Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, před týdnem jsem objevila //, teď bych tedy měla být v 6tt. Pokud půjde všechno dobře tak by termín měl být někdy v půlce října. Přidá se někdo?
ahoj, já objevila // dneska, čárka je zatím slabá, ale jde hezky vidět, počkám jestli bude sílit a pak se obědnám k dr, měla bych být 4tt, jestli to vyjde bude to moje první mimi na které jsme čekali 2 roky ![]()
Já jsem před rokem měla ZP a teď jsme se snažili asi 4 měsíce, takže mám taky radost. Já se chystám volat k dr. až tak za 14 dní.
my to nikdy nezkusili pořádně, byla jsem před půl rokem na konizaci děl.čípku…a před konizací jsme tomu moc nedali, manžel není tak moc na sex, po konizaci jsme muselu půl roku počkat…to bylo v prosinci. To jsme to ale nezkusili a zkusili jsme to teď poprvé v lednu při ovulce, kterou jsem si během toho půl ročního zákazu vysledovala
takže asi napoprvé, ale ještě se nechci radovat, vůbec tomu nevěřím ![]()
ahojky holky! moc vam všem držím palce.
mně vychází termín na 26.9. ale jestli budu po mame, tak budu patrit do vasi skupiny
hodně štěstí ![]()
Napoprvé, tak to je super. Úplně chápu jak to myslíš.. taky se ještě nechci moc radovat. Ale musíme myslet pozitivně!
já si ještě pořád myslím, že je to falešně pozitivní test, i když už včera na mamatestu25 jsem ducha viděla, ale to jen já, tak jsme honem ráno jeli pro testíky a na mamatestu 10 je ta čárka silnější, pouhým okem viditelná, ale stejně, dokuád neuvidím dálnice tak neuvěřím ![]()
HOLKY ja nasla // dneska… po 1. IUI.. tak snad budu patrit k vam..
Hani:tak si budem držet palečky všechny
tady foto, ten spodní je dnešní test
Hani taky držím palečky, myslím, že je to tam
čárečka je moc hezká
taky se holky tak potíte?? já mám teplotu 37,3 a je mi pořád vedro ![]()
Viki, ten test je jasnej ![]()
Hani vítej a budem držet palce aby to dál šlo dobře.
Já jdu zítra k doktorce aby mě uschopnila (měla jsem angínu) tak jsem zvědavá jak mi to půjde v práci.