Poradna duly
Jana Čurdová
Luci ještě vím že mi právě dr. říkala že mi víc napsat nemůže ale když by přišla kontrola že mám zavolat a ona mi napíše potvrzení že jsem byla u ní.
Tak by to takhle taky určitě šlo.
tak to zni dobře
jdu tam 3.3. a když mi to nabídne tak zaměstnavateli nabídku že budu třeba 2 měsíce pracovat z domova, protože jsem u nas nezastupitelna ![]()
aaa ted přišel kolega že se mu v sobotu narodila dceruška a víte jak se jmenuje? Lilien… sem myslela ze jsem objevila ameriku a ted to bude jakože se opičím
uaaaaaaaaaaaaa
dam jim 2 mesice at si najdou nekoho jineho. to by mohli stihnout ![]()
Lilien je hezké jméno…mi máme doma psici Eli,takže Lili ani nic podobného nee..já chci Sofii
Lilien i Sofie jsou moc hezká jména, my máme doma Lucii Emu, o dalších jménech jsem zatím vůbec nepřemýšlela. Nemáte některá doma tu knížku od Knapové?
není to o jménech? myslím, že všechna jména a co které znamená?!Luci já si myslím, že Tě doma nechá, jen musíš říct, jak moc cestuješ a jak Tě to unavuje a stresuje..ty vycházky jsou blbé, ale třeba Ti je dá neomezeně, když Ti jinak nic není a co bys pro mimi neudělala ne? ![]()
tak jmena už jsou všechna na netu, ne?
ja bych chtela byt co nejvic v klidu a když dělám leták kterého se pak tiskne milion kusů tak moc v klidu nejsem. furt si říkám jestĺi jsem tam neudělala nějakou chybu ![]()
tak to jsem zvědavá jaké ti dá vycházky já mám neomezeně a při minulém těhu jsem jsem měla taky a i jiného doktora
ja jeste nabidnu tu praci z domova… kdyz nebudou chtit tak nebudou ![]()
Já mám doma knížku Jméno je Váš osud od nějaké Karolinss, jsou tam jména a co které znamená. Ale není tam původ jména, ale jak psala luci.. dneska se všechno dá najít na netu. Akorát většinou na každé webové stránce píšou něco jiného ![]()
lucienne píše:
ja jeste nabidnu tu praci z domova… kdyz nebudou chtit tak nebudou
Když doktorovi řekneš, že tě zmáhá to cestování a není ti dobře, tak tě doma určitě nechá.
Poprvé jsem měla vycházky dvě hodiny dopoledne, dvě hodiny odpoledne a nijak jsem je neřešila. Doktorka mi řekla, jak už tu bylo řečeno, kdyby přišla kontrola a nebyla jsem doma, mám zavolat a potvrdí mi, že jsem byla u ní… jo, a tenkrát mi sestra chtěla psát neomezený vycházky a doktorka že prý omezený… fakt asi záleží člověk od člověka.
A už řešíte jména? Hm, tak to vůbec netuším a řekla bych, že až do porodu tušit nebudu. U prvního jsem se rozhodla až na sále, když jsem ho uviděla. Jeli jsme tam s tím, že to bude Sebastian a domů jsme si vezli Štěpána ![]()
Knapová vydala knížku, kde jsou uvedený všechny jména, který je možný u nás dítěti dát. Pokud byste tam to svoje vybraný nenašly, tak je nutný se zkontaktovat s ní a ona rozhodně, zda je možné jméno přidat.