Poradna duly
Jana Čurdová
lucka.Kr píše:
aha tak to může být klidně až za tři týdny no tak nic, kdyby něco písnu.
Dočkáme se už se nám to krátí,hurááá ![]()
ahoj ![]()
tak dneska jsem byla v poradne u Apolinare a mam planovaneho cisare ![]()
nevim datum ale zatim si musim vybehat predoperacni vysetreni.
alespon vim,ze nebudu prenaset
![]()
Ahoj děvčata, jsem tu jen na skok, porodila jsem tentýž den, co jsem psala o hlenové zátce. 22.3. 36tt Olda,47cm a 2400cm ležíme na nedonošencích, tak až se vrátíme domů napíšu. Přeju vám hodně pohody, a jestli to na nějakou z vás přijde tak ať to máte rychle a co nejmíň bolesti. Zatím ahojky ![]()
lucka.Kr píše:
Ahoj děvčata, jsem tu jen na skok, porodila jsem tentýž den, co jsem psala o hlenové zátce. 22.3. 36tt Olda,47cm a 2400cm ležíme na nedonošencích, tak až se vrátíme domů napíšu. Přeju vám hodně pohody, a jestli to na nějakou z vás přijde tak ať to máte rychle a co nejmíň bolesti. Zatím ahojky
ahoj
![]()
a velikanska gratulace k miminku ![]()
zavist
ja uz chci taky… ![]()
Přidávám se ke gratulaci
,opatrujte se a hodně odpočívejte.
Tak to bych si měla pro jistotu už nabalit tašku,v pondělí začínám 36týden ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. TP mám 30.4., ale teď o víkendu jsem málem předčasně porodila. Naštěstí se to ještě rozehnalo, byly to jen poslíčci, kontrakce po 3 min. 7 hodin v kuse, potom to ustalo, takže mě propustili…Každopádně nález už mám porodní, takže se tomu stejně v dohledné době nevyhnu. Je tu někdo, kdo má stejný problém?
Lucííí,
tak to u mě je to to stejné. Já tu nepsala asi 10 dnů, protože jsem začala 19/3 jemně špinit a kvůli mému zkracujícímu čípku si mě nechali v nemocnici na gynekologickém. Mé špinění nikdo v nemocnici neřešil. Tam jsem si poležela 3 dny a pak mi ráno v 6:00 22/3 praskla voda a 23/3 se v 0:50 hod. narodil můj Honzíček. Narodil se ve 35+0, ale zachránila ho jeho porodní váha, 2940 a 48cm. Byl ještě větší než jiné DONOŠENÉ děti. Vše je u nás v pořádku. Dnes jsme po druhé doma a zvykáme si. A ohledně porodu. Můžu říct, že to až tak moc strašné nebylo. Stahy se dají zvládnout a musíte se motivovat, že po chvilce odejdou a tlačení trvá chvilku a je venku. Jediné, co bylo fakt peklo je šití. I když jsem dostala 2 injekce, tak jsem to šití docela obrečela, asi to bylo i totální únavou.
Holky držte se, myslete na mimi a vše bude ok. ![]()
Ahoj holky tak , Olda zůstane snad do konce týdne v nemocnici, já tam nastupuju zpět zítra, šla jsem si domů připravit nepřipravený a dohlídnout doma na chlapy
Trošku nám to zkomplikovala žloutenka, ale bude dobrej. Lucette obrovská gratulace k mimískovi
jsi úžasná s tím porodem, já jsem měla pravý opak a šití se mnou nic nedělala, tak vidíš, jak je to různý. Hlavně, že je všechno v pořádku.
Děvčata vy se máte,miminka už u sebe.Já chci taky,včera jsem byla u doktorky a zatím to nevypadá že bych měla rodit.Jinak už máme 2500gramů,takže kdybych rodila dříve,mělo by být vše OK.Oloušek je nádhernej
,Lucince gratuluji k Honzíčkovi
.Kamošky co mají odrodíno mi taky říkaly že to šití bylo nejhorší.
Já jsem si osobně říkala, že bych do druhého dítěte nešla jen kvůli tomu šití. Jenže bez něj by to nešlo. Malý je teď šikulka bojujeme sice s papkáním. Někdy toho vypije moc a pak málo, tak jsem si spíš řekla, že množství řešit nebudu. Holky nebojte se. Porod bude v pohodě a opravdu na něj hoooodně rychle zapomenete ![]()