ať je zdravý a hlavně venkuuuu
Ahojky,
. Jo přesně tak, hlavně at jsou zdravý
chebandaM píše:
jé to je hezké.A už máte pro něj jméno?
Jojo budete to Roman (samozdřejmě po tatínkovi) ![]()
makakela to je hezké jméno,mi kdyby jsme měly kluka tak jsme pro nej měly jméno David