Dubňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
22.3.11 18:11
lucka.Kr píše:
aha tak to může být klidně až za tři týdny no tak nic :mrgreen: , kdyby něco písnu.

Dočkáme se už se nám to krátí,hurááá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
22.3.11 20:15

ahoj :kytka:
tak dneska jsem byla v poradne u Apolinare a mam planovaneho cisare :dance:
nevim datum ale zatim si musim vybehat predoperacni vysetreni.
alespon vim,ze nebudu prenaset :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.3.11 11:52

Ahoj děvčata, jsem tu jen na skok, porodila jsem tentýž den, co jsem psala o hlenové zátce. 22.3. 36tt Olda,47cm a 2400cm ležíme na nedonošencích, tak až se vrátíme domů napíšu. Přeju vám hodně pohody, a jestli to na nějakou z vás přijde tak ať to máte rychle a co nejmíň bolesti. Zatím ahojky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
26.3.11 11:59
lucka.Kr píše:
Ahoj děvčata, jsem tu jen na skok, porodila jsem tentýž den, co jsem psala o hlenové zátce. 22.3. 36tt Olda,47cm a 2400cm ležíme na nedonošencích, tak až se vrátíme domů napíšu. Přeju vám hodně pohody, a jestli to na nějakou z vás přijde tak ať to máte rychle a co nejmíň bolesti. Zatím ahojky :srdce:

ahoj :kytka: :mavam:
a velikanska gratulace k miminku :hug:
zavist :oops: ja uz chci taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.3.11 17:55

lucka.Kr
tak to ti blahopřeju,a hlavně at jste oba zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
26.3.11 18:17

Přidávám se ke gratulaci :kytka: ,opatrujte se a hodně odpočívejte.
Tak to bych si měla pro jistotu už nabalit tašku,v pondělí začínám 36týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.3.11 14:07

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. TP mám 30.4., ale teď o víkendu jsem málem předčasně porodila. Naštěstí se to ještě rozehnalo, byly to jen poslíčci, kontrakce po 3 min. 7 hodin v kuse, potom to ustalo, takže mě propustili…Každopádně nález už mám porodní, takže se tomu stejně v dohledné době nevyhnu. Je tu někdo, kdo má stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.3.11 11:17

Lucííí,
tak to u mě je to to stejné. Já tu nepsala asi 10 dnů, protože jsem začala 19/3 jemně špinit a kvůli mému zkracujícímu čípku si mě nechali v nemocnici na gynekologickém. Mé špinění nikdo v nemocnici neřešil. Tam jsem si poležela 3 dny a pak mi ráno v 6:00 22/3 praskla voda a 23/3 se v 0:50 hod. narodil můj Honzíček. Narodil se ve 35+0, ale zachránila ho jeho porodní váha, 2940 a 48cm. Byl ještě větší než jiné DONOŠENÉ děti. Vše je u nás v pořádku. Dnes jsme po druhé doma a zvykáme si. A ohledně porodu. Můžu říct, že to až tak moc strašné nebylo. Stahy se dají zvládnout a musíte se motivovat, že po chvilce odejdou a tlačení trvá chvilku a je venku. Jediné, co bylo fakt peklo je šití. I když jsem dostala 2 injekce, tak jsem to šití docela obrečela, asi to bylo i totální únavou. :-) Holky držte se, myslete na mimi a vše bude ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
30.3.11 11:24

Ahoj holky tak , Olda zůstane snad do konce týdne v nemocnici, já tam nastupuju zpět zítra, šla jsem si domů připravit nepřipravený a dohlídnout doma na chlapy 8-o Trošku nám to zkomplikovala žloutenka, ale bude dobrej. Lucette obrovská gratulace k mimískovi :kytka: :srdce: jsi úžasná s tím porodem, já jsem měla pravý opak a šití se mnou nic nedělala, tak vidíš, jak je to různý. Hlavně, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
30.3.11 11:42

Děvčata vy se máte,miminka už u sebe.Já chci taky,včera jsem byla u doktorky a zatím to nevypadá že bych měla rodit.Jinak už máme 2500gramů,takže kdybych rodila dříve,mělo by být vše OK.Oloušek je nádhernej :srdce: ,Lucince gratuluji k Honzíčkovi :kytka: .Kamošky co mají odrodíno mi taky říkaly že to šití bylo nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.3.11 14:06

Já jsem si osobně říkala, že bych do druhého dítěte nešla jen kvůli tomu šití. Jenže bez něj by to nešlo. Malý je teď šikulka bojujeme sice s papkáním. Někdy toho vypije moc a pak málo, tak jsem si spíš řekla, že množství řešit nebudu. Holky nebojte se. Porod bude v pohodě a opravdu na něj hoooodně rychle zapomenete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí